- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Bilemiyorum cnm ama bu belirtileri biliyorum malesef
merhaba listemiz çok ilerledi diğerlerine haksızlık olmaması acısından bize 1 hafta kadar süre ver sonra listemize katıl canım olur mu:)
Canim sen diyecegini demissin keske biraz umursasaydi kendi bilir tabiiki dusunceli arkadaşım rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarda bulusalim inşallah minigimiz tez. Zamanda gelirAz önce bi arkimle konustm kizlar arkads 5 senelik evli..laf cocuktan fln acildi bayadr görsmüyodk cocuk düsünuyomsnz dedm yok ya daha zamani var dedidedm ne zamani 5 sene oldu siz evleneli (kendimi bi an o bana soran dedikoducular gibi hssettm ama arkadsn ses tonu öyle bi geldiki amaaan cocuk mu ?ne cocugu der gibi dedi) daha dur dedi hele bi kariyer yapalm az para biriktirelm snra nasilsa cocuk olur dedi..bende dedm ki cocuk sipars üstne olmuyo ya bi sorununuz varsa ya olmazsa diye tedirgin olmuyomsn dedm amaaam bizimde cocugumz olmayiverir demez mi
dedm haa sn böyle düsünüyosan is baska ama istediginde olmama olasiligida var bunu bil ona göre hareket et dedm aman olrsa olur olmazsa olmaz dedi yorm yapamadm
Canim ya mesajimi gormemis olabilirsin ben 11 den devam ediyorum herkese 300 okuyorum sirasiyla eklersin :))SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@TUBATESBİH arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21........ ............150
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84........................
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90......................200
24=CAARAAMEEL...........................
25= IRMAK10...............................300
26=RUKALL ..................................
27=ENFAL97................................
28=Embie.......................150
29=UMUTTTTT.............................300
30=TSEFEM28............................300
31=MAJESTELERİ........................200
32=KİMYAGER1508....................
KALAN.......................1.100
**listemiz kapalıdır**
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
Canim ya mesajimi gormemis olabilirsin ben 11 den devam ediyorum herkese 300 okuyorum sirasiyla eklersin :))
İyi geceler canim benimcanım tamamdır sna cvp yazmayı unuttum sanırım
heerkese 300 diye not aldımm merak etme
iyi geceler olsunn
Canım hadi inşallah yarın pozitif sonuçla gelirsin inşallahSizide telslandirmak istemedim ama duramadim yazdim... Asilamamim 13. Gunundeyim yarin adet olmazsam mujde verecem ama dun koyu kahve leke geldi bugun bisiy yok temiz... Test yaptim bisiy yok ama yarin kan versem mi adetimin gecmesinimi beklesem... Dort goz sekiz gozle gun sayiyom saat sayiyom gecmio zaman... Dualarinizi bekliyorum cokca kizlar... Cok heyecan yaptimmm... Olmazsada yapacak bisiy yok biliyorum takdiri ilahi der sirami beklerim ama nolur olsun ya... Tabi hayirlisiyla... Bu gece zor gececek bana... Leke gelince hasta oldum sandim esim hastayim saniyor, umarim supriz yapabilirim ona da...
İnşallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz,umarım bebiş vardır yüzün güler tatlım...Canım hadi inşallah yarın pozitif sonuçla gelirsin inşallah
Ne güzel Ya
Biliyormusun bende hep böyle hayal kuruyorum
Adetim gecikince adet olmuş gibi davranıp merkeze kontrole gidiyorum diyip dönünce eşime müjde vermeyi hayal ediyorum hep.
O beni adetli bilirken birden baba olduğunu öğrenecek
Ne güzel bir hayal ya
İnşallah hayallerimizi yaşarız
Ahh esma cım ahhAz önce bi arkimle konustm kizlar arkads 5 senelik evli..laf cocuktan fln acildi bayadr görsmüyodk cocuk düsünuyomsnz dedm yok ya daha zamani var dedidedm ne zamani 5 sene oldu siz evleneli (kendimi bi an o bana soran dedikoducular gibi hssettm ama arkadsn ses tonu öyle bi geldiki amaaan cocuk mu ?ne cocugu der gibi dedi) daha dur dedi hele bi kariyer yapalm az para biriktirelm snra nasilsa cocuk olur dedi..bende dedm ki cocuk sipars üstne olmuyo ya bi sorununuz varsa ya olmazsa diye tedirgin olmuyomsn dedm amaaam bizimde cocugumz olmayiverir demez mi
dedm haa sn böyle düsünüyosan is baska ama istediginde olmama olasiligida var bunu bil ona göre hareket et dedm aman olrsa olur olmazsa olmaz dedi yorm yapamadm
Canım aynı benim gibisin.Adetime daha 7 gun var.
ama her an olucam sanırım.
Karnım ve rahim bölgeside agrılarım var
İnşallah Rabbim hepinizin yüzünü güldürsünİnşallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz,umarım bebiş vardır yüzün güler tatlım...
Evet beni rahatlatan tek cümleALLAH KABUL ETMEYECEĞİ DUANIN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ...
HAYAL ETMEKTE BİR TÜR DUA...
RABBİM HAYALLERİMİZİ KABUL ETSİN
AMİNNNNNNN.. ..
Ne bilim yasemn millet mi umursamaz biz mi cok büyütüyorz anlam veremedmAhh esma cım ahh
Bizde böyle umursamaz olabilsek
O arkadaşında çevre baskısı yok galiba
Yada gerçekten çocuk istemiyor
Ahhh ahh o kendini dinlemeyi bana sorun bu ay kendimi dinledgm kadr smdiye kadr hc dinlememismdr.Canım aynı benim gibisin.
Benim daha 10 gün var adetime bende başladım şuram ağrıyo buram arıyo demeye.
Şu kendimizi dinlemeyi bırakabilsek ne iyi olacak ya
Insallah verebilirim o mujdeyi en yakin zamanda ve hayirlisiyla tabiki... Hatta planimi bile yaptim nasil soyleyecegimin...Canım hadi inşallah yarın pozitif sonuçla gelirsin inşallah
Ne güzel Ya
Biliyormusun bende hep böyle hayal kuruyorum
Adetim gecikince adet olmuş gibi davranıp merkeze kontrole gidiyorum diyip dönünce eşime müjde vermeyi hayal ediyorum hep.
O beni adetli bilirken birden baba olduğunu öğrenecek
Ne güzel bir hayal ya
İnşallah hayallerimizi yaşarız
Insallah canim ya Allah'in izniyle en yakin zamanda anne adayi oluruz hepimiz...Ay hadi insallah hamilesindir canım guzel haberlerini bekliyoruz
Oylemi tebrik ederiz onuda ne guzel hamileler cogaliyo listemizde...Bu arada kızlar listemizdekicaramel de hamileydi galiba
Onunda hamile Olduğunu belirtelim listede
Hamileler çoğalsın sayfamızda inşallah
Inşallah canımInsallah canim ya Allah'in izniyle en yakin zamanda anne adayi oluruz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?