Saolun canlar evet anneyim Rabbim önce hiç olmayanlara sonra da bize nasip etsin burda daha yeniyim ve bu paylaşımı görünce çok duygulandım bir an önce listeye girmek için sabırsızlanıyorum geçenlerde yine çok bunalmıştım şifa Kurandadır diyerek salavat çekip rastgele bir sayfa açtım karşıma bu ayet çıktı vardır bi hikmeti dedim bugünde burda görünce çok sevindim inşallah en kısa zamanda okuyan herkese de bana da şifa olsun
Saol canım teşekkür ederim 250 tane okudum bile kullanabilirsin
Canım insiyatif kullanıp seni listeye ekliyorum içim rahat etmedi..
Bu kalan 100 Ü sen oku arkadaşımız elmirasu için
Saol canım teşekkür ederim 250 tane okudum bile kullanabilirsin
Canim biz seninle aynı dönemde tüp bebek yaptırdik dimi? Burada o kadar çok kişi ile tanışıyoruz ki karistirmista olabilirim.@elmirasu arkadaşımızın duası bitmiştir. Rabbim ona hayırlı,sağlıklı,bereketli evlat nasip etsin tez vakit...
kardelen2558 arkadaşımızı siliyorum duamıza hiç katılmadığı için.. Muhtemel müsait değil.
Valla sen yazmasaydn ben yaxacaktim.
Canım insiyatif kullanıp seni listeye ekliyorum içim rahat etmedi..
Bu kalan 100 Ü sen oku arkadaşımız elmirasu için
Canim biz seninle aynı dönemde tüp bebek yaptırdik dimi? Burada o kadar çok kişi ile tanışıyoruz ki karistirmista olabilirim.
Doğru hatirlamisim subatta bende negatif aldim. Dondurulmuş la da olmadı mı canim? Ben o yorucu yipratici süreçten sonra cesaret edemedim edebilecegimi de sanmıyorum çünkü hiç o kadar yikilmamistimCanım bilmem valla tam hatırlamıyrum.. Ben en şubat-ocak ayının ortalarında yaptırdım bir de nisan da sanırım unuttum bile :) dondurulmuşlarımı aldım..
Doğru hatirlamisim subatta bende negatif aldim. Dondurulmuş la da olmadı mı canim? Ben o yorucu yipratici süreçten sonra cesaret edemedim edebilecegimi de sanmıyorum çünkü hiç o kadar yikilmamistim
Bende öyle düşünüyorum canım olacaksa zaten olur. Hayirlisi dualarımiz boşa cevrilmez inşallahEvett canım malesef onlarda olmadı.. Bende bıraktım artık tüp bebek işini.. İçime sinmedi zatenn..
Gelirse rabbimden gelmez ise de rabbimdenn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?