Canım benim Allah yardımcınız olsun, o kadar çok spermi çıksın ki eşinin şaşırın kalın,seninde kontrolün çok iyi geçsin çifter çifter bebekleriniz olsun inşallah...Esimle İstanbula geldik arkadaşlar. Yarın hastaneye gidecez,eşime spermiogram yapılacak. Lütfen dua edin az da olsa sperm olsun.sperm sorunumuz varSali da benim randevum var. İnşallah bi sorun çıkmazsa ramazan peşine tüp bebek yaptıracağız.
Bu arada kızlar çörektounu balla karıştırıp yedim i kere. Allahım nasıl ağzımda büyüdü yutamadım,çiğnesen çiğnenmez çiğnedikçe acısı çıkıyor suyla ittirdim artık:) Velhasıl havanda ezip bala katmak daha iyi yada azcık ezilmiş olması...Y abenim havanım yo köyle yesem bala katıp çiğnesem yağının falanmı çıkması lazım?
Gunde 2 kez aliyodum ben sabah 11 gece 11 iciyodumkızlar ben klomene başladım günde 3 kez saat aralığını söylemedi bende sormayı unuttum size sorayım dedimkaç saat arayla içeyim
Yazmistim amaa listeyle ayni anda olmus :))bende varimKızlar açık kırmızı renk olan arkadaşlarımız listede devam edeceği belli olayan yada bildirmeyen arkadaşlarımızdır, eğer sizde onlardansanız ve duaya devam etmek istiyorsanız lütfen danışmaya müracaat ediniz
arkadaşlar beni de ekleyin yeni listeyeSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................
4=DAMLA_22...............................
5=ZEYNEB21........ ............
6=TUBATESBİH......................
7=Elifahsen02.................... ..
8=DEBORAH26.......................
9=WHİTEROSE00....................
10=PORTAKALES....................
11= CGPBAS DERYA..................
12=AYSEYIGIT1453.................
13=TUUBA84........................
14=DAMLA2015.........................
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................
17=ASKIMINASKIYIM................
18=SEVMKEE.............................
19=FIRDEVSCANSU...............
20=MELTEM2012.........................
21=MIHRIMAH00................
22=KANIKEY.............................
23=ZEYNEPCE90.....................
24= IRMAK10...............................
25=RUKALL ..................................
26=ENFAL97.................................
27=Embie..................................
28=UMUTTTTT.............................
29=TSEFEM28............................
30=MAJESTELERİ.......................
31=KİMYAGER1508....................
KALAN.......................7000
**Listemiz Açıktır*
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
portakales canım
@esmerm91 pazartesi haber veririm diyodu
Yarın ondan haber alırız.
Salı ve çarşamba da yeni arkadaşları toplarız.
Ve perşembe ramazan ın ilk günü başlasak nasıl olur
Bana uyar canımBu kadar beklememize gerek varmı ozamana kadar bisey yapalım mesela topluca dualar yapalım mesela bi taraftan toplanırken bi taraftan meryem suresi fetih suresi yusuf suresi misal istiyorum esma husna günlük okunacak dualar yada ayetel kursu Salâtı tefriciye perşembeye kadar liste yap herkes bugün birer defa okusun de perşembede başlarız deyin salavatlar cerebiliriz peygamber efendimiz ulaştırsın diye nasıl olur tabiki sen ve arkadaşlar uygun görürseniz perşembede duamiza geçesiz :) :):):)
İnşallah senden güzel haberler alırız.üzülme cnm herseyde vardır bi hayır insalah tez zamanda bizde anne oluruz benimdev adet günüme iki gün var bi tadevi olmadım bu ay nedense cok umutluyum degişik duygular içindeyim insallah raabim nasip etmiştirde hamileyimdir her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum dua rabbim yoklugunu aratmasın cok zor gercekten
Rabbim tüp bebek ile yüzünüzü güldürsün inşallahEsimle İstanbula geldik arkadaşlar. Yarın hastaneye gidecez,eşime spermiogram yapılacak. Lütfen dua edin az da olsa sperm olsun.sperm sorunumuz varSali da benim randevum var. İnşallah bi sorun çıkmazsa ramazan peşine tüp bebek yaptıracağız.
Yumurta takibi mi yaptırıyorsun canım ne için di kontrolGünaydın kızlar yeni listede bende varım şimdi dra gidiyorum kontrol için ordan işe gecicem görüşürüz...
Canım ben havanda ezdim.Bu arada kızlar çörektounu balla karıştırıp yedim i kere. Allahım nasıl ağzımda büyüdü yutamadım,çiğnesen çiğnenmez çiğnedikçe acısı çıkıyor suyla ittirdim artık:) Velhasıl havanda ezip bala katmak daha iyi yada azcık ezilmiş olması...
Canım çok üzülüyorum inan anlatamam.Bende varim yeni listede canlar ☺
Tedaviye baslayan arkadaslarima Rabbim kolaylik versin emeklerini bosa cikarmasin insallah testleri sorunsuz cikar ve ramazanda guzel haberler aliriz hepinizden
ya se min dun aklimdaydin dua edip durdum adet olma diyee bas agrisindan giremedim buraya kendini yıpratma lutfen adetin duzenli esinde sende sorun yok cok sukur olacak elbet Rabbim hayirli zamanda versin yeterki...Belki ramazandan sonra baska bi doktora giderek yeniden yaptirsan testlerini?
Bende yapıyorum inşallah bu isimler arasına benimde ismim eklenirKIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)[Müslim]
(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]
(Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
Daha sonraki duamız;
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR.
BİZİMLE DUA YA BAŞLADIKTAN SONRA HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:
1= @ERSU ............. ....
2= @Fame35 .............
3= @fermante...........
4= @ozgecan19.... .....
5=Zeyneb21 ..........
6= @sedaaaaaaaaa ....
7= @zahidem70...........
8= @firdevscansu.........
9= @tuuba84.................
10= @Mihrimah00...........
11= @zeynepce90............
12= @askiminaskiyim.....
13= @ceren15............
butun reklamlarda bebek var bez,şampuan,mama... bende agliyorum reklam gorunceİnşallah senden güzel haberler alırız.
İnan çok duygusal oldum hemen ağlıyorum
Reklamlarda bile duygulanıyorum artık
Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim hiç beklemedigin anda versin sana o mutluluğu insallah,şimdi döktüğün bu göz yaşını o an mutluluktan dokersin inşallahbutun reklamlarda bebek var bez,şampuan,mama... bende agliyorum reklam goruncealgıda seçicilik... ins rabbim bizede nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?