duymadık ama gördük canım şükürler olsun :) hocam dinletmedi bizden heycandan unuttuk ama gördük ilk gebeliğim de tüp bebekti boş gebelik oldu kürtajla sonuçlandı o yüzden endişeliyim inşallah Rabbim bu defa tamamına erdiriri kucağımıza alırız :)Korkma canim Rabbimin izniyle bisey olmaz kalp atisi duydunuzmu?
duymadık ama gördük canım şükürler olsun :) hocam dinletmedi bizden heycandan unuttuk ama gördük ilk gebeliğim de tüp bebekti boş gebelik oldu kürtajla sonuçlandı o yüzden endişeliyim inşallah Rabbim bu defa tamamına erdiriri kucağımıza alırız :)
KIZLAR SAAT 2 DE RANDEVUM VAR INSALLAH YAVRUMU GORUCEM IKILI TEST ENSE KALINLIGI BAKILICAK....ONCELIKLE BU HEYECANLARI TELASLARI RABBIM HEPINIZE YASATSIN IMTIHANLARIMIZI RABBIM KOLAY EYLESIN...
BUGUN SIRA BENDE RABBIMIN HİKMETİ GERCEKTEN INSALLAH DUALARINIZLA GUZEL SONUCLAR ALICAM...ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN...DUA KARDESLERIM
@Deborah26portakales canim yasminin ve damlanin listesi benim toplamama gore bitti ama sizde bakin lutfen yanlis yapip kul hakkina girmeyeyim.Ayrica benim ve tubanin listesinide yaptim okuyanlari ekledim sanirim eksik yok olursa zaten kizlar ekleyin diye yazar...Birisi arkadasi sildim damlaya ve yasmine katilmadigi icin ama yanlis yaptiysam duzeltirsiniz kuzular...kolay gelsin sizede
Gunaydin tatlim:)Zeyneb21 canımm günaydınn allah razı olsun listeyi yapmışsın canım...
Gunaydin tatlim:)
Bunda pek sıkıntı yokta yasminle damlanin listesinde damlayi eksik yada fazla toplamış olabilirim ona bi bakarmsn canim
Rica ederim sekerimmcanım baktım fazla fazla okunmuş zaten sıkıntı yok emeğine sağlık..
Biraz once diger hikayeyi de okudum ve hala agliyorum. Allah hrpimizeUmudum hiç bitmedi, bitmeyecek menapoza girene kadar. Ama bazen Rabbim belki de beni diğer kadınlara birşeyleri hatırlatmam için, çocuksuz da yaşandığını göstermem için bu imtihana maruz bırakmıştır diyorum.
12 yıl oldu hala " çocuğun yok mu" sorusu sorulunca gözlerim doluyor. Yeğenlerime bakıp ağlıyorum. Herkesin bir telaşı var. Nasipten öte yol yok. Allah ın hazinesi geniş, yaşayıp göreceğiz imtihanımızın sonucunu.
Biraz once diger hikayeyi de okudum ve hala agliyorum. Allah hrpimize sabir vrsin.
Banada 250/250 yazabilirsizSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>Zeyneb21 ve tubatesbih arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50..............................
2=ZEYNEPELMİRA............... 250/250
3=YASEMİN........................
4=DAMLA_22.....................
5=ZEYNEB21.................250/250
6=TUBATESBİH..................250/250
7=EMBİE ...........................250/250
8=DEBORAH26...................
9=WHİTEROSE00...............
10=PORTAKALES...............
11= CGPBAS DERYA..... .....250/250
12=AYSEYIGIT1453............250/250
13=DAMLA2015...................
14=ARZM61.........................
15=OZNUR65.......................
16=ASKIMINASKIYIM...250/250
17=SEVMKEE.......................250/250
18=FIRDEVSCANSU..........
19= IRMAK10..........................
20=RUKALL...........................
21=ELİFAHSEN02................250/250
22=UMUTTTTT..........................250/250
23=TSEFEM28........................250/250
24=MAJESTELERİ........ ...............250/250
25=KİMYAGER1508....................
26=ZEYNEP0682......................250/250
27=RAVZATUĞBA......................
28=BUDAGEÇERYAHU..................
29=PAPYONKİLİKLİ...................250/250
30=BİLGEYAZ...............................
31=MASCULİN..........................250/250
32=SVD1910..................................
33=MRYMOGZTRK.......................
34=PARLAKKARTANESİ.........250/250
35=YAVRUKARTALİM.................250/250
36=SABİS35.................................
37=ESK26Z................................
38=ASİLZADE02.......................
39=KARACAMDN....................
41=VESON.............................250/250
42=687403_İGT......................
43=KOVA77..........................250/250
44=FRDAA(ferda)................
KALAN......................................6,250 / 6,250
*Listemiz Kapalıdır*
**KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DUA SAYISI 250
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Cok sukur hayirli olur ins.Allahm bizede nasip etsinaramızda bir hamilemiz daha olduu çok şükürr... Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kocaman kucaklıyorum canım seni
papyonkilikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?