Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah benimkide iki aydir 1.5ta seyrediyor dort kez klomen kullandim olmadi ne bilim nasip isi asilama yaprik dun bakalim sonuc ne olacak saol canim versigin bilgiler icin
Yasemin naptin canim bitti dimi klomen ne kadar var adeteKocanın üstüne atla
O gün atlayalımki gelsin Bebişler dimi
Yok canim cok sukur bi tirpid vardi iste kimle konussam ilaca basladiktan 6-7 ay sonra gebe kalmis benimde az kaldi diye umut etmek istiyorum hayirlisiylaAmin canim cok sagol..Insallah sende guzel sonuclar alirsin bi sorun yoktu dimi sizdede
Evet canım çoktan bitti.Yasemin naptin canim bitti dimi klomen ne kadar var adete
Valla bende gecikmeyi klomene yordum ama iyi haber aldim.Insallah seninde oyle olur.13 haziranda guzel haberler ver insallah...Evet canım çoktan bitti.
Adete 8 gün kaldı.
Ama daha önce klomen kullandığımda bi kaç gün gecikme Olmuştu.
Onun için adete 10 gün mü var desem yoksa 12günmü bilemedim
Sen ne kadardir evlisin.Allahin izniyle kalirsin ilaclarini duzenli kullaniosun dimi.Ac karna iciyorum ben ve kahvaltidan en az yarim saat once hatta 4bucukta namaza kalkinca iciyorum.Artik kacta kalkarsam kahvalti oyle yapiyorum.Yok canim cok sukur bi tirpid vardi iste kimle konussam ilaca basladiktan 6-7 ay sonra gebe kalmis benimde az kaldi diye umut etmek istiyorum hayirlisiyla
İnşallah canım yaValla bende gecikmeyi klomene yordum ama iyi haber aldim.Insallah seninde oyle olur.13 haziranda guzel haberler ver insallah...
Bu ara ceviz incir sut haslanmis yumurta yemeye gayret et
Yaa oyle yapma dinlememeye calis kendini.Zor biliyorum ama iste strese girme canimİnşallah canım ya
Sürekli aklımda acaba oldumu diye
İnşallah canım yaValla bende gecikmeyi klomene yordum ama iyi haber aldim.Insallah seninde oyle olur.13 haziranda guzel haberler ver insallah...
Bu ara ceviz incir sut haslanmis yumurta yemeye gayret et
İnan elimde değil. Pazar günü kardeşimin yanına gidiyorum bir hafta sonra mezuniyeti var ben 1 hafta önceden gidiyorum sırf burda kalıp düşünmeyeyim diye canımYaa oyle yapma dinlememeye calis kendini.Zor biliyorum ama iste strese girme canim
İnşallah canım ya
İnan elimde değil. Pazar günü kardeşimin yanına gidiyorum bir hafta sonra mezuniyeti var ben 1 hafta önceden gidiyorum sırf burda kalıp düşünmeyeyim diye canım
Msj attim sana cnmİnşallah canım ya
Tamam canım dikkat edecem sağol.En iyisini yapiosun tatlim.
Ama cok yorma kendini saki agir kaldirma koru kendini.Valla kendi korumakla bu isin alakasi cok.Tamam once Rabbim nasip edecek ama tedbir bizden.Ben her adetim yakinken aman tutmadi diyip dip kose temizlik halilar koltuklar cekiliyodu.Gecen ay hiiiic is yapmadım sagolsun esim yapti.
Birde sicak suyla dus alma ilik suyla ve ayakta dus yap.Dusuk tehlikesi olan arkadasa doktorda dedi bunu.Sicak su ve oturarak banyo rahmi açıyormus.
Hemen bakıyorum görmedim canımMsj attim sana cnm
Bir yil sekiz ay oldu canim evleneli evet bemde erkenden iciyorum alistim zaten artik sende hamilesin biz gibilere dua et bizde alalim giluzel haberler canim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olur derler. Artik cok istiyorum bende ailemden uzaktayim tek basimayim gelsin bana yoldas plsun istiyorumSen ne kadardir evlisin.Allahin izniyle kalirsin ilaclarini duzenli kullaniosun dimi.Ac karna iciyorum ben ve kahvaltidan en az yarim saat once hatta 4bucukta namaza kalkinca iciyorum.Artik kacta kalkarsam kahvalti oyle yapiyorum.
Insallah sende guzel haberler alicaksin canimm
Slm canım bende 1 yıl 8 aylık evliyim.Bir yil sekiz ay oldu canim evleneli evet bemde erkenden iciyorum alistim zaten artik sende hamilesin biz gibilere dua et bizde alalim giluzel haberler canim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olur derler. Artik cok istiyorum bende ailemden uzaktayim tek basimayim gelsin bana yoldas plsun istiyorum
Aa ayniymisiz ikimizde insaallah canim artik cekilmiyor yalnizlik vallahi sana bana butun arkadaslara tez vakitte nasip etsin AllahimSlm canım bende 1 yıl 8 aylık evliyim.
Eşimin görevinden dolayı köyde yaşıyorum
Evde bir neşemiz olsun bana yoldaş olsun istiyorum.
Yalnızlık insanı strese sokuyor.
İnşallah en kısa zamanda gelir evlerimizin neşesi.
İnsanlar tuhaf bence canım ya. Yada seçilmişlermi beni buluyor anlamadımkizlar teyzem geçenlerde eltin ikinciyi doguracak senden sonra evlendi bak gör neden cocuk yapmiyosun dedi( eltimin bebegi 6 aylik) ay artik guluyorum boyle laflara teyze sende mi ya dedim :) elimde olsa coktan dogurmustum dedim, benim elimde sanki.. insanlar mi tuhaf ben mi abartiyorum anlamadim . hayirla saglikla gelsin mucizelerimiz bize yoldas olsunlar ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?