Bence o dun gece catlamis yada bugun catlarDünden beri kasıklarımın üstünde ağrı var yumurtalıkların oralarda,birde nasıl gaz var gibi. Bunu yaşayan var mı yumurta çatlama döneminde? Çatlamalarını bekliyorum ama çatlıyomu çatlıycakmı nasıl çatlıycak bilmiyorum pazartesi günü 18mm di.Ne zaman çatlar ki?
Aaaa işteyim ben ne kadar zamanımız var biliyomusunuz:)Bence o dun gece catlamis yada bugun catlar
catladiginda benzer agri bendede olmustu
Hamilesin bence hayırlı olsun ☺bir kan testi yaptır bence. Benim böyleyken 30 çıkmıştıcuma günü kontrolüm var canım inşallah öyledir hayırlı haberler alırım hiç umutlanmak istemiyorum şimdilik ama çizgi çıplak gözle daha belli
yaklaşık ayniymis bekleme süresi☺Bizde 2 sene olacak eylülde Evleneli.
Baştan beri istiyoz ama olmuyor
:)) Pzt 18 mm demis degerlendirmismydin? Bugunude degerlendir.2 gunde 1 diyo doktorlar ama ben ona uyamamistm (esimin gorevlerinden) bazen ust uste olmustu.Aaaa işteyim ben ne kadar zamanımız var biliyomusunuz:)
30 cikip yukseldimi?Hamilesin bence hayırlı olsun ☺bir kan testi yaptır bence. Benim böyleyken 30 çıkmıştı
cuma günü kontrolüm var canım inşallah öyledir hayırlı haberler alırım hiç umutlanmak istemiyorum şimdilik ama çizgi çıplak gözle daha belli
Aaaa işteyim ben ne kadar zamanımız var biliyomusunuz:)
Yaptirsammi ki olurda dusuk filan cikarsa cok uzulurum domtora kadar bekliym diyorum ben diger hamileligimdede gunum gectigi halde testte hic cizgi gorememistim simdi inanamiyor insan mutlu bile olamiyor hep bi tereddut endise sonumuz hayrolsun
Evet canım HZ İBRAHİM'İN duası.yasmin cnm tskrler beni eklemissiniz .
ne okuyoruz hz ibrahimin duasina devammi?
sayi varmi?
Sesli güldüm:) Gidemem şimdi mümkün değil akşama kadar beklesin yaaaaa,hemen eve giderim :)koş koş :) boşver işi
İğneyi de klomen gibi 5 gün mü kullanılıyo.Bizimde temmuzda iki yıl dolacak canım iki yıldır bizde istiyoruz ama nasip napalım canım belki klomen yerine iğneye geçmen daha iyi olur iğnede yumurtalar daha kaliteli oluyor demişti doktorum.
Canım kasık ağrısı en büyük belirti yumurta çatlamasında..Dünden beri kasıklarımın üstünde ağrı var yumurtalıkların oralarda,birde nasıl gaz var gibi. Bunu yaşayan var mı yumurta çatlama döneminde? Çatlamalarını bekliyorum ama çatlıyomu çatlıycakmı nasıl çatlıycak bilmiyorum pazartesi günü 18mm di.Ne zaman çatlar ki?
Evet canım Rabbim fazla bekletmesinYa
yaklaşık ayniymis bekleme süresi☺
Dün değerlendirdim,hafta sonunu hatırlamıyorum artık bu akşam denerim şansımı...:)) Pzt 18 mm demis degerlendirmismydin? Bugunude degerlendir.2 gunde 1 diyo doktorlar ama ben ona uyamamistm (esimin gorevlerinden) bazen ust uste olmustu.
Carsamba 12mm demisti.Bugun olsun cuma kesin olsun dedi olamadi ctesi oldu pazar olmustu
Tamam akşam kimse alamaz elimdenCanım kasık ağrısı en büyük belirti yumurta çatlamasında..
Bugünü değerlendir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?