Hımmm anladım ben daha hiç hamile kalmadım ki. Düşük falan olmadı yani o testi bize yapmazlar o zamanCnm genetik tahlil Yapılıyor genellikle 3 düşükten sonra rutin isteniyor anne ve baba adayından kan alınıp genetik tahlil Yapılıyor annede herhangibir pıhtılaşma sorunu var mı bu tahlilde çıkıyor
Ben de üç düşük yapana kadar bu testten habersizdim. Ama özellikle Dr dan isteyince yapar mı bilmem.Hımmm anladım ben daha hiç hamile kalmadım ki. Düşük falan olmadı yani o testi bize yapmazlar o zaman
Arkadaşım seni listede göremedim 3. Sıradaki Yasemin sen misin????Kızlar bende 250/250 alıyorum
Rabbim kabul etsin inşallah
Evet benim :)Arkadaşım seni listede göremedim 3. Sıradaki Yasemin sen misin????
Ben hiç kalamadım düşük olunca yapıyorlardır bence. İnşallah sende bi daha düşük yaşamazsın kucağına alırsın evladınıBen de üç düşük yapana kadar bu testten habersizdim. Ama özellikle Dr dan isteyince yapar mı bilmem.
Ben bunu duymuştum ama hamile biri okuyacak diye duymuştumArkadaşlar 7 elmaya 7 İbrahim Suresi okuyorsun her elmanın yarısını bayan yarısını eşi yiyor ilişkiye giriyor. İnşallah bebek de gelir.Dün eşim dışarı çıktı elma al dedim ama en az 7 tane olsun dedim. Tabi ne amaçla kullanacağımı söylemedin. Sonra kocaman iki elma ile çıkageldi. Bu ne dedim hani 7 tane olacaktı?? Bana ne dese beğenirsiniz manav bu iki elma 7 elmaya Eşit Demiş....... Şimdi Güler misin Ağlar mısın ? Bu Sıcakta git yeniden al desen olmaz.en iyisi mi ben bunu 5-6 parçYa bölüp kullanayım. Ha yarım elma ha çeyrek. Ne farkeder niyet önemli öyle değil mi ? vesile olur umarım
Okuduğum yerde hamileden bahsetmiyordu? Şimdi hamile nerden bulacağımBen bunu duymuştum ama hamile biri okuyacak diye duymuştum
Kızlar bende 250/250 alıyorum
Rabbim kabul etsin inşallah
Burcu bence bu düzen iyi oldu şimdi akıl karışıklığı olmasın herkes 250 alsın kalnını bölüşelim şimdi 300 alan fazla olur dua yine yetmez:)kızlar 1 kişiyi listeden sildiğimizden dolayı 250 eksik kalıyor..
o yüzden isteyen 300 alabilir.. ama 5 kişiyi geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?