Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim Allah razi olsun. MutlulukTan aglamak uyuyamamak istiyorumpink love Rabbim gönlündeki muradı versin canım inşallah..
Heyecanlandım inşallah çift çizgiyi görürsün canım, bu sefer de mutluluktan ağlarsın...
Insallah canim Allah razi olsun. MutlulukTan aglamak uyuyamamak istiyorum![]()
@-Lavin-
Canım benim liste sonuna kadar okuyacagim eklersin yeni listede gorusuruz
Lavin'cim listenin sonuna kadar aldım.
Gunaydin arkadaslar.herkese guzel haftlar diliyorum. Insallah bol bol hamile haberleri aliriz sevinirizz. Ben bugunden itibaren tum dualari aliyorum tatil 9 gun okunca memlekete gidecegiz haftaya olan arkadaslara okurken sikinti cekebilirim kimseye haksizlik olmasin icim huzursuz olur bu hafta tum listeyi bitirecegim. Ayrica bugun ki duada bende varim arkadaslar yarin test yapacağım insallah dualariniz sayesinde guzel haber alirim okuyan okumayan herkese cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize saglikli sıhhatli Allah yolunca yetistirecegimiz evlatlar nasip etsin .
![]()
Allah kabul etsin kızlar, Bende duaya katılmak ve dua almak istiyorum ne yapmam gerekiyor ??
günaydınlar P PembePaltolu hayırlı olsun canm Allah sağlıklı bi hamilelik gecirip kucagına almayı nasip etsin inşallah
bugünkü arkadaslara okuyorum hemen
Gunaydin arkadaslar.herkese guzel haftlar diliyorum. Insallah bol bol hamile haberleri aliriz sevinirizz. Ben bugunden itibaren tum dualari aliyorum tatil 9 gun okunca memlekete gidecegiz haftaya olan arkadaslara okurken sikinti cekebilirim kimseye haksizlik olmasin icim huzursuz olur bu hafta tum listeyi bitirecegim. Ayrica bugun ki duada bende varim arkadaslar yarin test yapacağım insallah dualariniz sayesinde guzel haber alirim okuyan okumayan herkese cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize saglikli sıhhatli Allah yolunca yetistirecegimiz evlatlar nasip etsin .
![]()
Gözünaydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sevindim senin adına Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bugünkü duaları da aldım canımTatlım ben 3-4 ay önce düşük yapmıştım. Doktor takibim olmadı ama bazı şeyler yaptım kendimce.
İnofolic kullandım, döllenmeyi kolaylaştırdığını okumuştum. Ama yumurtlamadan sonra kullanmadım, yumurtlayana kadar.
Ovulasyon testi kullandım, gün aşırı değil yumurtlama dönemi her gün ilişki oldu.
Geçen ay soğan kürü yaptım, reglim 40 gün sonra oldu, etkisi var mı bilmiyorum ama regl sırasında çok pıhtılı bir şeyler geldi, hatta düşük yapıyorum sanmıştım.
Eşimde herhangi bir sorun yok, bende hafif pco, yumurtlama tembelliği var.