çok doğru söylüyorsun canımAllah korusun kötü birşey olsa, kendime çok kızıcam.
((((((((((((((((((((( bugün dinlene , dinlene çalışıyorum. çok ayakta kalmadım çok şükür.
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur su serptin icime rabbim kimseleri hayal kirikligina ugratmasin insaallhTebrik ederim hayirli olsun elifcim.Benimde adet 1 hafta gecince 137 di.Yani senin adete 3gun varken boyle cikmasi normal. 2gun sonra yine yaptirirsin.Yukselmis olur insallah
Tesekkur ederim canim insaallah oyledir dua ediyorum hem kendime hem isteyen herkese rabbim kimseyi bos cevirmesinben ilk öğrendiğimde 68 di değerim endişelenme daha çok yeni belliki
Güzel haberlerini bekliyoruz, değerin yükselsin pozitif ol keyfini çıkar.inşallah canım cuma günü bakalım ne dicek doktor
İnsaallah canim cuma veririm haberi rabbim utandirmasinGüzel haberlerini bekliyoruz, değerin yükselsin pozitif ol keyfini çıkar.
canlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım
canlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım
Canım aynen bende. Üstelik ben bir hafta erken oldum. Rabbim boş yere ümitlenmemi istemedi herhalde diye avutuyorum kendimi. Biraz önce bir söz okudum. Tam ihtiyacımıza göre:
"İstediğimiz şeyi ancak Yüce Yaradan ın nasip edeceği zaman gelince yapabiliriz. Öyleyse sükunet içinde olalım"
Zeynepcim ne desek boş hepimiz her ay yaşıyoruz bu hayal kırıklığını ama yeni bir ay yeni umutlar demektir, inançlı olalım sende yıpratma kendini. Nasipten öteye köy yok demişler çok doğru, Allahım daha fazla bekletmesin canım...canlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım
Aynı durumdayım beyaz şeffaf sümükşu akıntı varsa dün bugün ve yarını değerlendir bekleme derim. Benimkide 18 mm di p.tesi çatlama iğnesi oldum. Olmasada olur dedi ama şansa bırakmayalım iğne ol diyince mecbur oldum. Bugünleri değerlendir misafiri işi gücü bırak derim ben öyle yaptimDünden beri kasıklarımın üstünde ağrı var yumurtalıkların oralarda,birde nasıl gaz var gibi. Bunu yaşayan var mı yumurta çatlama döneminde? Çatlamalarını bekliyorum ama çatlıyomu çatlıycakmı nasıl çatlıycak bilmiyorum pazartesi günü 18mm di.Ne zaman çatlar ki?
Canım benim üzülme vardir vakti saati Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah ramazan da bol bol dua edelimcanlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım
Canım aynen bende. Üstelik ben bir hafta erken oldum. Rabbim boş yere ümitlenmemi istemedi herhalde diye avutuyorum kendimi. Biraz önce bir söz okudum. Tam ihtiyacımıza göre:
"İstediğimiz şeyi ancak Yüce Yaradan ın nasip edeceği zaman gelince yapabiliriz. Öyleyse sükunet içinde olalım"
Hayırlısı canım inşallah bir dahakine nasip olur
Çok güzel bir söz canım..
Allah nasip etmeden hiçbir şey olmaz.. Dİlerim en kısa zaman da hepimiz dualarımızı yaşarız..
Zeynepcim ne desek boş hepimiz her ay yaşıyoruz bu hayal kırıklığını ama yeni bir ay yeni umutlar demektir, inançlı olalım sende yıpratma kendini. Nasipten öteye köy yok demişler çok doğru, Allahım daha fazla bekletmesin canım...
hepinize çok tesekkür ederim allah razı olsun destekleriniz için vardır bundada bi hayır üzülmedim desem yalan olur ama kendimide yıpratmadım hersey rabbimden bu günümüze sukur inşallah rabbim bi gün bize anne olmayı ttattırır iyki varsınız sizi seviyorumCanım benim üzülme vardir vakti saati Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah ramazan da bol bol dua edelim
Hayirlisi olsun cnm benim. Rabbim saglikla kucagina versin iyiki dua sirami vermisim dualarla geldi meleyindün aşılamamın 12. günüydü kan verdim kimselere söylemedim umudum yok diye sonuç : 49.73 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim adete 2 gün kaldı bu dün ki değer
Allah razi olsun canim ama suan akintim kahverengilesti cpk korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasinHayirlisi olsun cnm benim. Rabbim saglikla kucagina versin iyiki dua sirami vermisim dualarla geldi meleyin
Korkma hic cnmAllah razi olsun canim ama suan akintim kahverengilesti cpk korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin
Bende akıntı yok ama durum bu, işi bırakamda artik aksamlari degerlendiriyoruz. Hadi bakalım yumoş arkadaşım bu ay güzel haberler verelim inşallahAynı durumdayım beyaz şeffaf sümükşu akıntı varsa dün bugün ve yarını değerlendir bekleme derim. Benimkide 18 mm di p.tesi çatlama iğnesi oldum. Olmasada olur dedi ama şansa bırakmayalım iğne ol diyince mecbur oldum. Bugünleri değerlendir misafiri işi gücü bırak derim ben öyle yaptim
Pozitif düşün Elif olabiloyor bazen uzan dinlen korkma Allah yardımcın olsun arkadaşım.Allah razi olsun canim ama suan akintim kahverengilesti cpk korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin
İnşallah canım bidaha tedaviye gerek kalmadan ramazanda gelir bebeğimiz.Evt canım iğneyi dozuna göre veriyorlar 75 yada 150 lik veriyorlar beş gün kullanıyorsun sonra kontrole gidiyorsun, o zaman hem fazla yumurta oluşuyor. Öyle canım bütün işlerimiz ramazandan sonraya kaldı. Bol bol dualarla geçirelim inşallah ramazanı da. Ne zaman tayin çıkcak canım sizin kaç yılınız var
Canım 10 kişi bile çok biz kural koyduk herkes hergün online olup gelip dua alacak..Arkadaşlar ben ilk 10 kişi için 200 er alıyorum. Yarın iftar vakti @EsEs50 ve @Zeynepelmira arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm listeye dua edeceğim. Allah kabul etsin.
Bu arada bir önerim daha var. 44 kişiye aynı anda toplu sayı alınamasın. liste bitene kadar en az 3 kez girilmiş olsun, sayı bildirmek için. Böylece birbirimizden haberdar oluruz ve dualarımız daha ihlaslı olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?