Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kurtaj sonrasi duzenim bozuldu canım bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda hep duzenliydi ocaktan beri her ay hamileyim diye umutlanip durdum bugun dra gittim klomen verdi cuma kullanmaya baslicam hayırlısı hakkimizda
Nzmn kurtaj oldun cnm?
Bende 07.01.2015 te kurtaj oldum
8 bucuk haftalık hamileydim,gelusimi ilk haftalarda kalmış,kalp atışı da yoktu aldılar.
Bir ay korunduk sadece ama ozamndr olmuyor iste.

Lafı olmaz cnm. Benim acelem yok :) yu!urtalma falan hepsi gecti :) senin ihtyacn var sana okunsun. Hem icimden geldi geldiyse vardir birşey demi? :) hakkında hayrslı

Canım 41 kez meryem suresini okuyup hamile kalanda var. Meryem suresini okudun mu

Gittin mi doktora canım yine devam et tedaviye bu ay
Bende hiç umut yok canım çünkü biliyorsun sebepsiz olmuyor
Yinede Allah tan umut kesilmez ama heveslenmek istemiyorum
Aaaa öyle deme canm umut yok ne demekmis bakim adet olana kadr umut var her zaman moralini yüksek tut inan sen stres yaptigin icin olmuyo ama elinden de bsy gelmiyo biliyorm
doktora c.tesi gidicem nasipse canm baklm doktor bu kez ne dicek ne verick off artk hap icmek ilac kullanmk istemiyorm cildimi cok bozdu ya ilaclar

Canım bende bundan süpheleniyorum..
Doktora sordum net bişey söylemedi
Bende sperm alerjisi varsa hiç hamile kalamam ki
Bu bi testle anlaşılıyor sanrm ama doktor ne zaman ister nasil yapilr blmiorm bende bu ay hem olusup hem catlayinca acaba benmde mi alerjm var dedm bilmiorm ki ya pff

Kurtaj sonrasi duzenim bozuldu canım bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda hep duzenliydi ocaktan beri her ay hamileyim diye umutlanip durdum bugun dra gittim klomen verdi cuma kullanmaya baslicam hayırlısı hakkimizda
Allahm sabirlar versn canm cok zor bi durum Allah tekrarini yasatmasn

Nzmn kurtaj oldun cnm?
Bende 07.01.2015 te kurtaj oldum
8 bucuk haftalık hamileydim,gelusimi ilk haftalarda kalmış,kalp atışı da yoktu aldılar.
Bir ay korunduk sadece ama ozamndr olmuyor iste.
Canm Allah sanada sabirlar versn ama söyle düsünün en azindan hamile kalabiliyosunz isin birde bu yönü var

Bendede varmi acaba? Olsa bir kez hamile kalmazdm dimi? Korktum simdi esmerm91
Bencede yani..snin böyle bir durumn olamaz bnce sonucta bir kez gebelik gerceklesmis kuzum..
amaaaan Allah istedikten snra ne alerji ne baska bisy engel olamaz bakmayn Rabbm istesn yeter ki..

arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur dualarınıza benide katın .. doktorum hiç bahsetmemişti ama bugün yapıcam şansımızı yükseltelim dedi rabbim hayırlısını nasip eyle inşaallaahh amin
İnşallah tutar canım aşılaman
Bu ilk mi olacak
Güzel düşün güzel olsun canım İnşallah pozitif sonuç alırsın

İnşallah tutar canım aşılaman
Bu ilk mi olacak
Güzel düşün güzel olsun canım İnşallah pozitif sonuç alırsın
Allah razi olsun canim insaallah evet ilk olacak . Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin stres yapmiyorum ama degisik bi heyecan var belki hayirli olacak sonu ondandir yani umarim

Canım evet stresten galiba ama elimde değil
Nerde ne duysam acaba bende ondan mı var diye düşünüyorum
Napalım canım mecbur gidecez doktora pes etme.
O bebek bu göbüşlere girecekkk

[QUOE="yasmin5846, post: 41244625, member: 598707"]Canım 41 kez meryem suresini okuyup hamile kalanda var. Meryem suresini okudun mu[/QUOTE]
Yok canım okumadım

Hımm anladım canım
İnşallah yine hamile kalırsın ve bebeğin sıkı sıkı tutunur sana inşallah

Allah razi olsun canim insaallah evet ilk olacak . Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin stres yapmiyorum ama degisik bi heyecan var belki hayirli olacak sonu ondandir yani umarim
Canım ne kadardır istiyorsunuz da aşılama kararı aldınız bi sorun varmı sizde
İnşallah hayırlı bir şekilde olur

Canım ne kadardır istiyorsunuz da aşılama kararı aldınız bi sorun varmı sizde
İnşallah hayırlı bir şekilde olur
Canim asilamayi biz istemedik doktor karar verdi bir senedir olmuyor kisa bir sure ama bende tiroid cikti ve yumrttlamam bozuldu gecen ay hic olmadi ondan onceki ay kalitesiz dedi doktor iki aydir doktorumu cok umutsuz gordum bu ay da asilama yapalim sansimizi arttiralim dedi ama nasip hayitlisi olsun hakkimizda

hayırlı aksamlar ben yarın sehırdısına cıkacagım 3 gunlugune ınsallah o yuzden gırmeyebılırım telden zamanım olursa takıp ederım ama mesaj yazamıyorm benım telefondan zaten hemen hemen herkesı okudum az kaldı bıtırmeme yanı bana sormadan bıle hergun 300 eklermısınız canım

Sizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunundeyim yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim saniyor, umarim supriz yapabilirim ona da...

Son düzenleme:
İnşallah yaparsin suprizini canim benimm inşallah hem sana hem esine ne guzel supriz olur hayirli haberler alırız inşallah senden canim inşallah

merhaba bayanlar..yeni gördüm bu konuyu.. Bende 2. tüp bebek tedavimi oluyorum cuma günü kısmetse yumurta toplama işlemim var yani sona yaklaşıyorum.çok güzel bi konu açmışsınız ama tam anlayamadım herkes istediği kişiye mi okuyor sistem nasıl anlatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…