• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Evet canım herkes topluca alıyorum diyince.
Sende bunu listeye dökünce herkes okumuş gözüküyor
Ama dediğim gibi biz normalde bir kişinin duasını 2 günde bitiriyorduk.
Şimdi günlük 1 yada 2 kişiyi yayılayalım.
Daha sonra bi dahaki turda topluca aldım demeyelim.
Herkes aktif olarak girsin duasını alsın sırayla.
Hem ozaman dua sahibi diyorki aşılamam var ona dua edin yumurtam büyümüşmü doktora gitcem ona dua edin diyenler oluyor.
Sırayla gidince herkes mecbur girip bakıyor. Topluca alınca belki 3 gün 5 gün girmiyorlar haberleri olmuyor dua sahibinden

Bence bir dahaki turda kişileri netleştirdikten sonra;
herkesin sayısını belirleyelim ve topluca bitirelim derim ben... Yani herkes 1 saatini hatta 30 dakikasını ayırsa herkese 200 er tane çekebilir .. Hem gerçekten güzel olur hem hızlı ilerler hem de farklı dualar da yapabiliriz diye düşünüyorum:

Bence bir dahaki turda kişileri netleştirdikten sonra;
herkesin sayısını belirleyelim ve topluca bitirelim derim ben... Yani herkes 1 saatini hatta 30 dakikasını ayırsa herkese 200 er tane çekebilir .. Hem gerçekten güzel olur hem hızlı ilerler hem de farklı dualar da yapabiliriz diye düşünüyorum:
Evet canım bi şekle sokalım.
Şuanki durumu listeye döksek herkes herkese okudu listede bitti gözüküyor.
Nete hergün giremeyenler 2 şer kişiye dua alarak ilerlesinler.
Yada herkesin karşısına aynı rakam yazarız yani toplamrakamı kişi sayısına böleriz.
Kişi başı kaç tane düşüyorsa yazarız karsısına okudum haberini bekleriz okuyanların karşısına okudu yazarız öylede emin oluruz o kişinin duasının bittiğinden ve herkesin okuduğundan

Evet canım bi şekle sokalım.
Şuanki durumu listeye döksek herkes herkese okudu listede bitti gözüküyor.
Nete hergün giremeyenler 2 şer kişiye dua alarak ilerlesinler.
Yada herkesin karşısına aynı rakam yazarız yani toplamrakamı kişi sayısına böleriz.
Kişi başı kaç tane düşüyorsa yazarız karsısına okudum haberini bekleriz okuyanların karşısına okudu yazarız öylede emin oluruz o kişinin duasının bittiğinden ve herkesin okuduğundan

Benim de bi önerim var ;
Her Perşembe gecesi mesela gece 23:30 'da topluca listeye zikir çeksek sonra 2 rekat namazımızı kılıp Cuma'yı selamlasak olmaz mı!
Hem aynı anda duanın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum..
Hem de hafta da 1 aynı duayı yapmış oluruz.. Hem bir kişiye de toplamak düşmez..

Benim de bi önerim var ;
Her Perşembe gecesi mesela gece 23:30 'da topluca listeye zikir çeksek sonra 2 rekat namazımızı kılıp Cuma'yı selamlasak olmaz mı!
Hem de hafta da 1 aynı duayı yapmış oluruz.. Hem bir kişiye de toplamak düşmez..
Olur canım ben her türlü uyarım
herkese tek tek değilde bi kere haftada bi gün bu dua yımı okyacaz

Olur canım ben her türlü uyarım
herkese tek tek değilde bi kere haftada bi gün bu dua yımı okyacaz

Evet canım. Bir kere de konsantre olup hakkını vererek okuyacağız.. Bu dua ile başlarız.. Yani hergün bir kişi yerine 1 günde herkese güzelce okumuş oluruz.

Kızlar herkes topluca almış.
Kim kime kadar okudu.
Hergün 1 kişinin listesini yayınlayalım o gün akşama kadr kim girerse sayfaya
görsün kimde olduğunu ve ona okumamışsa okusun

Yada nasıl yapalım.
Herkes okuduktan sonramı haber versin.
Mesela sırada kim varsa sıfırdan yayımlayalım herkes okudum şu kadar diye söylesin bu şekilde herkesin okuduğundan emin oluruz
Kesin bitti deriz şu kişinin duası deriz
Canim ben mesela bi basliyorum 4 kisiyi bitiriyorum sonrada isimi gucumu yapiyorum zaten calisiyorum tekrar 4 kisiyi okuyorum sonrada listeden takip ediyorum mesela sekiz olmus tekrar devam ediyorum kacirdigim olmasin diye mesela sabah 12 yi okudum yani kendimi suan 13 bitiriyorum bi taraftan kontrol ediyorum takip teyim boyle oldugu iyi oldu yoksa kacira bilirdim sonucta okunuyor allahim kabul etsin inşallah

Benim de bi önerim var ;
Cok guzel dusundun hatta bu aksam gire bilenler toplansin bakalim ne yapabiliyoruz

Canim ben mesela bi basliyorum 4 kisiyi bitiriyorum sonrada isimi gucumu yapiyorum zaten calisiyorum tekrar 4 kisiyi okuyorum sonrada listeden takip ediyorum mesela sekiz olmus tekrar devam ediyorum kacirdigim olmasin diye mesela sabah 12 yi okudum yani kendimi suan 13 bitiriyorum bi taraftan kontrol ediyorum takip teyim boyle oldugu iyi oldu yoksa kacira bilirdim sonucta okunuyor allahim kabul etsin inşallah
Canım öyle yapıyorsun iyi yapıyorsunda.
Şuan listede herkes herkese dua almış ve liste bitmiş gözüküyor
Ama daha 11. Kişiye kadar okumayanlar var canım
Herkesin okuduğundan emin olarak ilerlersek daha iyi olmazmı.
Mesela portakales in duası bitti dedik yeni kişiye geçtik.
Biz bitti dedik ama gerçekten bittimi bak okumayanlar var ondan öyle dedim canim
Yavaş yavaş ilerleyelim herkes acele etmeden okusun diye dedim

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@CGPBAS DERYA arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
........ ............200

6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
xenforo-smilies-kk78.gif
........................200

14=DAMLA2015.........................
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
...............200

20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
xenforo-smilies-kk78.gif
................150

22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
xenforo-smilies-kk78.gif
......................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97................................250
27=Embie.......................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................600

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

KIZLAR YARIN AKŞAMDAN İTİBAREN BİR DAHAKİ CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR OLMAYACAGIM..
ANCAK ARADA KONTROL BELKİ EDEBİLİRİM..
MUHTEMEL D Deborah26 VE @embie ARKADAŞLARIM YARDIMCI OLACAK LİSTE KONUSUNDA...
GÜNDE 3 KİŞİ NİN LİSTESİNİ PAYLAŞIYOR OLACAĞIZ BUNDAN SONRA..
HEM HIZLI İLERLEMESİ AÇISINDAN HEM DE HERKESİN DUALARI OKUDUĞUNDAN EMİN OLMAK AÇISINDAN..
KİŞİ BAŞINA 250-300 Ü GEÇMEDİĞİNDEN ZOR OLACAĞINI SANMIYORUM.. KİMİ ARKADAŞLARIMIZ BİTİRDİ, KİMİSİ ÖNDE GİDİYOR KİMİSİ AYNI O YÜZDEN BİR TEMPO TUTUP İLERLEYELİM DİYORUM..

EĞER HEPİNİZE DE UYARSA TÜM LİSTE BİTTİKTEN SONRA AYNI ANDA DUA VE İBADET EDEBİLMEK AÇISINDAN PERŞEMBE GECELERİ OKUYALIM VE ARDINDAN 2 REKAT NAMAZ KILALIM DİYORUM..
BİRLİKTEN GÜÇ DOĞARSA AYNI ANDA AMİN SESLERİMİZ SEMALARDA BULUŞUR..
DİLEYENLERLE BU GECE 23:30'DA BURDA BULUŞALIM VE HERKES İÇİN 20'ŞER TANE ZİKİR ÇEKİP DUALARIMIZIN KABULU İÇİN SECDE EDELİM..
ŞİMDİLİK HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPERİM.. İÇİNİZİ FERAH TUTUN DUALAR ELBET KABUL OLUR..RABBİM OLMAYACAK DUAYA AMİN DEDİRTMEZMİŞ..
HAYIRLI BİR AKŞAM DİLİYORUM...
:KK200::KK200::anneadayı::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK46::KK200::KK200:

Kizlar duam okunmus bitmis Allahim hepinizden razi olsun diliniz gonlunuze saglik asilamam yapildi artik bekleme zamani olabildigince stressiz beklemek istiyorum umarim basarabilirim . Doktorum umutlu konusmadi ama Allah bilir ne olacagini. Allahim sizi.de benimde muradimi tez zamanda en hayirlisindan versin .Amin...

Canım öyle yapıyorsun iyi yapıyorsunda.
Şuan listede herkes herkese dua almış ve liste bitmiş gözüküyor
Ama daha 11. Kişiye kadar okumayanlar var canım
Herkesin okuduğundan emin olarak ilerlersek daha iyi olmazmı.
Mesela portakales in duası bitti dedik yeni kişiye geçtik.
Biz bitti dedik ama gerçekten bittimi bak okumayanlar var ondan öyle dedim canim
Yavaş yavaş ilerleyelim herkes acele etmeden okusun diye dedim
Okey ben uyarim evet hizli oldugu icin bende kacirmamak ivin onden gidiyorum mesela gunluk bir yada iki olsun okudukdan sonra allah kabul etsin deriz her kesin sayisida esit olsun eksik olmaz senin dedigine katiliyorum bundan sonraki listede olsa olurmu baya ilerledik allahim kabul etsin dualarimizi inşallah

Kizlar duam okunmus bitmis Allahim hepinizden razi olsun diliniz gonlunuze saglik asilamam yapildi artik bekleme zamani olabildigince stressiz beklemek istiyorum umarim basarabilirim . Doktorum umutlu konusmadi ama Allah bilir ne olacagini. Allahim sizi.de benimde muradimi tez zamanda en hayirlisindan versin .Amin...
İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım inşallah

Back
X