Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

strestendir canım ya çok kafama takıyorum kpss de bir yandan annem bacağından rahatsız kardeşim bu sıralar asi anlam veremiyorum sonra da kafam oluyor bin dünya
Allah yardimciniz olsun, annene de sana sifa versin. Kardesinin yasini bilmiyorum ama belki ergenlik dönemindedir, o yüzden huy degistirmis olabilir? Rabbim icine ferahlik versin, umarim síkíntílaríní tez zamanda atlatirsin.

Allah yardimciniz olsun, annene de sana sifa versin. Kardesinin yasini bilmiyorum ama belki ergenlik dönemindedir, o yüzden huy degistirmis olabilir? Rabbim icine ferahlik versin, umarim síkíntílaríní tez zamanda atlatirsin.
20 yaşında erkek çocuğu canım üniversitede okuyor yani sinir tavanda ama benim de işte sinir stres çekecek halim yok işte sağol gülüm duaların için annem de zaten rahatsız ya sinirli bir evlat ona şu aralar iyi gelmiyor umarım düzelir erkek çocğu belirli dönemlerde öyle olabilir ama ne bileyim daha çok anlayış bekliyorum ALLAH akıl fikir ağır oturaklılık versin diyorum amin

[/QUOTE]
canım bugünkü 4 arkadaşın okumasını yaptım

Tam deli cagi, üniversitede ki arkadaslarindan kaynakli bir durum olabilir belki... Sen dualarini eksik etme, Rabbim her seyin yoluna girmesini saglar kuzum.

Canım muhtemelen iltahapta sancı yapıyordur. Hele dökülmeye başladıysa
fitil adetimi getirdi canım ilk lavaboya gittiğimde anladım intihabın döküldüpünü baktım ki sonra adetim de geldi kanamam çok canım ee ikinci adetim geldi neredeyse zaten

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…