• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

:) sormamin sebebi kilolular daha zor hamile kaliyormus ha ondan canim :)
Tahmin ettim canim benim ben kiloma çok dikkat ediyorum yoksa alirim bebek icinde dogru diyorsun rahim yaglaniyormus heralde tutunamiyormus bebek sanki oyle hatirliyorum yeterki rabbimiz ol desin inşallah ..tabiki rabbimizin mucizeleride var buna inanarak dualara basladim sizinle tabiki

FSH hormonu yükselmeye başlamış genç kadınların da yardımcısıdır. Otuzlu yaşlarda adetlerinin üçüncü gününde yaptırdıkları tahlillerde, FSH değerinin yükselme göstermesi, bayanlarda "menepoza giriyorum " endişesi gelişmektedir. Bu kaygı onları huzursuz etmekte hatta bazılarını bunalıma sürüklemektedir. Gelişen panik ve endişe duygusu, hormonsal dengeyi daha fazla olumsuz etkileyerek adet düzensizliklerinin tetiklenmesine neden olabilmektedir.

Canim bu tamamen bana uyuyormus buay hicbirsey kullanmiyorum adet ten sonra kullana bilirim

hayırlı geceler kızlarr
Ben 6 yıl önce 53kg idim.. boyum 1.60
ama 4 tüp bebekten sonra sanırım stresle de birlikte şimdi 72 kg yum :(

Kizlar adet oldum yarin kismetse doktora gidicem tup bebek tedavisine baslamak icin...insallah kist olmamistir hersey yolunda gider...Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin..4 negatif asilamam var...ilk tup bebek denemem olacak..

Kızlar en son bi psıkologun kitabını okudum.. Orda hamilelik ile ilgili şöyle bi bilgi vardı ;

Şişman ve obez toplumlar da diğerlerine göre doğurganlık daha yüksekmiş.
kitabı tavsiye ederim ben çok şey öğrendim
Egoist Beyin ve Kilo - Zaza Yurtsever

Kizlar adet oldum yarin kismetse doktora gidicem tup bebek tedavisine baslamak icin...insallah kist olmamistir hersey yolunda gider...Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin..4 negatif asilamam var...ilk tup bebek denemem olacak..

Canım hakkında hayırlısı olsun. Dilerim tedavin sana bebeğini getirir canımm.. Yolun açık, şansın bol olsun..

Canım inşallah bu son tüp bebek tedavin olur ve mucizen gelir inşallah
Sizinde sorun yoktu dimi öyle hatırlıyorum sanki

Yaa tedaviler bu kadar kilo aldırıyor demek.
Galiba hormon yüklemesi yapıyorlar ya ondan

herkesde farklı olabilir canım ama benim öyle oldu...
Zaten işim ve vücudum buna müsait.. Ara ara spor yaptım rejim yaptım ama tam konsantre olamadım..
Ne bilim şimdi ciddi vermem kilolar var..

Kızlar en son bi psıkologun kitabını okudum.. Orda hamilelik ile ilgili şöyle bi bilgi vardı ;

Şişman ve obez toplumlar da diğerlerine göre doğurganlık daha yüksekmiş.
kitabı tavsiye ederim ben çok şey öğrendim
Egoist Beyin ve Kilo - Zaza Yurtsever
Evet ya benimde bi sürü tanıdığım var kilolu hamile kalan. Valla Rabbim verdikten sonra kilo falan bahane

Back
X