- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
slm kızlar sıze basımdan gecırmıs oldugum komık bı olay anlatacagım ....sımdı ben evlenmeden once kucuk kıstler vardı bende doktara her gıttıgımde ultrasyonla karnıma bakardı ve hep ıdrara sıkısık gel dıyordu bende oyle yapıyordum sonra evlenınce bır gun kontrole gıdeyım dedım ve o gun gene cok su ıstım cunku orda gene ıdrara sıkısık olmak ıcın beklemeyeyım dedım dıye cok sıkısıp hastaneye gıttım allatan cok sıra yoktu hemen ıcerı aldı benı ve bende karnımı actım yok dedı evlı oldugun ıcın alttan bakılacak dedı tamam dedım sonra alttan muayıne edınce ya nıye bu kadar ıdrara sıkısık geldınkı dedı amacın ne senın dedı bende guldum evlenmeden once hep oyle bakılıyordu o yuzden o kadar cok su ıctım dedım kadın bana artık evlesın gerek yok dedı odadan cıktım lavaboaradım sansa o gun hastanedekı lavabolar komple tamırden gecıyormus ve eve kadar bukule buzule geldımmm ama varya evıne gelınceesıme anlattım gulmekten öldum yaa
arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur dualarınıza benide katın .. doktorum hiç bahsetmemişti ama bugün yapıcam şansımızı yükseltelim dedi rabbim hayırlısını nasip eyle inşaallaahh amin
hayırlısıyla inşaallahh canım ..Canıım haydii inşallahh rabbiim vesile kılsın sanaa ...
Canim ben sayisiz birsuru cektim sana kismetmis inşallah minigin gelirde tutunur hayirlisi olsun inşallah sana bagisladim gitti :) hayirli haberlwr aliriz inşallah sendenarkadaşlar yarın aşılamam var ne olur dualarınıza benide katın .. doktorum hiç bahsetmemişti ama bugün yapıcam şansımızı yükseltelim dedi rabbim hayırlısını nasip eyle inşaallaahh amin
hayırlısıyla inşaallahh canım ..
Canim ben sayisiz birsuru cektim sana kismetmis inşallah minigin gelirde tutunur hayirlisi olsun inşallah sana bagisladim gitti :) hayirli haberlwr aliriz inşallah senden
ayyy Allahım razı olsun bin kere inşaallahh .. rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ama çok heyecanlıyım umarım emeklerimiz boşa çıkmaz tekrardan teşekkür ederim canım rabbim hiç birimizin duasını geri çevirmesin inşallahCanim ben sayisiz birsuru cektim sana kismetmis inşallah minigin gelirde tutunur hayirlisi olsun inşallah sana bagisladim gitti :) hayirli haberlwr aliriz inşallah senden
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:):):)ayyy Allahım razı olsun bin kere inşaallahh .. rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ama çok heyecanlıyım umarım emeklerimiz boşa çıkmaz tekrardan teşekkür ederim canım rabbim hiç birimizin duasını geri çevirmesin inşallah
Canim sayisiz surekli cekiyorum ve hep aklimdasiniz inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip edecek.. iyiki buldum sizi burasi bana çok iyi geldi benim olsun yada olmasin belkide dualarimiz birlesmesi vesile olmak icin burada toplandik rabbimiz hayirli kilsin inşallahRabbimin en sevdiği veren elmiş.. Sen de onlardan ol inşallah canım en sevdiklerinden allah razı olsun
bu topiğe rastlamam tesadüf olmasa gerek .. rabbimin hikmeti başkasının duasında olmam içinmiş Allahım razı olsun sizdenDularımızı ediyoruz, ibadetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz her şeyden öte iyi bir insan olmaya çalışıyoruz..
Varsa bir kusurumuz ki elbet insanız rabbim affetsin...
Ben sizin rabbiniz değilmiyim dediğine göre her şerde ve hayırda var elbet öğreneceklerimiz..
İnşallahh vakti çok yakındır canım..
Agzina yuregine saglik canim benim rabbimiz kabul etsin inşallahEMBIE ..... 250
=DEBORAH26....250
=WHİTEROSE00.......250
=PORTAKALES.........250
= CGPBAS DERYA........250
=AYSEYIGIT1453........250
=TUUBA84... 250
bu arkadaşlarıma okumaya başladım. Allah kabul etsin.
Canim sayisiz surekli cekiyorum ve hep aklimdasiniz inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip edecek.. iyiki buldum sizi burasi bana çok iyi geldi benim olsun yada olmasin belkide dualarimiz birlesmesi vesile olmak icin burada toplandik rabbimiz hayirli kilsin inşallah
bu topiğe rastlamam tesadüf olmasa gerek .. rabbimin hikmeti başkasının duasında olmam içinmiş Allahım razı olsun sizden
EMBIE ..... 250
=DEBORAH26....250
=WHİTEROSE00.......250
=PORTAKALES.........250
= CGPBAS DERYA........250
=AYSEYIGIT1453........250
=TUUBA84... 250
bu arkadaşlarıma okumaya başladım. Allah kabul etsin.
Ne çabuk ilerliyor canım dualarimiz maşallah yetişemiyorum desem yeridir yani :) 10. Kişide dahil 200 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?