- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
2 taneydi canım[/QUOTE][Qdamla 2015, post: 41382503, member: 640597"]inşallah yapmaz canım bikere yaptı atlattım bu ay tekrar başladım,sen günde kaç tane alıyordun
portakales
Adamla iş yspamadiktan sonra yumurta çatlasa nolcak ki gitti boşa bu ayda napalim kısmet böyleymiş Allahım yardım etsin hepimize inşallah
inşallah.evet canım çok az zayıflık var destek gerekiyo dedi en basiti olan klomenle başlatıcam dedi bekliyoruzBişi olmaz inşallah ya dilerim faydasını görürsün senin yumurtlamada mi sorun vardamla 2015
Kızlar adet oldum ya
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya
Ben ne zaman anne olacam Ya
Canım benim inşallah minigin tutunur öyle bi tutunsunki içinde büyüsüne büyüsüne kucağına nasip olsun canım dualarimdasiniz ve inşallah ramazan ayında miniklerimiz gelsin
Inşallah çok saolun kizlartedavin vesile olur inşallah anne olmana canım...
Bu kadar beklememize gerek varmı ozamana kadar bisey yapalım mesela topluca dualar yapalım mesela bi taraftan toplanırken bi taraftan meryem suresi fetih suresi yusuf suresi misal istiyorum esma husna günlük okunacak dualar yada ayetel kursu Salâtı tefriciye perşembeye kadar liste yap herkes bugün birer defa okusun de perşembede başlarız deyin salavatlar cerebiliriz peygamber efendimiz ulaştırsın diye nasıl olur tabiki sen ve arkadaşlar uygun görürseniz perşembede duamiza geçesiz :) :):):)portakales canım
esmerm91 pazartesi haber veririm diyodu
Yarın ondan haber alırız.
Salı ve çarşamba da yeni arkadaşları toplarız.
Ve perşembe ramazan ın ilk günü başlasak nasıl olur
üzülme cnm herseyde vardır bi hayır insalah tez zamanda bizde anne oluruz benimdev adet günüme iki gün var bi tadevi olmadım bu ay nedense cok umutluyum degişik duygular içindeyim insallah raabim nasip etmiştirde hamileyimdir her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum dua rabbim yoklugunu aratmasın cok zor gercektenKızlar adet oldum ya
canım rabbim sana sabır versin inşallah en kısa ve hayırlı zamanda saglıklı hamilelık gecirip yavrunu kucagına alırsınEvet canım ya hamilelik haberini duyup o kadar sevdindikten sonra zor oluyor gerçekten
Ben varım cnmArkadaşlar yeni listede kimler var burdan yazin lütfen...
Portakal hoşgeldin özledikmerhabaa kızlarrr
çok şükürr döndüm topiğeee :)
askiminaskiyim canım hayırlı olsun hamileliğin maşallah diyorumm darısı hepimize olsun inşallah
çok şükür sorunsuz bitmek üzere dualarımız dilerim rabbim katında kabul görmüştür..
Dualarımızz kabul olmuştur..
Canım üzülme hayırlısı olsun, bi dahaki aya olur inşallah. Umut edicez tabi napalım yoksa bekleyemeyiz ki. Sen içini ferah tut o bebek o göbeğe girecek inşallah lütfen derin bi nefes ve rahatla.Kızlar adet oldum ya
Rica ederim arkadaşım ben teşekkür ederim asıl size hem böyle güzel bir şeye aracı oldum hemde sizleri anladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?