Bence kaçırmayın bu günleri. Akıntı geldiği an döllenmeye hazır yumurta olduğu anlamına geliyor inşallah çatlar yumurta tutarCanım öyle mi 14 . gün perşembeye geliyor bugün ve perşembe değerlendirsem mi ? Acaba
Benim akıntı çok geldi bende korktum kaçıracağınım diye yumurtanın akı gibiydi acaba usuttum mu olabilirmi hayırlısı allahtan doktor islerini bıraktım dualarla mucizemi bekliyorum
Sen bayaaa hamilesin maşallah maşallah değerin kat kat artsın insallah allahım kucağına almayı nasip etsin:):)5000 e kadar 2.3 haftalık diyor
İnsallah canım benim insallah ayy benimde mucizem gelse heycanlandim simdi biran evvel değerlendirmek istiyorum:)Bence kaçırmayın bu günleri. Akıntı geldiği an döllenmeye hazır yumurta olduğu anlamına geliyor inşallah çatlar yumurta tutar
Mihrimah için 250 alıyorum cnmSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@MELTEM2012 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21........ ............200
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84........................200
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU...............200
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00................150
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90.....................200
24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97..................................250
27=Embie..................................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250
KALAN.......................200
**listemiz kapalıdır**
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
Sayfamızın yeni hamilesi Hoşgeldinnnn.Canım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Ayy böyle süpriz hamileliklere bayılıyorum. Allah her işini rast getirsin, hayırlı bir evlat versin inşallah.
Bizi bırakma tamam mı. Dualarında bizi de an.
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah neler yaptīn anlatırmısınCanım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Sayfamızın yeni hamilesi Hoşgeldinnnn.
Hadi inşallah perşembe daha güzel haberlerle gelirsin
Adını ilk sayfamıza ekledim canım.Canım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Aminnnnnn inşallah nasıl sevindim senin adına anlatamam.Sagolasim canim benimmmmmmm.. İnsallah seninde mutlu haberini alacağız buralardan. Seninle beraber tüm bebis isteyen arkadaşlarımın insallah
Ayyy çok mutlu oldum Allahım yardımcın olsun, şu an birilerine sarılasım var kocam yakında ona sarılayım baride bizimde işimize yarasınCanım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah neler yaptīn anlatırmısın
Yasemin sendemi hamilesin yoksa,ay hadi inşalah....Aminnnnnn inşallah nasıl sevindim senin adına anlatamam.
Zaten laboratuvar sonucunu görünce dedim yani negatif yazmıyor var bunda bişey
Ayyy çok mutlu oldum Allahım yardımcın olsun, şu an birilerine sarılasım var kocam yakında ona sarılayım baride bizimde işimize yarasın
Ayyy çok mutlu oldum Allahım yardımcın olsun, şu an birilerine sarılasım var kocam yakında ona sarılayım baride bizimde işimize yarasın
. Sanırım gecen seneydi tarlusal kullandım buda 2. Si. O zaman yine uzunca bir sure adet olamamıştım. Bilmiyorim ki etkisi oldu mu. Bende sadece ne var biliyor musun boyle adet olacak misim gibi belim agriuor. Ve ara ara sanki yumurtalıkların da ağrı oluyor. Batma gibi. Adet olacakmisim gibi. Başka birşey hissetmiyorum 1o gündür. Hep.ilaca yordum bendeAdını ilk sayfamıza ekledim canım.
Sen adet söktürücü yü ilk defa mı kullandın yoksa. Acaba onun bi etkisi oldumu hamile kalmanda
Güldüm sayende (zaten gülesim vardı. aşkımın haberinden dolayı neşelendim.)
Biz de forumca kutlayalım bu haberi eşlerimizle kaynaşarak.topluca fanfinfon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?