Siz ne kadardır istiyorsunuz canım? Inşallah umuda tutunuyorum başka seçenek yokİnşallah yine pozitif görürsün ve Sımsıkı tutunur bebeğin sana..
Bizdede sorun yok. İnşallah gelir mucizemiz
cuma günü kontrolüm var canım inşallah öyledir hayırlı haberler alırım hiç umutlanmak istemiyorum şimdilik ama çizgi çıplak gözle daha belliCanim cok net çizgi bebeğin seninle bence. 1 2 gün bekle tekrarla koyulasir
Hadi inşallah bebeğin seninledir... hayirlisiyla bekliyoruz haberlerinikızlar aşılamamın 13 günüydü bugün yapıldığı günü baz alarak söylüyorum .. test yaptım silik çıkıyor ama sizce erken mi ilaçların etkisinden olabilir mi
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun bebeklerimizeHadi inşallah bebeğin seninledir... hayirlisiyla bekliyoruz haberlerini
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun bebeklerimize
Yaptirsammi ki olurda dusuk filan cikarsa cok uzulurum domtora kadar bekliym diyorum ben diger hamileligimdede gunum gectigi halde testte hic cizgi gorememistim simdi inanamiyor insan mutlu bile olamiyor hep bi tereddut endise sonumuz hayrolsunCanim muhakkak kan testi yaptir cuma yi bekleme..
Insallah hadii allahim utandirmasin yuzunu guldursun canimm pek sevindimm
Canım çizgi belirginkızlar aşılamamın 13 günüydü bugün yapıldığı günü baz alarak söylüyorum .. test yaptım silik çıkıyor ama sizce erken mi ilaçların etkisinden olabilir mi
Bizde 2 sene olacak eylülde Evleneli.Siz ne kadardır istiyorsunuz canım? Inşallah umuda tutunuyorum başka seçenek yok
haklısın canım ramazanı atlatalım inşallah histeroskopi olmam gerekiyo ağustos gibi başlarız kısmetse înşallah kendiliğinden olur diyorum jiç gücümde kalmamış cesaretimde Allah sabır versin hepimîzemrb hemsom epeydir konuşmadık evet bende cok fazla girmiorum
ara ara dua bildirimi yapmaya giriyorum okadar
benim temmuzun 2 sin de randevum var dondurulmuşlarla devam edicem inşallah
sen ne zaman dusunuosun?fazla da bekleme derim canim zaman hizli gecio ....
1 kisi kalsin isterse hiç kimse kalmasin.Ne zamandir bebek istiosun ama hala isyerini dusunuosun bosversene her zaman isler yoluna girer sen olsanda olmasanda boyle biraz acik yazdim ama kusura bakma baharcim kendini ve bebegini dusunmen gereken zamanda is dusunuosun o minigede yazik degilmi belliki dinlenmeni istiyo annesi...İsim ayaktada oluyor canım. 2 kişi çalışıyoruz ben de olmasam 1 kişi kalıyor
Tabii ki önemli değil. Dr uma gitsem rapor alırım evet. Eşime de söyledim bugün rapor alayım diye. Kendini iyi hissediyorsan almayalım dedi. Bende almadjm. Devlet hastanesindeyim isler bitmiyor ki
İğneden 36 saat sonra ilişki yada aşılama olur diye bilirim ama bana iğne ertesi gün ilişki dedi sonrasında gün aşırı ilişki.. ama ben 36 saat sonrasınoda boş geçmemeyi düşünüyorum; p
canim guc toplamaya bak cok kafana takma sonuçta bir evladin var kendini başka islere verhaklısın canım ramazanı atlatalım inşallah histeroskopi olmam gerekiyo ağustos gibi başlarız kısmetse înşallah kendiliğinden olur diyorum jiç gücümde kalmamış cesaretimde Allah sabır versin hepimîze
bana iğne sonrası 2 gü 1 dedi 4 gün önemli dedi :) eşimde 4 gün boyunca anlamışoff daha bugun ve yarın var
Bizimde temmuzda iki yıl dolacak canım iki yıldır bizde istiyoruz ama nasip napalım canım belki klomen yerine iğneye geçmen daha iyi olur iğnede yumurtalar daha kaliteli oluyor demişti doktorum.Bizde 2 sene olacak eylülde Evleneli.
Baştan beri istiyoz ama olmuyor
İlahi sabah sabah güldürdün beni o öyle anlamak istemiştir canım erkek milleti nede olsa
günaydınlarGünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?