Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Geçmiş olsun canım. Rahim Röntgeni dediğin rahim filmimi

dün nete giremedim çok yoğundu işler kusuruma bakmayın çok çok özür diliyorum herkesden silinmişim sanırım olsun artık bidahakine inş.

askiminaskiyim , @Ravzatugba ve papyonkilikli arkadaşlarıma hayırlı kolay doğumlar nasip eyle Allahım. Evlatlarını hayırla kucaklarına alıp yetiştirmelerini nasip eyle.
Onların darısı bana da bulaşsın inşallah..

askiminaskiyim canım teyzeciğine Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

not: 400 duamı da aldım bu arada.

Dualrimi aldim. Rabbim kabul eylesin. Bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin.

2 gundur o kadar kotuyim ki bir yandan vatan bir yandan sehitler. Icimde bir sıkıntı. Nasil bir sinavdan geciyoruz biz boyle.
Allahim sen tum evlatlari analarina bağışla. Ana yuregi bu yangin yerine cevirme yarabbim.

canım bende takipteyin bugünden sonra pazartesi salıyı ve bu günü hepsini bugün okusam bugünden
canım bende takipteyin bugünden sonra pazartesi salıyı ve bu günü hepsini bugün okusam bugünden sonra günlük okusam sıkıntı olur mu

Canım askımıaskıyım da hamile. Dua arkadaşlarımın üçü de hamile. Onlara hayırlı evlat duası bana da hamile duası inşallah. Hepimizin yanına bu ikon konacak inşallah. Sonra da evlat yetiştirme forumlarında olacağız.

Canim benim basiniz sagolsun. Rabbim mekanini cennet eylesin teyzeciginin, sizlere de sabirlar versin

arkadaşlar bugünle 27 gündür adet olmadım dün akşam intihabım için fitil kullandım bugün ikinci kez lavaboya gittiğimde kan gördüm yoksa adetimi mi başlattı yoksa fitil mi kanamaya sebep oldu bilemedim fitil kullanan arkadaşlar sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Lavincim dualarimi aldm canım 4 arkadaşa rabbim kabul etsin ins

canım ya listede arkadaşın isminin yanında ikonu yok. Kafam dalgın ondan dikkat edemedim. oysa hamile biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…