Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Esimin bilgisayarda isi var kizlar o yuzfen telefondan giriyorum duzeltme yapamafdim.. hepinize hayirli geceler olsunn.. guzel haberlerle dolsun sayfaamiz

Canim muhakkak kan testi yaptir cuma yi bekleme..
Insallah hadii allahim utandirmasin yuzunu guldursun canimm pek sevindimm
Yaptirsammi ki olurda dusuk filan cikarsa cok uzulurum domtora kadar bekliym diyorum ben diger hamileligimdede gunum gectigi halde testte hic cizgi gorememistim simdi inanamiyor insan mutlu bile olamiyor hep bi tereddut endise sonumuz hayrolsun

yasmin cnm tskrler beni eklemissiniz .
ne okuyoruz hz ibrahimin duasina devammi?
sayi varmi?

haklısın canım ramazanı atlatalım inşallah histeroskopi olmam gerekiyo ağustos gibi başlarız kısmetse înşallah kendiliğinden olur diyorum jiç gücümde kalmamış cesaretimde Allah sabır versin hepimîze

1 kisi kalsin isterse hiç kimse kalmasin.Ne zamandir bebek istiosun ama hala isyerini dusunuosun bosversene her zaman isler yoluna girer sen olsanda olmasanda boyle biraz acik yazdim ama kusura bakma baharcim kendini ve bebegini dusunmen gereken zamanda is dusunuosun o minigede yazik degilmi belliki dinlenmeni istiyo annesi...
Dunde dedim sen tedbirini al Takdir Allah tan tamam bisey olcagi varsa evdede olur Allah korusun ama en azindan elimden geleni yaptim dinlendim ilacimi aldim de vicdanin rahat olsun oyle tevekkul et...
Benimde kanamam ne agriyla ne sanciyla gelmisti ama doktor kese altinda hafif yirtilma olmus dinlen dedi cok buyuk nimet sanci agri olmamasi ama yinede dinlenmek lazim...

İğneden 36 saat sonra ilişki yada aşılama olur diye bilirim ama bana iğne ertesi gün ilişki dedi sonrasında gün aşırı ilişki.. ama ben 36 saat sonrasınoda boş geçmemeyi düşünüyorum; p

bana iğne sonrası 2 günde 1 dedi 4 gün önemli dedi :) eşimde 4 gün boyunca anlamış off daha bugun ve yarın var

canim guc toplamaya bak cok kafana takma sonuçta bir evladin var kendini başka islere ver
yoksa bu süreç oyle bir surecki Allah esirgesin hasta olursun üzüntüden düşünceden ,nasipse oluoo iste
ben kackez yasadim bide beni dusun sen guclusun annesin bitanem inşallah bu sefer keratalar gelecek onlarin popislerini isiracaz.....

Dünden beri kasıklarımın üstünde ağrı var yumurtalıkların oralarda,birde nasıl gaz var gibi. Bunu yaşayan var mı yumurta çatlama döneminde? Çatlamalarını bekliyorum ama çatlıyomu çatlıycakmı nasıl çatlıycak bilmiyorum pazartesi günü 18mm di.Ne zaman çatlar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…