- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım
Hamile haberimiz var..
Darısı bize inşallah
Canım @esmerm91 listeye bakabilir
Pazartesi haber verecek
Bide toplu alım olmasın diyoruz
@esmerm91 eski düzen gibi yaparım dedi.
Bizde yardım ederiz ona yine isterse.
Bakalım haber vercek
Rabbim şu üçayların yüzü suyu hürmetine Kucaklarımızı tez zamanda doldursun inşallah
Kızlar adet oldum ya
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya
Ben ne zaman anne olacam Ya[/QUOT
Bu ay ara kanama olmuştu geçtikten sonra doktora gittim hala bir yumurtan var 5 gune çatlar demişti değerlendireyim derken her seferinde yine kanama oluyor anlamadım gitticanım tam anlamadım nasıl her ilişkiden sonra kan geliyor?
Aynen ya hele ben hem eltim hem kardeşim 2.ye hamile içim sızlıyo vallatubatesbih .!.:canim deme yaahayirlisi buymus demek. biraz kafamdan atmak istiyorum ama gozum surekli bebekleri hamilelerini seçiyor cok istiyorum ins bizde hayirla saglikla tez vakitte anne olalim Allahim dualarimizi kabul et
Allah sag salim kucaklarina almayi nasip etsin darisi bize olsun ins. benimde eltim abimlerim eşleri kuzenlerim masallah eşleri ceketlerini atinca gebe kaliyolarAynen ya hele ben hem eltim hem kardeşim 2.ye hamile içim sızlıyo valla
Bu ay ara kanama olmuştu geçtikten sonra doktora gittim hala bir yumurtan var 5 gune çatlar demişti değerlendireyim derken her seferinde yine kanama oluyor anlamadım gitti
Aynen ya hele ben hem eltim hem kardeşim 2.ye hamile içim sızlıyo valla
Allah sag salim kucaklarina almayi nasip etsin darisi bize olsun ins. benimde eltim abimlerim eşleri kuzenlerim masallah eşleri ceketlerini atinca gebe kaliyolarhepsi benden sonra evlendi
İnşallah inşallah canım benim geldin mi bize canım özledik vallahi baya alıştım bu topige iyiki buldum sizi çok mutluyum sizinle ve sürekli duayla geçiriyorum günümü bu duanın gücüyle rabbimiz inşallah ol diyecekinşallah güzel haberlerini alırız canımm:)
Amin inşallah inşallah nasip etsin canım benim inşallah her zaman dualarimdasiniz bu yeni listede inşallah herkez hamis olsun sabırla duayla inşallah gelsin miniginMalesef kızlar hepimiz aynı durumdayız.. Arkadaşımla aynı zamanda doğurmak istiyorduk ama onun ki 5. yaşını doldurdu :)
Ne diyelim vardır elbet bir hikmeti, hayırlısı buymuş deyip avunmaktan başka çare kalmıyor..
Ama o yumru hep boğazın ortasında duruyorr.. Zorrr hem de çokk
Rabbim tez nasip etsin artık.
8 saat arA ile iç inşallah benim gibi yan etki yapmazdamla 2015 .!.:kızlar ben klomene başladım günde 3 kez saat aralığını söylemedi bende sormayı unuttum size sorayım dedimkaç saat arayla içeyim
inşallah yapmaz canım bikere yaptı atlattım bu ay tekrar başladım,sen günde kaç tane alıyordun8 saat arA ile iç inşallah benim gibi yan etki yapmaz
bide ben dün 12 de 17 de sonuncuyuda 23 de içtiminşallah yapmaz canım bikere yaptı atlattım bu ay tekrar başladım,sen günde kaç tane alıyordun
Amin inşallah inşallah nasip etsin canım benim inşallah her zaman dualarimdasiniz bu yeni listede inşallah herkez hamis olsun sabırla duayla inşallah gelsin minigin