Bende katılmak[QUOT E="yasmin5846, post: 41208556, member: 598707"]Canım sayfa 875 te biri vardı katılmak isteyen görmedin sanırım
Tamam yazıyorum,Allah kabul etsin şimdidenBana herkes icin 200 yazar misiniz. Netim yok. Eşimden giriyorum evde oldukca
Evet canim 300 ojuyorum ben.iki kisiye okudum 3.yude okurum nasil olsa bugun ya da yarin okunacak listeyi beklerim sonraCanım 2 kisi diye tahmin ediyordum hafta sonu olduğu icin sen 300 er okuyosun değilmi herkese?
Diyarbakir cnm son 1 senemiz insallahsen nerdesin peki canım
Diyarbakir cnm son 1 senemiz insallah
Heyecan yaptığındandır işte,ben düzensizleşince aslan pençesiyle civanperçemi içiyordum hemen getiriyordu. Bi kaç bardak demlesen hormonlara ve kadın hastalıklarına iyi geldiği söylenir. Hamilelik şüphesi olanlarda değil tabi...Kızlar 7 gün oldu adet söktürücü biteli ben adet görmedim hala.(3 gün daha var ama )
Adet olunca 2.veya 3. Gün dra gidicez , klomen baslanilcak. Heyecan yapıyorum.
Heyecan yaptığındandır işte,ben düzensizleşince aslan pençesiyle civanperçemi içiyordum hemen getiriyordu. Bi kaç bardak demlesen hormonlara ve kadın hastalıklarına iyi geldiği söylenir. Hamilelik şüphesi olanlarda değil tabi...
Guzel haberlerle dön insallah canimGünaydın kızlar
Herkese iyi haftasonları
Ben yolcuyum bugün
1 hafta kardeşimin yanında adete çok kafayı takmadan vakit geçiririm inşallah
Adetede 1 hafta var zaten
Rabbim hepimizin kucaklarımızı doldursun tez vakitte inşallah
Ilacmi kullanmistin bu ay?hasta oldumm ya....
hemde 3 gun erken, ömrümde hic erken hasta olmamışken.
Bu ay da kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?