Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canim 10. Kisiye yani sende dahil olmakuzere 300 okuyorum eklersin sirasi geldikce allahim kabul etsin inşallah zaten takipteyim kacirmayayim dedim

Canim seninde bilgin olsun 10 . arkadasda dahil okuyorum sirasi geldikce eklersiniz :)

Nasilsin cnm :) ayyy bu gun hafif hafif batmalarim var.
Sabah hapşurdum ikisi birden nasil tutuldu anlatamam
Fazla umut baglamakta istemiyirm ama işte elimde degil

Umutsuz yaşanmaz canım... İçindeki umuttan öte heyecan ve arzu edişin sabırsızlıkları..
Bu ay olmaz ise öbür ay olur rabbimin izniyle hiç strese kapılma... Zaten yogun bir dönemdesin...
İnşallahh güzel haberler alacaksın...

Ben yeniyim de ne yaptığınızı anlayamadım biri aydinlatabilirmi

Her arkadaşımıza toplam 7000 defa "rabbi heb li mines salihin" okuyoruz. Bunu isteyen istedigi sayıda alıp çekiyor canım.Maksak başkasının ağzından ve gönlünden de dua almak, nasiplenmek.

Bende katılmak istiyorum listeye benide ekleyebilirmisin bide nasıl yapıyoruz aydınlatırmısınız lütfen

Bende katılmak istiyorum listeye benide ekleyebilirmisin bide nasıl yapıyoruz aydınlatırmısınız lütfen

Canım diğer arkadaşlara haksızlık olmaması açısından;
seni bir dahakine ekleyelim takipte kalırsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..
Dilerim en kısa zamanda rabbim sana da anne olmayı nasip eder.

Anladığım kadarıyla zaten annesin :) inşallah ikincini de gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…