Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canım başın sağ olsun yaşadıkların çok acı görüp kaybetmek mi hiç görmeden kaybetmek mi daha zor bilmiyorum ama ikisi de çok zor.. İnşallah en yakın zamanda ikizlerin olur bir kız bir oğlan, inşallah onları öpe koklaya büyütürsün.
seni de tabiki eklerim yeni listeye ismin nedir acaba?

10.05.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ:

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:

“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. V Vavin (HAVVA KIZI ARZU)
2. nursevdi (NURSEVEN)
3. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
4. @ebra34 (FERİDE)
5. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
6. V e n u s (ÖZGE)
7. aysen- (ARZU KIZI AYŞEN)
8. NUR-SAH (AYTEN KIZI NURHAN)
9. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
10. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
11. cemile___ (TÜLAY)
12. F findikfistik3 (FATMA)
13. liberti22 (İSMİ KIZI ŞÜKRAN)
14. S sedu066 (KEZBAN KIZI SEDA)
15. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
16. Tiniminimavihanim (AYŞE KIZI ESRA)
17. G Glsndmr89 (NERGİZ KIZI GÜLŞEN)
18. O Orkidem (DİLEK KIZI EMİNE)
19. H Hasretimm123 (GİZEM)
20. the last chat bender (BAHAR)
21. ParlayanGece (MERVE)
22. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)

Listemizin tamamlanma tarihi: 20.05.2024

LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.

Teşekkür ederim inşallah

Maya kızı Bayramgül

15. arkadaşımıza kadar okudum. Allah'ım kabul etsin inşallah

Listedeki tüm arkadaşlarımıza okudum. Allah'ım kabul etsin inşallah. Hayırlı, sağlıklı,salih evlatlar nasip etsin hepimize. Asimisa

Herkesin niyetine okudum Allahım kabul etsin inşaAllah Asimisa

Ah canm aynı şeyleri yaşamışız benimde 23 haftalıkken aynı o şekilde suyum geldi benim hiç açılmam yoktu doktorlar doğumu durdurmak için ilaçlar verdiler bebeğim karnımda 22 gün susuz şekilde yaşadı daha sonra kanala ters girdi ve acil sezeryana alındım 26+2de bebeğim doğup 1 gün yaşadı .
Bazen düşünüyorum gerçek hiç hamile kalamamakmı kötü yoksa doğum yapıp onu koklayamamakmı ikiside cok zor
Rabbim inşallah hepimize katından Salih evlatlar nasip eylesin .
Çektiğimiz cefanın sefası yumuk yumuk eller olsun

Teşekkür ederim. Bunu bende gerçekten düşünüyorum hamile kalamamak mı dah kötü yoksa kalıpta kaybetmek mi. Her ikiside kötü. Güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen yapamıyorum. Amin canım İnşallah ne güzel dua ettin öyle

Rabbim gönlümüze ferahlık versn

Listedeki tüm arkadaşlarıma okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Listede olan olmayan isteyen tüm kardeşlerime Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah amiinn

15 ti. İki gün sonra baktırdım 16 çıktı. Zaten sonra da kanamam başladı. Muhtemelen şuan 0 landı
Benimde iki yıl önce yeni evliyken çatlatma iğnesi oldum tedavi günüm gecikti idrar testi pozitif çıkmıştı kan değerimde 9. 3 çıkmıştı iki gün sonra test gunumdu tekrarlıycaktim ki adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…