Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

10.kisiye kadar okudum. Allah kabul etsin

Tüm arkadaşlara okudum, Rabbim kabul etsin Asimisa

Asimisa Merhaba, bu duâya katıldıktan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ve bugün kimyasal gebelik geçiriyorum. 10. Kişiye kadar okudum. Ama kanamam var. Ayın 20 sinden önce bitmiş olur düşünüyorum. Diğer arkadaşlarımız içinde okuyacağım inşallah. Şuan her zamankinden daha fazla duâya ihtiyacım var

Listede ki bütün arkadaşlarıma okuyup bağışladım.ALLAH kabul eylesin aminnnn

Yaa canm benm rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasipetsn inşallah

Canım gecmis olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde sana evlatlar nasip etsin

Bende üç yıldır anne olmak istiyorum maddi manevi çok yoruldum lütfen benim için de dua edin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese annelik duygusunun tattirsin inşallahhhh
Merhaba isminiz nedir acaba yeni liste 21 Mayıs’ta başlayacak ona eklerim sizi

Canım benim geçmiş olsun inşallah bundan sonraki gebeliğin 9 ay sürsün ve Rabbim sana sağlıklı bir bebek bağışlasın. Seni çok iyi anlıyorum benimde başımdan geçmişti kimyasal gebelik çok zor…tabiki dualarımızdasın

Çok teşekkür ederim

Hikayem biraz uzun…
4.5 senelik evliyim evlendiğimizden beri evlat sahibi olmayı istedik. Hemen olmadı tabi 2.5 sene uğraştık ve Rabbim nasip etti gebeliğim ikizdi ve en büyük hayalimdi hemde bir kız bir erkek. Herşey çok güzeldi yolundaydı. Taki o güne kadar. Sabah uyurken altımın ıslandığını hissettim idrar kaçırdım sandım lavaboya gittim ama hala ıslanmaya devam ediyordu. Suyum geliyordu ve ben daha 28.haftadaydım. Hemen hastaneye gittim 2 cm açıklık vardı. Sabah gittim gece 1 gibi sancı olmaya başladı. Sabah 8 gibi ikizlerimi doğurdum normal doğum oldu. Kızım doğumda zorlandığı için sadece dört gün yaşabildi ve kaybettim…
Oğlum baya güçlüydü ilk başlarda çok iyi toparlanıyordu ama bir gece nöbet geçirmiş ve beyninde kanama oluşmuş. O günden sonra hiç iyi olmadı ve 56 gün sonra ben onu kucağıma alma hayalini kurarken vefat etti…
Onlara dokundum sütümü verdim hatta oğlumu öpmeme bile izin vermişlerdi paha biçilemez bir duyguydu.
Geçen sene ocak ayında yaptım doğumu. İki kere kimyasal dışında gebe kalamadım.

Bende size katılmak istiyorum. Birbirimize dua edelim
Meleklerimin kardeşi olmasını çok istiyorum

Asimisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…