Amin canim aminKIZLAR HEPİNİZDEN RABBIM RAZI OLSUN ALLAH TEZ ZAMANDA EVLERIMIZI MIS KOKULU YAVRULARIMIZLA DOLDURSUN INSALLAH...
Nzmn kurtaj oldun cnm?Kurtaj sonrasi duzenim bozuldu canım bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda hep duzenliydi ocaktan beri her ay hamileyim diye umutlanip durdum bugun dra gittim klomen verdi cuma kullanmaya baslicam hayırlısı hakkimizda
Lafı olmaz cnm. Benim acelem yok :) yu!urtalma falan hepsi gecti :) senin ihtyacn var sana okunsun. Hem icimden geldi geldiyse vardir birşey demi? :) hakkında hayrslıCpk tesekkur ederimm Allahim razi olsun liste degismis bile beni cok mutlu ettin hic tanimadigim bi insan tarafindan bu kadar onemsenmek ne kadar guzel Allahim bizleri bosuna toplamadi burda iyi ki rastladim size iyi ki varsiniz tsk ederim tekrar Rabbim hepimizin kucagini tez vakitte doldursun (amin) sacmaladiysam kusura bakma ne olur cok duygulandim ..
Sagolasin canim aynen insallah sonu hayir olsun..Lafı olmaz cnm. Benim acelem yok :) yu!urtalma falan hepsi gecti :) senin ihtyacn var sana okunsun. Hem icimden geldi geldiyse vardir birşey demi? :) hakkında hayrslı
Bendede varmi acaba? Olsa bir kez hamile kalmazdm dimi? Korktum simdiCanım bende bundan süpheleniyorum..
Doktora sordum net bişey söylemedi
Bende sperm alerjisi varsa hiç hamile kalamam ki
Canım 41 kez meryem suresini okuyup hamile kalanda var. Meryem suresini okudun muKizlarrrr istediğiniz bir şeyin gerçekleşmesi için fetih suresi simdi öğrendim ben bebek için yapicam inşallah yalniz okunuşu biraz değişik 7 günde 41 kez okunacak şöyle cumartesi başlanıyor abdestli mümkünse gusl abdesti daha güzel olurmuş 3 ,5 ,7 defa istiğfar salavat ve o gün 1 tane fetih suresi pazar gün 3 fetih pazartesi 5 fetih salı gün 7 fetih çarşamba gün 7 fetih perşembe yine 7 fetih ve cuma seladan önce 11 sonra dua inşallah faydalı olur paylaşmak istedim görünce
Aaaa öyle deme canm umut yok ne demekmis bakim adet olana kadr umut var her zaman moralini yüksek tut inan sen stres yaptigin icin olmuyo ama elinden de bsy gelmiyo biliyormGittin mi doktora canım yine devam et tedaviye bu ay
Bende hiç umut yok canım çünkü biliyorsun sebepsiz olmuyor
Yinede Allah tan umut kesilmez ama heveslenmek istemiyorum
Bu bi testle anlaşılıyor sanrm ama doktor ne zaman ister nasil yapilr blmiorm bende bu ay hem olusup hem catlayinca acaba benmde mi alerjm var dedm bilmiorm ki ya pffCanım bende bundan süpheleniyorum..
Doktora sordum net bişey söylemedi
Bende sperm alerjisi varsa hiç hamile kalamam ki
Allahm sabirlar versn canm cok zor bi durum Allah tekrarini yasatmasnKurtaj sonrasi duzenim bozuldu canım bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda hep duzenliydi ocaktan beri her ay hamileyim diye umutlanip durdum bugun dra gittim klomen verdi cuma kullanmaya baslicam hayırlısı hakkimizda
Canm Allah sanada sabirlar versn ama söyle düsünün en azindan hamile kalabiliyosunz isin birde bu yönü varNzmn kurtaj oldun cnm?
Bende 07.01.2015 te kurtaj oldum
8 bucuk haftalık hamileydim,gelusimi ilk haftalarda kalmış,kalp atışı da yoktu aldılar.
Bir ay korunduk sadece ama ozamndr olmuyor iste.
Bencede yani..snin böyle bir durumn olamaz bnce sonucta bir kez gebelik gerceklesmis kuzum..Bendede varmi acaba? Olsa bir kez hamile kalmazdm dimi? Korktum simdiesmerm91
İnşallah tutar canım aşılamanarkadaşlar yarın aşılamam var ne olur dualarınıza benide katın .. doktorum hiç bahsetmemişti ama bugün yapıcam şansımızı yükseltelim dedi rabbim hayırlısını nasip eyle inşaallaahh amin
Allah razi olsun canim insaallah evet ilk olacak . Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin stres yapmiyorum ama degisik bi heyecan varİnşallah tutar canım aşılaman
Bu ilk mi olacak
Güzel düşün güzel olsun canım İnşallah pozitif sonuç alırsın
Canım evet stresten galiba ama elimde değilAaaa öyle deme canm umut yok ne demekmis bakim adet olana kadr umut var her zaman moralini yüksek tut inan sen stres yaptigin icin olmuyo ama elinden de bsy gelmiyo biliyorm
doktora c.tesi gidicem nasipse canm baklm doktor bu kez ne dicek ne verick off artk hap icmek ilac kullanmk istemiyorm cildimi cok bozdu ya ilaclar
Bu bi testle anlaşılıyor sanrm ama doktor ne zaman ister nasil yapilr blmiorm bende bu ay hem olusup hem catlayinca acaba benmde mi alerjm var dedm bilmiorm ki ya pff
Allahm sabirlar versn canm cok zor bi durum Allah tekrarini yasatmasn
Canm Allah sanada sabirlar versn ama söyle düsünün en azindan hamile kalabiliyosunz isin birde bu yönü var
Bencede yani..snin böyle bir durumn olamaz bnce sonucta bir kez gebelik gerceklesmis kuzum..
amaaaan Allah istedikten snra ne alerji ne baska bisy engel olamaz bakmayn Rabbm istesn yeter ki..
Hımm anladım canımKurtaj sonrasi duzenim bozuldu canım bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda hep duzenliydi ocaktan beri her ay hamileyim diye umutlanip durdum bugun dra gittim klomen verdi cuma kullanmaya baslicam hayırlısı hakkimizda
Canım ne kadardır istiyorsunuz da aşılama kararı aldınız bi sorun varmı sizdeAllah razi olsun canim insaallah evet ilk olacak . Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin stres yapmiyorum ama degisik bi heyecan varbelki hayirli olacak sonu ondandir yani umarim
Yok canım hiç hamile kalamayanlarda Bu oluyoBendede varmi acaba? Olsa bir kez hamile kalmazdm dimi? Korktum simdiesmerm91
Canim asilamayi biz istemedik doktor karar verdi bir senedir olmuyor kisa bir sure ama bende tiroid cikti ve yumrttlamam bozuldu gecen ay hic olmadi ondan onceki ay kalitesiz dedi doktor iki aydir doktorumu cok umutsuz gordum bu ay da asilama yapalim sansimizi arttiralim dedi ama nasip hayitlisi olsun hakkimizdaCanım ne kadardır istiyorsunuz da aşılama kararı aldınız bi sorun varmı sizde
İnşallah hayırlı bir şekilde olur
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@TUBATESBİH arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21........ ............150
6=TUBATESBİH......................
7=EMBIE .................... ............150
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84........................
14=DAMLA2015.........................
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90......................200
24=CAARAAMEEL...........................
25= IRMAK10...............................300
26=RUKALL ..................................
27=ENFAL97................................
28=ELİFAHSEN02........................300
29=UMUTTTTT.............................300
30=TSEFEM28............................300
31=MAJESTELERİ........................200
32=KİMYAGER1508....................
KALAN.......................1.500
**listemiz kapalıdır**
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ.[/QUOTE
Canim ben 11. Kisiden devam ediyorum sen sirasiyla eklersin butun herkes için 300 devam ediyorum
İnşallah yaparsin suprizini canim benimm inşallah hem sana hem esine ne guzel supriz olur hayirli haberler alırız inşallah senden canim inşallahSizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunu yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim bikio umarim supriz yapabilirim ona da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?