Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

çok doğru söylüyorsun canım Allah korusun kötü birşey olsa, kendime çok kızıcam.
((((((((((((((((((((( bugün dinlene , dinlene çalışıyorum. çok ayakta kalmadım çok şükür.

Neyse artik karar senin.Ama elin isi icin yavrundan olma Allah korusun. Insallah bebegin sana tutunur saglikla kucagina alirsin canim.

Tebrik ederim hayirli olsun elifcim.Benimde adet 1 hafta gecince 137 di.Yani senin adete 3gun varken boyle cikmasi normal. 2gun sonra yine yaptirirsin.Yukselmis olur insallah
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur su serptin icime rabbim kimseleri hayal kirikligina ugratmasin insaallh

canlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım

Canım aynen bende. Üstelik ben bir hafta erken oldum. Rabbim boş yere ümitlenmemi istemedi herhalde diye avutuyorum kendimi. Biraz önce bir söz okudum. Tam ihtiyacımıza göre:
"İstediğimiz şeyi ancak Yüce Yaradan ın nasip edeceği zaman gelince yapabiliriz. Öyleyse sükunet içinde olalım"

canlar benim kırmızılar geldi regli oldum nasılda heycan doluydum bu ay var sanmıstım

Hayırlısı canım inşallah bir dahakine nasip olur

Çok güzel bir söz canım..
Allah nasip etmeden hiçbir şey olmaz.. Dİlerim en kısa zaman da hepimiz dualarımızı yaşarız..

Zeynepcim ne desek boş hepimiz her ay yaşıyoruz bu hayal kırıklığını ama yeni bir ay yeni umutlar demektir, inançlı olalım sende yıpratma kendini. Nasipten öteye köy yok demişler çok doğru, Allahım daha fazla bekletmesin canım...

Aynı durumdayım beyaz şeffaf sümükşu akıntı varsa dün bugün ve yarını değerlendir bekleme derim. Benimkide 18 mm di p.tesi çatlama iğnesi oldum. Olmasada olur dedi ama şansa bırakmayalım iğne ol diyince mecbur oldum. Bugünleri değerlendir misafiri işi gücü bırak derim ben öyle yaptim

arkadaşlar bana ne kadar dua olacağını yazarsanız sabah bakar başlarım. Allahım kabul etsin şimdiden.
hayırlı ramazanlar, ben tahlil gününe kadar tutamayacağım dr a sordum tutmazsan iyi olur dedi. kararsızım hala ama bakalım.

Hayırlısı canım inşallah bir dahakine nasip olur

Çok güzel bir söz canım..
Allah nasip etmeden hiçbir şey olmaz.. Dİlerim en kısa zaman da hepimiz dualarımızı yaşarız..

Canım benim üzülme vardir vakti saati Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah ramazan da bol bol dua edelim
hepinize çok tesekkür ederim allah razı olsun destekleriniz için vardır bundada bi hayır üzülmedim desem yalan olur ama kendimide yıpratmadım hersey rabbimden bu günümüze sukur inşallah rabbim bi gün bize anne olmayı ttattırır iyki varsınız sizi seviyorum

dün aşılamamın 12. günüydü kan verdim kimselere söylemedim umudum yok diye sonuç : 49.73 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim adete 2 gün kaldı bu dün ki değer
Hayirlisi olsun cnm benim. Rabbim saglikla kucagina versin iyiki dua sirami vermisim dualarla geldi meleyin

Bende akıntı yok ama durum bu, işi bırakamda artik aksamlari degerlendiriyoruz. Hadi bakalım yumoş arkadaşım bu ay güzel haberler verelim inşallah

İnşallah canım bidaha tedaviye gerek kalmadan ramazanda gelir bebeğimiz.
Canım daha 1 sene var
1 sene daha köydeyiz.
Ondan sonra tayin sınavlarına girmeye hak kazanıyor.
Girip kazanırsa gideriz inşallah burdan

Canım 10 kişi bile çok biz kural koyduk herkes hergün online olup gelip dua alacak..
İşi olan iftara misafiri olan hastane işi olan en fazla 2 günlük dua alabilir.
Yoksa emin olamıyoruz herkes aynı gün aynı kişiye okuyormu okumuyormu bilemiyoruz.
Biri önden gidiyor biri geriden geliyor olmuyor böyle..
Herkes hergün aynı kişiye gelip dua alıp bitirecek.
Ertesi gün yine herkes aynı gün aynı kişiye dua edecez öyle ilerleyecek inşallah.
Bu zaten eski düzendeki halimiz.
Bundan önceki listede toplu alımlar oldu herkes aynı anda okumadı.
Biz listeye şu kişinin duası bitti yazdık bazıları geldi ben daha o kişiye okumadım ki falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…