• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kızlar adet oldum ya :KK43:
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya:mad:
Ben ne zaman anne olacam Ya :KK42:
Canım benim inşallah olacak seninde minigin gelecek rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah ne olur üzülme kiyamam sana kalbimde ve dualarımdasin hayirlisiyla gelsin miniklerimiz

Kızlar adet oldum ya :KK43:
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya:mad:
Ben ne zaman anne olacam Ya :KK42:
uzme kendını canım sen bızden daha guclu bırıne benzıyorsun o yuzden moralını bozma emın ol zamanı gelsın oda olacak ve bence bız kafaya cok takıyoruz o yuzden belkı olmuyor hem ramazan gelıyor dua edelım bol bol ve kendını ramazana ver baska dusunme artk bence

Bende varım kızlar beni unutmayın bu ay hic umudum kalmadı artik her ilişkiden sonra kan geliyo yine yumurtlama günümü kaciracam bu gidişle bu aydan ümidimi kestim artik nolcak boyle bilmiyom iyce daraldım dua lütfen canlar

Kızlar bisey soracagim kasiklarımda pıt pıt seyiremeler var acaba yumurtaliklarimin çalıştığını mi gösterir tembellik varda bende inşallah buay boşa gitmemiştir yum Günlerim geçti artık bir hafta bekleyip gorecegim ayin 25. 26. Sini bekliyorum hayirlisiyla gelsin miniklerimiz

Kızlar bisey soracagim kasiklarımda pıt pıt seyiremeler var acaba yumurtaliklarimin çalıştığını mi gösterir tembellik varda bende inşallah buay boşa gitmemiştir yum Günlerim geçti artık bir hafta bekleyip gorecegim ayin 25. 26. Sini bekliyorum hayirlisiyla gelsin miniklerimiz

inşallah güzel haberlerini alırız canımm:)

Kizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..

Merhaba canım..
haberini şimdi gördüm çok geçmiş olsun ne diyebilirim bilmiyorum..
Rabbim sabır versin gönlüne çok zor... Kocamann sevgilerimi ve dualarımı iletiyorum sana...
Düşüklerin için araştırma yapıldı mı canım? Hem senin hem eşin tarafından da?

Bende varım kızlar beni unutmayın bu ay hic umudum kalmadı artik her ilişkiden sonra kan geliyo yine yumurtlama günümü kaciracam bu gidişle bu aydan ümidimi kestim artik nolcak boyle bilmiyom iyce daraldım dua lütfen canlar

canım tam anlamadım nasıl her ilişkiden sonra kan geliyor?

Back
X