İkiside dün foruma girmişler canım@Enfal97 ve @caaraameel 'den ses yok..
Bİlgisi olan var mı?
100 okudum canm sorun değilCanım sende 50 oku
Bende öyle olmak istiyorum inşallah kafamıza takmayızAynen..ama artk kendimi dinlememeye kafamida takmamaya calscam ne var ki az brazda biz umursamaz olsak ya
inşallah cnmBende öyle olmak istiyorum inşallah kafamıza takmayız
inşallah cnm
Tatlim ben herkese 200 okuyorumportakales
Biraz once. Baktığımda 150 gordumde cnm ondan eksik yazmissin sandim ama ben bulantidan yazana kadar sen duzeltmissin:))portakales
Bigun sabAhları bulanmiyor diyorumki acaba biseymi oldu...Panikliyorum..Aksam yemeginde bi basliyor ac yatiyorum nerdeyse...Ama bugun hastaneye gittim tahliller icin öldüm gidip gelene kadar araba hic iyi gelmiyor...Bazen sabahlari asiri oluyor oyle degisiyo ama zor geciyo genel olarak.Hafifleme var mı? nasıl gidiyor hamilelik?
Bigun sabAhları bulanmiyor diyorumki acaba biseymi oldu...Panikliyorum..Aksam yemeginde bi basliyor ac yatiyorum nerdeyse...Ama bugun hastaneye gittim tahliller icin öldüm gidip gelene kadar araba hic iyi gelmiyor...Bazen sabahlari asiri oluyor oyle degisiyo ama zor geciyo genel olarak.
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinde varsin bulanti olsun...
Amin amin amin canim.cumlemize isteyen herkese Rabbim nasip etsinAmin canım geçici bir süreç olduğu belli nasılsa ona güvenerek çekiliyor...
Kolay bi doğum ve sağlıklı bir evlat ile mutlu olursun insallah canım.
Amin amin amin canim.cumlemize isteyen herkese Rabbim nasip etsin
tm canm yazda okuyaymCanım 100 tane kaldı okunmayan hadi onu da sen oku duan geçsin arkadaşımıza..
Bugün aşılama olacak..
tm canm yazda okuyaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?