Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Anladim ama ben bu hafta tasinicam sira baya çok yerleştikten sonra kalan arkadaşlardan devam etsem olabilirmi her gün bi kisiye 7000 tane mi yapiliyo onu anlayamadım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
yok canım öyle değil hergünkime yada kimlere okunuyorsa kaç okuyabileceksen okadar adet alıp okuyosun. mesela sıra bende diyelim "deborah için 200 aldım" demen ve sonra okuman yeterli kolay okursun yani. listedeki herkesin duasını almaya çalışıyoruz canım o yüzden sıra kimdeyse ona oku zaten üst üste 2 kişinin duasına katılmazsan listeden siliniyorsun kural böyle.

Bisey diyecektim 41 kişinin duasını almak iyiymis muhteşem bu tablo geçmişiz sayıca kimin kime duasi ni almak belli olmaz tutarya inşallah da sağlığıyla gelsin miniklerimiz klomenciler tüp bebek yapanlar belki de çiftte tutar yumlar tabii bitanesi tutsunda rabbimiz ol desinde inşallah isterse de ikiz versin :)

Canım çok üzülüyorum inan anlatamam.
Napcam bilmiyorum.
Hangi testleri tekrar yaptırsam ki acaba.
Hormon testlerini falan bi önceki adette yaptırdım klomen verdi doktor olmadı ama
Baska doktora gitme sansin yokmu canim? Bildigim.kadariyla devlete gidiodun bide ozel doktora gitsen belki faydasi olur.
Birde sadece bu duayimi okuycaz tovbe istiğfar da okuyacakmiyiz yaninda?

Bizdede hiçbir sorun yok.
Bizde 2 ay sonra 2 yıllık olacaz..
Baştan beri istiyoz olmadı.
Aşılama denemedik
Klomen Denedim 3 kez olmadı malesef.
İnşallah olur ya

Baska doktora gitme sansin yokmu canim? Bildigim.kadariyla devlete gidiodun bide ozel doktora gitsen belki faydasi olur.
Birde sadece bu duayimi okuycaz tovbe istiğfar da okuyacakmiyiz yaninda?
Canım ben eylülden beri özele gidiyorum.
Çünkü devlette vajinal muayene olamıyorum.
Özel de daha iyi oluyo kimse girmiyo odaya doktor acele etmiyor ilgili diye.. Rahim filminde özelde çektirmiştim

canım haksızlık olmasın ben muscılınden hmen sonra yazmıstım katılacamı musculin benden önce yani canm değiştirirsen hakka girmeyim farkettim cünki

Canım benim mümkünse sabis35 arkadaşımız da eklenmek istiyor ekleye bilirmisiniz onuda aramızda görmek dualarda olmasını istiyorum inşallah listemizde açıktır arkadaşımızı alirsiniz :):)

Babam sürekli bunu söyler kızdığında da sevindiğininde de

Ayyyy amma tesadüf olmuş aynı gün aynı mm de.Bak birbirimizi unutmıyalım:) Bu ahfta ve önümüzdeki haftayı değerlendirelim gün aşırı diyorum sen ne diyosun, ay çok iyiymiş :)
Doktora göründüm 18 mm yumurta var catlatalim gün aşırı yap dedi.. bu ay senden çok umutluyum dedi... hadi hayırlısı diyoruz bizde... biz gerekeni yapalım gerisi takdir-i ilahi... inşallah hepimize bundan verir )

allah razı olsun canm benim inşallah dualarımız kabul olur vesile olduğun için bizler için okuduğun dualar için allah razı olsun.allah o güzel kalbine göre versin...

Burayi okudukça yanlız olmadığımi anlıyorum bazen içinden çıkmayacak kadar ağır geliyor bunlar. Bazen altında eziliyorum ama sonra bakınca güç alıyorum buradan. Iyiki varsınız.... bende son iğne tedavisi oldum. 2.5 yıl oldu herseyi denedik klomen aşılama tüp bebek son bir ümit iğne tedavisi. .. Bu da benim tedavi için son ayim. Artık oluruna birakacam. Doktor görmek istemiyorum. Ilac kullanmak istemiyorum. Artık rahat bir yaşam sürmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…