• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

''DUAMIZ 7 EYLÜL PAZARTESİ BAŞLAMIŞTIR.

" RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
100 ADET OLMAK ÜZERE GÜNDE 4 ARKADAŞIMIZA 400 ADET OKUYORUZ.

Bugün SAfsa SAfsa , ya se min ya se min pink love pink love ve benbirmelek benbirmelek (Selin)

arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YUSUFSEYMA......................
  2. DAMLA_22.........................
  3. CGPBASDERYA...................100/100/100/100
  4. AYŞEYİĞİT1453..................100/100/100/100
  5. ÖZNUR65:anneadayı:..........................
  6. ASKIMNASKIYIM(BAHAR):anneadayı:........
  7. MAJESTELERİ ........... ............
  8. RAVZATUĞBA:anneadayı:...........................
  9. PAPYONKİLİKLİ :anneadayı:...............100/100/100/100
  10. MRYM5579(MERYEM)..............100/100/100/100
  11. parlakkartanesininaski (ESRA)....
  12. 687403_İGT (gülay)................
  13. ASLİİİ1:anneadayı:..............................
  14. ME118(Ebru)..........................
  15. ECRIN87..............................
  16. _LAVİN_:anneadayı:................................100/100/100/100
  17. GNC10(GONCA).................
  18. AVRENİM................................100/100/100/100
  19. ARZM61:anneadayı:................................
  20. betul8516 :anneadayı:.............................
  21. CUDİS.....................................100/100/100/100
  22. NİLAYALPER :anneadayı:...................
  23. divinecat (Aylin)....................
  24. DENİZZ2009...... .......... .. .......
  25. MUTLU OL(nuran):anneadayı:....................
  26. CİGERCİKEDİSİ:anneadayı:.........................
  27. YASEMİN................. ... . . . . ............
  28. ELMASELMAS........................100/100/100/100
  29. benbirmelek(selin).............
  30. ZEYNEP BAL...........................
  31. MS92......................................
  32. SİDETR...............................
  33. KARABOCUGUM:anneadayı:....................
  34. Kerziban_34 ..............................
  35. svd1910 . ................ ................ ..
  36. tubatesbih ..... .......................
  37. IRMAK10...... .. ... ................ .100/100/100/100
  38. MELEK9090 ...................... .....
  39. mustafabusra ......................
  40. HTCHMD(HATİCE HAMDİ).............
  41. AAYNAA(Münevver).....................
  42. SERİİİ.. ....... .. . ......... .. ...........100/100/100/100
  43. KOORKUUYOORUUM..............
  44. İKİTAVSAN...............................
  45. sevdakusum .. .. .. ..................
  46. ilknur2746 .............................
  47. egemeylul ......................... ..
  48. Askglsh ..................................
  49. Enyalios ...................................
  50. mavi_2560...............................
  51. ASYA_01...................................
  52. EMİNEETUBA...................
  53. hofuntu.......................
  54. saydin78 ....................
  55. elmaci askim ..............
  56. mavi zeyus ................
  57. E-brulim ......................100/100/100/100
  58. Mmbet ..................
  59. umutsuzluk umutsuzluk ...............
  60. oy120513 ..................................
  61. seeeer 6777 ....................
  62. kedicik61.......................
  63. Duambelli:anneadayı: ....................
  64. ecrin23...................
  65. esmerm91 ...................
  66. beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ..............
  67. nastasia......................
**LİSTEMİZ KİŞİ ALIMINA KAPANMIŞTIR.

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR

**HAFTASONU VEYA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
** ADETLİYKEN OKUNABİLİR.(dua hükmündedir)

LİSTEMİZ ALIMA KAPALIDIR.
Dualrimi aldim:)
Rabbim tum hamislerimize saglikla kucagina almyi nasip etsin:))
Bebek isteyen tum arkadaslarimiza da en kisa surede hatta ins en gec sene sonuna kadar muradlarina ermeyi nasip eylesin:)

''DUAMIZ 7 EYLÜL PAZARTESİ BAŞLAMIŞTIR.

" RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
100 ADET OLMAK ÜZERE GÜNDE 4 ARKADAŞIMIZA 400 ADET OKUYORUZ.

Bugün SAfsa SAfsa , ya se min ya se min pink love pink love ve benbirmelek benbirmelek (Selin)

arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YUSUFSEYMA......................
  2. DAMLA_22.........................100/100/100/100
  3. CGPBASDERYA...................100/100/100/100
  4. AYŞEYİĞİT1453..................100/100/100/100
  5. ÖZNUR65:anneadayı:..........................100/100/100/100
  6. ASKIMNASKIYIM(BAHAR):anneadayı:........100/100/100/100
  7. MAJESTELERİ ........... ............100/100/100/100
  8. RAVZATUĞBA:anneadayı:...........................100/100/100/100
  9. PAPYONKİLİKLİ :anneadayı:...............100/100/100/100
  10. MRYM5579(MERYEM)..............100/100/100/100
  11. parlakkartanesininaski (ESRA)....100/100/100/100
  12. 687403_İGT (gülay)................
  13. ASLİİİ1:anneadayı:..............................100/100/100/100
  14. ME118(Ebru)..........................100/100/100/100
  15. ECRIN87..............................
  16. _LAVİN_:anneadayı:................................100/100/100/100
  17. GNC10(GONCA).................
  18. AVRENİM................................100/100/100/100
  19. ARZM61:anneadayı:................................
  20. betul8516 :anneadayı:.............................100/100/100/100
  21. CUDİS.....................................100/100/100/100
  22. NİLAYALPER :anneadayı:...................
  23. divinecat (Aylin)....................
  24. DENİZZ2009...... .......... .. .......
  25. MUTLU OL(nuran):anneadayı:....................100/100/100/100
  26. CİGERCİKEDİSİ:anneadayı:.........................100/100/100/100
  27. YASEMİN................. ... . . . . ............100/100/100/100
  28. ELMASELMAS........................100/100/100/100
  29. benbirmelek(selin).............
  30. ZEYNEP BAL...........................
  31. MS92......................................100/100/100/100
  32. SİDETR...............................100/100/100/100
  33. KARABOCUGUM:anneadayı:....................100/100/100/100
  34. Kerziban_34 ..............................
  35. svd1910 . ................ ................ ..
  36. tubatesbih ..... .......................
  37. IRMAK10...... .. ... ................ .100/100/100/100
  38. MELEK9090 ...................... .....
  39. mustafabusra ......................
  40. HTCHMD(HATİCE HAMDİ).............
  41. AAYNAA(Münevver).....................100/100/100/100
  42. SERİİİ.. ....... .. . ......... .. ...........100/100/100/100
  43. KOORKUUYOORUUM..............
  44. İKİTAVSAN...............................
  45. sevdakusum .. .. .. ..................
  46. ilknur2746 .............................
  47. egemeylul ......................... ..100/100/100/100
  48. Askglsh ..................................
  49. Enyalios ...................................100/100/100/100
  50. mavi_2560...............................100/100/100/100
  51. ASYA_01...................................100/100/100/100
  52. EMİNEETUBA...................
  53. hofuntu.......................
  54. saydin78 ....................
  55. elmaci askim ..............100/100/100/100
  56. mavi zeyus ................100/100/100/100
  57. E-brulim ......................100/100/100/100
  58. Mmbet ..................100/100/100/100
  59. umutsuzluk umutsuzluk ...............100/100/100/100
  60. oy120513 ..................................100/100/100/100
  61. seeeer 6777 ....................
  62. kedicik61.......................
  63. Duambelli:anneadayı: ....................
  64. ecrin23...................100/100/100/100
  65. esmerm91 ...................100/100/100/100
  66. beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ..............
  67. nastasia......................
**LİSTEMİZ KİŞİ ALIMINA KAPANMIŞTIR.

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR

**HAFTASONU VEYA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
** ADETLİYKEN OKUNABİLİR.(dua hükmündedir)

LİSTEMİZ ALIMA KAPALIDIR.

Son düzenleme:
uzun bir hikaye oldu :cry:selam arkadaşlar; bende dualarınızda olmak isterim...benim öyküm ise söyle; ben 38 yaşındayım.İlk hamileliğimden 13 yaşında oğlum var. Oğluma hamileliğim çok zor geçti 6. ayında erken doğum nedeniyle hastaneye yattım.. Tedavi sonrası bebeği geciktirdiler. Çok şükür 9 ayı tamamlayıp normal doğum ile oğlum dünyaya geldi. Sonrasında bebek istemediğimiz için doktorumun tavsiyesi ile doğum kontrol hapını 9 yıl kullandım. Artık bebek istiyorduk ve hapı biraktım. Fakat 4 yıl bebeğim olmadı. Allaha bıraktım olursa olur olmazsa olmaz deyip her hangi bir tedavi görmek istemedim. Ama oğlum sürekli kardeş istiyordu. Onun için bir şeyler yapmam gerekiyordu.Fakat sağlık problemlerim olduğu için korkuyordum. Yaşımın geç olması, tiroid ve bel fıtığımın olması beni engelliyordu. Temmuz ayında karar verdim tatile gidecek dönecek ve Ağustos ayında tedaviye başlayacaktım. Tatil hazırlıkları yapmaya başladım ama mens olmam gerekirken olmadım; günüm geçti ihtimal vermedim daha öncede olduğu için yine aynı olabilir dedim, tatile gideceğimiz için ben denize giremeyeceğim, tatilde olacağım, niye olmadım diye düşünürken göğüslerimde hassasiyet olduğunu fark ettim. Kan testi yaptım hamile idim. İnanamıyordum 4 yıldır bebek olmayıp tatil sonrası tedavi planı yapan ben hamile idim. Benim için bir mucize idi bu. :KK46:ne güzel bebek geliyordu evimize :anneadayı: eşime ve oğluma söylemedim. Bir tane hamile tişörtü aldım; oğlum ve eşime küçük not kağıdına bebeğimin ağzında not yazdım. Eşim işten eve geldiğinde kapıyı açtım; eşim aşkım çocuklarımın annesi ne yapıyorsun dedi. çok şaşırdım nereden öğrendi nereden biliyor diye düşündüm. bilmiyordu yok öyle birşey dedim. O ve oğlum mutfağa yemek yemeğe geçtiklerinde tişörtümü giyip yanlarına gittim. Oğlum anne bu ne dedi eşim baktı bu ne dedi konuşmadan ellerine not kağıtlarını verdim. Not kağıdında " 9 ay sonra görüşmek üzere babacığım ve abiciğim sizleri seviyorum" yazmıştım. oğlum anneeeee diye bağırıp ağlamaya başladı. saatlerce bana bakıp ağlıyordu eşimde şok yaşıyordu. Doktorumu aradım; tatil öncesi ilaçlarımı yanıma almam gerektiğini söyledi. Herhangi bir durum olursa beni ara dedi. Biz güzel bir tatil yaptık ve İstanbul'a döndük. Ama içimde hep korku vardı. Kalp atışlarını duymadan rahatlamayacaktım. Oğlumda merak ettiği için onunla birlikte doktora gittim. kardeşini görmek istiyordu. Ben içeri girdim doktoruma oğlumun dişarıda olduğunu merak ettiğini söyledim.O da içeri al gelsin görsün dedi. Ben önce biz görerim onu sonra çağırırız dedim. içimde hep şüphe vardı.Bebeğin kalp atışını beklerken kalp atışını duymuyordum.doktorumun suratı asıldı bende terslik olduğunu anladım doktor bey vajinal ultrason ile bakacağım dedi sonuç aynıydı. Doktorum da üzüldü bebeği istediğimizi biliyordu. makinalarda sorun olabilir dedi başka bir yerde başka bir makinada bakmak için sözleştik. Oğlumu içeriye çagıramadık oğlum kapıda bekliyordu dişarı çıktığımda oğlum suratıma baktığında ne yapacağımı şaşırdım. Olumsuz bir şey olduğunu anlamıştı. Oğluma tekrar yarın doktor beyle görüşeceğimizi başka makinada bakacağını söyledim ama ben ağlıyordum umudum bitmişti. doktorum bana açıkca söylemesede olan olmuştu. Bebeğimin kalbi durmuş idi. 1 hafta öncesine kadar herşey normalmiş. biz kalp atışını duymadan onu kaybetmiştik. çok üzüldüm oğlumuda siz tahmin edin.Eylül başı bebeğimi aldırdım. Henüz mens olmadım. Doktorum 2 ay korun sonra ocak ayına kadar bebiş olmazsa ocak ayında seni bekliyorum dedi. ben folik asit ve corospin bırakmadım devam ediyorum. oğluma söz verdim bir daha deneyecektim. şimdi bekliyorum. bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı şimdi bebek bekleyen anneleri çok iyi anlıyorum bana ve tüm isteyen annelere allahım nasip etsin. aslında hikayem daha uzun detayları çok ama burda uzun olduğu için yazamadım. anlaşılan yazsam kitap olacak gibi

uzun bir hikaye oldu :cry:selam arkadaşlar; bende dualarınızda olmak isterim...benim öyküm ise söyle; ben 38 yaşındayım.İlk hamileliğimden 13 yaşında oğlum var. Oğluma hamileliğim çok zor geçti 6. ayında erken doğum nedeniyle hastaneye yattım.. Tedavi sonrası bebeği geciktirdiler. Çok şükür 9 ayı tamamlayıp normal doğum ile oğlum dünyaya geldi. Sonrasında bebek istemediğimiz için doktorumun tavsiyesi ile doğum kontrol hapını 9 yıl kullandım. Artık bebek istiyorduk ve hapı biraktım. Fakat 4 yıl bebeğim olmadı. Allaha bıraktım olursa olur olmazsa olmaz deyip her hangi bir tedavi görmek istemedim. Ama oğlum sürekli kardeş istiyordu. Onun için bir şeyler yapmam gerekiyordu.Fakat sağlık problemlerim olduğu için korkuyordum. Yaşımın geç olması, tiroid ve bel fıtığımın olması beni engelliyordu. Temmuz ayında karar verdim tatile gidecek dönecek ve Ağustos ayında tedaviye başlayacaktım. Tatil hazırlıkları yapmaya başladım ama mens olmam gerekirken olmadım; günüm geçti ihtimal vermedim daha öncede olduğu için yine aynı olabilir dedim, tatile gideceğimiz için ben denize giremeyeceğim, tatilde olacağım, niye olmadım diye düşünürken göğüslerimde hassasiyet olduğunu fark ettim. Kan testi yaptım hamile idim. İnanamıyordum 4 yıldır bebek olmayıp tatil sonrası tedavi planı yapan ben hamile idim. Benim için bir mucize idi bu. :KK46:ne güzel bebek geliyordu evimize :anneadayı: eşime ve oğluma söylemedim. Bir tane hamile tişörtü aldım; oğlum ve eşime küçük not kağıdına bebeğimin ağzında not yazdım. Eşim işten eve geldiğinde kapıyı açtım; eşim aşkım çocuklarımın annesi ne yapıyorsun dedi. çok şaşırdım nereden öğrendi nereden biliyor diye düşündüm. bilmiyordu yok öyle birşey dedim. O ve oğlum mutfağa yemek yemeğe geçtiklerinde tişörtümü giyip yanlarına gittim. Oğlum anne bu ne dedi eşim baktı bu ne dedi konuşmadan ellerine not kağıtlarını verdim. Not kağıdında " 9 ay sonra görüşmek üzere babacığım ve abiciğim sizleri seviyorum" yazmıştım. oğlum anneeeee diye bağırıp ağlamaya başladı. saatlerce bana bakıp ağlıyordu eşimde şok yaşıyordu. Doktorumu aradım; tatil öncesi ilaçlarımı yanıma almam gerektiğini söyledi. Herhangi bir durum olursa beni ara dedi. Biz güzel bir tatil yaptık ve İstanbul'a döndük. Ama içimde hep korku vardı. Kalp atışlarını duymadan rahatlamayacaktım. Oğlumda merak ettiği için onunla birlikte doktora gittim. kardeşini görmek istiyordu. Ben içeri girdim doktoruma oğlumun dişarıda olduğunu merak ettiğini söyledim.O da içeri al gelsin görsün dedi. Ben önce biz görerim onu sonra çağırırız dedim. içimde hep şüphe vardı.Bebeğin kalp atışını beklerken kalp atışını duymuyordum.doktorumun suratı asıldı bende terslik olduğunu anladım doktor bey vajinal ultrason ile bakacağım dedi sonuç aynıydı. Doktorum da üzüldü bebeği istediğimizi biliyordu. makinalarda sorun olabilir dedi başka bir yerde başka bir makinada bakmak için sözleştik. Oğlumu içeriye çagıramadık oğlum kapıda bekliyordu dişarı çıktığımda oğlum suratıma baktığında ne yapacağımı şaşırdım. Olumsuz bir şey olduğunu anlamıştı. Oğluma tekrar yarın doktor beyle görüşeceğimizi başka makinada bakacağını söyledim ama ben ağlıyordum umudum bitmişti. doktorum bana açıkca söylemesede olan olmuştu. Bebeğimin kalbi durmuş idi. 1 hafta öncesine kadar herşey normalmiş. biz kalp atışını duymadan onu kaybetmiştik. çok üzüldüm oğlumuda siz tahmin edin.Eylül başı bebeğimi aldırdım. Henüz mens olmadım. Doktorum 2 ay korun sonra ocak ayına kadar bebiş olmazsa ocak ayında seni bekliyorum dedi. ben folik asit ve corospin bırakmadım devam ediyorum. oğluma söz verdim bir daha deneyecektim. şimdi bekliyorum. bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı şimdi bebek bekleyen anneleri çok iyi anlıyorum bana ve tüm isteyen annelere allahım nasip etsin. aslında hikayem daha uzun detayları çok ama burda uzun olduğu için yazamadım. anlaşılan yazsam kitap olacak gibi
Çok geçmiş olsun can tiroid hastalarının genel karşılaşabilir durumu bu kalp atimi duruyor sürekli tsh kontrolü yap estrojen yükseldikçe tsh yükseliyor ve bebeğe zarar veriyor gebelik başlangıcı ilaç aliyorsunsa doz yükseltmek gerek umarım inşallah tez bor zamanda bebeğine kavuşursun bende 42 yaşında tiroid ve diyabet ten muzdaribim ilaç alıyorum hep yeni Hamileyim tsh hemen yükseldi ilacı artırdım bende

P PembePaltolu canım

arkadaşlarımız için okudum. Rabbim kabul etsin. Hamile olan arkadaslarımıza sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı, hamilelik düşünen arkadaslarımıza da tez elden hamilelik nasip etsin Rabbim. Kimin ne muradı varsa gerçekleştirsin inşallah Allahım:KK36:

Insallahhh. Adet beklentisinden bir farki sadece goguslerdeki degisiklik canim bilmiyorum.ama adet sancim geliyor ara ara . .sende varmi degsiklik
Yüreğim agzimda her wc de... dun lekelenme oldu bugun bisiy yok... göğüs ağrısı bel ağrısı var ama ilaclardan da olabilir diye çok umutlanmak istemiyorum adetime 5 gün var

Yüreğim agzimda her wc de... dun lekelenme oldu bugun bisiy yok... göğüs ağrısı bel ağrısı var ama ilaclardan da olabilir diye çok umutlanmak istemiyorum adetime 5 gün var
Bi arkadasim adetinden 10 gun once leke gelmis meger hamile kalmis. Cajim belki senin lekede öyledir insallahhh

Çok geçmiş olsun can tiroid hastalarının genel karşılaşabilir durumu bu kalp atimi duruyor sürekli tsh kontrolü yap estrojen yükseldikçe tsh yükseliyor ve bebeğe zarar veriyor gebelik başlangıcı ilaç aliyorsunsa doz yükseltmek gerek umarım inşallah tez bor zamanda bebeğine kavuşursun bende 42 yaşında tiroid ve diyabet ten muzdaribim ilaç alıyorum hep yeni Hamileyim tsh hemen yükseldi ilacı artırdım bende
hamile kaldığımda endokrin doktorumla görüştüm değerlerin normal ilaçlarına aynı şekilde devam et dedi kontrol için her ay çağırmadı 6 ay sonra gel dedi her ay çağırıp takip etmesi gerekmezmiydi

Back
X