- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
O insanin bogazinda olusan koca bi yumruk..dilerm birgn dualarimizi yaşama firsati bulurz
inşallah canımm dualarımızı yaşayacağımız günler pek yakındır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O insanin bogazinda olusan koca bi yumruk..dilerm birgn dualarimizi yaşama firsati bulurz
Çok doğru kimse yaşamadan bilemez.. Suan Rabbimden dileğim hepimiz için sabır sıhhat ve huzur...Ahhh canımmm çok şükür ki bir probleminiz yok.. Vakti saati değilmiş napalımm..
İnan çok zor şey beklemek.. Ben 5 yılı aşkın süredir bekliyorumm ve diyorum ki rabbimm kimseyi böyle bekletmesinn...
Kimse anlamaz yaşamadan ve beklemeden gerçekten...
Kesinlikle vardır bir hayr.. Çok şükür ki inancımız sağlam ttek dayanağımız Rabbim yanımızda... İyiki dualar var huzur veriyor içime okudukça..Ayyy canm..ayni duygulari yasadk 1 gün arayla..bnmde hep duam hayrlisi neyse o olsun..demekki hayrlisi böyle diyorm ..
Rabbmn vardir bir bildigi verdiginde de vermediginde de vardr bir hayr
İnşallah canm inşallahinşallah canımm dualarımızı yaşayacağımız günler pek yakındır.
Iyiki dua var..icimizi en rahat döktügmz yer..Kesinlikle vardır bir hayr.. Çok şükür ki inancımız sağlam ttek dayanağımız Rabbim yanımızda... İyiki dualar var huzur veriyor içime okudukça..
Canım ya bu ayda olmadı demekÜzülmeyeceğime söz verdim. Ama üzüldüm bu ay olmadı.. Ama Takdiri ilahi diyeceğim sıramı bekleyeceğim. En azından bir sorun görünmüyor ikimizde de.. Allah'ım eşimle olan sevgimizi saygımızı eksik etmesin, sağlık sıhatimizi daim etsin..Bişeyleri eksik yapıyoruz galiba.. ya duayı eksik okuyorum yada biryerlerde eksik uygulama yapıyoruz... Beterin beteri var deyip şükürler olsun her halimize diyorum... Hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında..
İyi yaptın canımKIZLAR KALABALIK OLDUĞUMUZDAN DUAYI
8.000 YAPTIM..
BİLGİNİZEE.........
İyi yaptın canım
Amiiiin canim amin...Canım ya bu ayda olmadı demek
Napalım elimizden başka birşey gelmiyor
Rabbim daha ağır imtihanlarla sınamasın bizleri
250 okudum