Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah benimkide iki aydir 1.5ta seyrediyor dort kez klomen kullandim olmadi ne bilim nasip isi asilama yaprik dun bakalim sonuc ne olacak saol canim versigin bilgiler icin

Amin canim cok sagol..Insallah sende guzel sonuclar alirsin bi sorun yoktu dimi sizdede

Evet canım çoktan bitti.
Adete 8 gün kaldı.
Ama daha önce klomen kullandığımda bi kaç gün gecikme Olmuştu.
Onun için adete 10 gün mü var desem yoksa 12günmü bilemedim
Valla bende gecikmeyi klomene yordum ama iyi haber aldim.Insallah seninde oyle olur.13 haziranda guzel haberler ver insallah...
Bu ara ceviz incir sut haslanmis yumurta yemeye gayret et

Yok canim cok sukur bi tirpid vardi iste kimle konussam ilaca basladiktan 6-7 ay sonra gebe kalmis benimde az kaldi diye umut etmek istiyorum hayirlisiyla
Sen ne kadardir evlisin.Allahin izniyle kalirsin ilaclarini duzenli kullaniosun dimi.Ac karna iciyorum ben ve kahvaltidan en az yarim saat once hatta 4bucukta namaza kalkinca iciyorum.Artik kacta kalkarsam kahvalti oyle yapiyorum.
Insallah sende guzel haberler alicaksin canimm

Valla bende gecikmeyi klomene yordum ama iyi haber aldim.Insallah seninde oyle olur.13 haziranda guzel haberler ver insallah...
Bu ara ceviz incir sut haslanmis yumurta yemeye gayret et
İnşallah canım ya
Sürekli aklımda acaba oldumu diye
Yaa oyle yapma dinlememeye calis kendini.Zor biliyorum ama iste strese girme canim
İnan elimde değil. Pazar günü kardeşimin yanına gidiyorum bir hafta sonra mezuniyeti var ben 1 hafta önceden gidiyorum sırf burda kalıp düşünmeyeyim diye canım

En iyisini yapiosun tatlim.
Ama cok yorma kendini saki agir kaldirma koru kendini.Valla kendi korumakla bu isin alakasi cok.Tamam once Rabbim nasip edecek ama tedbir bizden.Ben her adetim yakinken aman tutmadi diyip dip kose temizlik halilar koltuklar cekiliyodu.Gecen ay hiiiic is yapmadım sagolsun esim yapti.
Birde sicak suyla dus alma ilik suyla ve ayakta dus yap.Dusuk tehlikesi olan arkadasa doktorda dedi bunu.Sicak su ve oturarak banyo rahmi açıyormus.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@AYSEYIGIT1453 arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
........ ............200

6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
........................200

14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
...............200

20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
................150

22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
......................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97................................250
27=Embie.......................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................150

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

Tamam canım dikkat edecem sağol.
Evet Rabbim verdikten sonra bunlar hiç belkide ama yinede tedbirli olmamız lazım

Bir yil sekiz ay oldu canim evleneli evet bemde erkenden iciyorum alistim zaten artik sende hamilesin biz gibilere dua et bizde alalim giluzel haberler canim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olur derler. Artik cok istiyorum bende ailemden uzaktayim tek basimayim gelsin bana yoldas plsun istiyorum

Slm canım bende 1 yıl 8 aylık evliyim.
Eşimin görevinden dolayı köyde yaşıyorum
Evde bir neşemiz olsun bana yoldaş olsun istiyorum.
Yalnızlık insanı strese sokuyor.
İnşallah en kısa zamanda gelir evlerimizin neşesi.

kizlar teyzem geçenlerde eltin ikinciyi doguracak senden sonra evlendi bak gör neden cocuk yapmiyosun dedi ( eltimin bebegi 6 aylik) ay artik guluyorum boyle laflara teyze sende mi ya dedim :) elimde olsa coktan dogurmustum dedim, benim elimde sanki.. insanlar mi tuhaf ben mi abartiyorum anlamadim . hayirla saglikla gelsin mucizelerimiz bize yoldas olsunlar ins.

Aa ayniymisiz ikimizde insaallah canim artik cekilmiyor yalnizlik vallahi sana bana butun arkadaslara tez vakitte nasip etsin Allahim

İnsanlar tuhaf bence canım ya. Yada seçilmişlermi beni buluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…