Tabi eklerler canım. Aramıza hoşgeldin
merhabaTabi eklerler canım. Aramıza hoşgeldin
Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman
Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyor liste sahipleri bilginiz olsun
merhaba
bende istiyorum ama duanın bi zamanı var mı yani akşam namazından sonra olmalı gibi vs... abdestli olmak gerekiyor mu, ben çalışıyorum da o yüzden soruyorum. yani aralarda yapayım diye...
evet ekleyelim lütfen.tamamdır yarın sabah başlarım inş. çekip sayıyı mı söyleyeceğiz?Merhaba canım..
Bir çoğumuz çalışıyoruz.. Duamızın bir vakti yok.. Genelde günde 2 kişi için yapacağız.. Hergün girmen bizim için yeterli..
İster akşam çek, ister öğle yemeğinde
ekliyorum adını
evet ekleyelim lütfen.tamamdır yarın sabah başlarım inş. çekip sayıyı mı söyleyeceğiz?
tamamdır perşembeyi bekliyoruz. tşk.Canım Ramazan'ın ilk günü Perşembe başlayalım diyoruz...
Sen bizimle kal istersen bu arada Esmaül Hüsna'dan zikir çek
Zaten dua başlayınca daha iyi kavrarsın.. Kişi sayıları netleşsin ona göre belki zikir sayısını arttırır..
Benim sınavlarm oldugu icin yardimim pek dokunmadi cnm. :)
aminnnnn, ben cuma aşılama oldum. sonucu beklemeye başladık artık.Kızlar maşallah sayımız ne güzel artmışmubarek ramazan ayında mübarek ağızlardan dua almak ne güzel olacak inşallah hepimiz bu ramazanda miniklerimize kavusuruz
İnşallah olumlu olur canımaminnnnn, ben cuma aşılama oldum. sonucu beklemeye başladık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?