Canım yüksek çıkmış. Hamilelikte kaç çıkıyor acaba sonuç.Kızlar 3163 çıkmış sonuc
5000 e kadar 2.3 haftalık diyorCanım yüksek çıkmış. Hamilelikte kaç çıkıyor acaba sonuç.
Canım hamile misin yoksa.Yasmın sonuç 3163 cikti
Evet doğru 5.000 den sonra 4 haftalığa giriyor dimi.5000 e kadar 2.3 haftalık diyor
Doktor ne zaman çıkacakmış ki5000 e kadar 2.3 haftalık diyor
Ayy hadi inşallah hepimiz meraklandık,ne güzel kendimiz gibi heveslenip beklemek, meraklanmak, umutlanmak...Güzel haber verirsin inşallah kulağımız sende...5000 e kadar 2.3 haftalık diyor
Amin cnm herkesten Allah razi olsun Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin inssfirdevscansu duan bitti canım Allah kabul etsin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı huzur içinde büyütmeyi nasip etsin...
tatlım tebrikler hamilesinKızlar 3163 çıkmış sonuc
amin canım amiinn. canım ben İstanbuldayım. Mustafa Acet Hoca'ya gittim. sen hangi şehirdesin?Aaa öylemi Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi yaa.
Nerde bu doktor canım ya hangi şehir De
Bu hocanın adını o kadar çok duydum ki. Özel hastane deydi galiba.amin canım amiinn. canım ben İstanbuldayım. Mustafa Acet Hoca'ya gittim. sen hangi şehirdesin?
Ciddi misiiiinnn... Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç butatlım tebrikler hamilesinadetin kaç gün gecikmişti?
Canım inşallah hamilesindir baya yüksek çıkmış biraz hikayeni anlatırmısın neden kullandın adet söktürücüyüCiddi mısın . Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç bu
Özel medipol üniversite hastanesi canımBu hocanın adını o kadar çok duydum ki. Özel hastane deydi galiba.
Ben sivas ın bi köyündeyim canım
evet canım kesinlikle hamişsin tekrardan tebrikler. adet söktürücünün bebişe bi olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum. sonuçta adet söktürücü dediğimizde progesteron içeren bi ilaç ve rahmin kalınlaşmasını sağlar. hamişler de de rahim kalınlığı bebişin daha iyi tutunmasını sağlar. senin sat ve bat tarihlerin nelerdi? daha önce en son ne zaman test yaptırmıştın?Ciddi misiiiinnn... Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç bu
Ayy böyle süpriz hamileliklere bayılıyorum. Allah her işini rast getirsin, hayırlı bir evlat versin inşallah.Ciddi misiiiinnn... Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç bu
Canım doktorun la görüşemedin mi halaCiddi misiiiinnn... Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç bu
Canım öyle mi 14 . gün perşembeye geliyor bugün ve perşembe değerlendirsem mi ? AcabaBence 12 gün gelmeye başladıysa 13. Gün yada 14. Gün çatlar.
Bende şeffaf akıntı geldiğinde doktora gitmiştim. Doktor 2 güne çatlar demişti
Şu dr un numarasına ver biz arayalım öldük meraktan:)Ciddi misiiiinnn... Ben adet söktürücü kullandım 10 gündür adet olmadım. Dr u aradım bana test yaptır dedi.. Yaptırdım be sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?