Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bence kaçırmayın bu günleri. Akıntı geldiği an döllenmeye hazır yumurta olduğu anlamına geliyor inşallah çatlar yumurta tutar

Mihrimah için 250 alıyorum cnm

Ayy böyle süpriz hamileliklere bayılıyorum. Allah her işini rast getirsin, hayırlı bir evlat versin inşallah.
Bizi bırakma tamam mı. Dualarında bizi de an.

Hayır asla bırakmam sizleri. Ben burada moral buldum , kafami dağıttim, destek aldım, dualar ettim.. Hepinizden tek tek Rabbim razi olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah

Canım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Adını ilk sayfamıza ekledim canım.
Sen adet söktürücü yü ilk defa mı kullandın yoksa. Acaba onun bi etkisi oldumu hamile kalmanda

Canım arkadaşlarım Dr u aradım bana hamile olduğumu adet sokturucunun yan etkisinin olmayacağını söyledi. Ben soktayim .. Perşembe dra gidiceZ
Ayyy çok mutlu oldum Allahım yardımcın olsun, şu an birilerine sarılasım var kocam yakında ona sarılayım baride bizimde işimize yarasın

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah neler yaptīn anlatırmısın

Amin canım ama ben soktayim biliyor musun. Ben pco hastasiyim. 1 seneyi geçti bebek istiyoruz. 6 ay ilaç kullanıp bıraktığında ben yine adet olamıyordum. En son 26 martta adet gördüm ve Dr a gittim. Dr alttan muayene etti rahmin temiz. Yumurtalarinda var dedi. Eşimin testi normal çıktı. Bana adet görmem için söktürücü verdi, peşine klomen kullanicaktik . ben tarlusali kullandım bitirdim .bugun 10. Gün oldu ve adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptirmami istedi eğer sonuç negatif olursa söktürücuden 2. Kutuya başla dedi. Bende gayet sakin kafam.rahat hicbir beklenti olmadan gittim geldim zaten hastanede çalışıyorum. Sonuç çıkınca şaşırdım. Burada paylastim dra çok geç ulaştım . o da hamilesein dedi.. Ben inanamıyorum

Ayyy çok mutlu oldum Allahım yardımcın olsun, şu an birilerine sarılasım var kocam yakında ona sarılayım baride bizimde işimize yarasın

Güldüm sayende (zaten gülesim vardı. aşkımın haberinden dolayı neşelendim.)
Biz de forumca kutlayalım bu haberi eşlerimizle kaynaşarak. topluca fanfinfon

Adını ilk sayfamıza ekledim canım.
Sen adet söktürücü yü ilk defa mı kullandın yoksa. Acaba onun bi etkisi oldumu hamile kalmanda
. Sanırım gecen seneydi tarlusal kullandım buda 2. Si. O zaman yine uzunca bir sure adet olamamıştım. Bilmiyorim ki etkisi oldu mu. Bende sadece ne var biliyor musun boyle adet olacak misim gibi belim agriuor. Ve ara ara sanki yumurtalıkların da ağrı oluyor. Batma gibi. Adet olacakmisim gibi. Başka birşey hissetmiyorum 1o gündür. Hep.ilaca yordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…