- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
51 kiloyum bende kilo almak istiyorum biraz boyum 1.60Aranizda kilolu olan varmi
Biraz vücudum zayıf kilo alsam daha iyi bi kaç kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
51 kiloyum bende kilo almak istiyorum biraz boyum 1.60Aranizda kilolu olan varmi
Bende duydum bunu canımKizlar testere disli aslan pencesinide bi arastirin oda hormonlari duzenliyor bende bi ara yapmistim subat ayinda ama 1 hafta anca icebildim
Tahmin ettim canim benim ben kiloma çok dikkat ediyorum yoksa alirim bebek icinde dogru diyorsun rahim yaglaniyormus heralde tutunamiyormus bebek sanki oyle hatirliyorum yeterki rabbimiz ol desin inşallah ..tabiki rabbimizin mucizeleride var buna inanarak dualara basladim sizinle tabiki:) sormamin sebebi kilolular daha zor hamile kaliyormus ha ondan canim :)
Sanırım daha mantıklı herkes için200 alıyorumMaşallah canım almışken herkesi al belki kaçırırsın filan en azından adını koymuş olursun canım.
Canim yeni avatarinda bayabi tanimadim :)) daha simdi taniya bildimKizlar testere disli aslan pencesinide bi arastirin oda hormonlari duzenliyor bende bi ara yapmistim subat ayinda ama 1 hafta anca icebildim
51 kiloyum bende kilo almak istiyorum biraz boyum 1.60
Biraz vücudum zayıf kilo alsam daha iyi bi kaç kilo
Yok canım tam orantılı.ben miyim kilolu acaba boy 1,67 kilo 68 ??
![]()
kilo ile alakası yok bence canım bende 160 boy 50 kiloyum ama kolay hamile kalamıyorum biçok tanıdığım var kilolu hamile kalan takma kafana olacak inşallah hepimizin bebişiben miyim kilolu acaba boy 1,67 kilo 68 ??
![]()
ayrıca sen kilolu değilsin kikilo ile alakası yok bence canım bende 160 boy 50 kiloyum ama kolay hamile kalamıyorum biçok tanıdığım var kilolu hamile kalan takma kafana olacak inşallah hepimizin bebişi
Kizlar adet oldum yarin kismetse doktora gidicem tup bebek tedavisine baslamak icin...insallah kist olmamistir hersey yolunda gider...Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin..4 negatif asilamam var...ilk tup bebek denemem olacak..
Yaa tedaviler bu kadar kilo aldırıyor demek.hayırlı geceler kızlarr
Ben 6 yıl önce 53kg idim.. boyum 1.60
ama 4 tüp bebekten sonra sanırım stresle de birlikte şimdi 72 kg yum![]()
Canım inşallah bu son tüp bebek tedavin olur ve mucizen gelir inşallahKizlar adet oldum yarin kismetse doktora gidicem tup bebek tedavisine baslamak icin...insallah kist olmamistir hersey yolunda gider...Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin..4 negatif asilamam var...ilk tup bebek denemem olacak..
Yaa tedaviler bu kadar kilo aldırıyor demek.
Galiba hormon yüklemesi yapıyorlar ya ondan
Evet ya benimde bi sürü tanıdığım var kilolu hamile kalan. Valla Rabbim verdikten sonra kilo falan bahaneKızlar en son bi psıkologun kitabını okudum.. Orda hamilelik ile ilgili şöyle bi bilgi vardı ;
Şişman ve obez toplumlar da diğerlerine göre doğurganlık daha yüksekmiş.
kitabı tavsiye ederim ben çok şey öğrendim
Egoist Beyin ve Kilo - Zaza Yurtsever
Insallah canim o kadar cok birbirimizin dualarina ihtiyacimiz var ki.. sorunum yoktu canimCanım inşallah bu son tüp bebek tedavin olur ve mucizen gelir inşallah
Sizinde sorun yoktu dimi öyle hatırlıyorum sanki
Canim benim sadece bir kilo oda sorun degil ideal kilodasin supersinben miyim kilolu acaba boy 1,67 kilo 68 ??
![]()