Allah razi olsun canm teşekkur ederiz guzel dileklerin icin. Rabbim dualarını kabul etsin.@ Embie ve @Deberoh26canlarim dualrinizi okudum rabbim kabul eylesin kucaklariniz bebisle dolsun biraz gec yazdimm ama onceden okudumm inaninki hekesin duasina cok ozeniyorum abdest alip namazimi kilip okuyorumm raabbim dualrimizi kabul eylsin canlarim
5 ve 6 coktan biti cnm deborah ve bana gectik5 ve 6. arkadaşlar için 250 şer dua okudum.
hahah super ya yazim hatasi tevafukEmir benim kocamın adı :)))))
aynen bende hahahahahKızlar size birşey diyicem. Ben boyle ise giderken, dışarı çıktığımda , otobüste minibuste bayanları görüyorum ya.. Şey düşünüyorum acaba bu kız KK da midir. Acaba dua bölümünde bu kızla yazistik mi. Böyle şeyler aklıma geliyor. Bana niye boyle oluyoooooo :))))))) size de hic oluyor mu
Bende cok merak ediyrum kimlerle yazisiyorum diye :)aynen bende hahahahah
Allahım şu gunde inşallah hayırlı evlatlar versin sana dua seninle üzülme inşallah olacak..Canlarim çok sağolsun.bizi bizden başka kimse anlamıyor.14 yildir 4 tüp bebek denemem.1 kimyasal 3 hic tutmayan.bu ay ki son dondurulmuş embiryomdu. Eylülde sıfırdan başlayacağı insallah...Rabbim izin verirse
Tatlim +100 dedigin ayri ayri mi yani toplamda 200mu yoksa 50 -50mi yazayimKızlar eksik kalırsa diye + 100 er okudum
Allahım kabul etsin inşallah inşallah da gelsin minikleri :):)
Deborah ve embie icin dua almamissin canimAllahım şu gunde inşallah hayırlı evlatlar versin sana dua seninle üzülme inşallah olacak..
Insallah guzel sonuclar alirsiniz..Emekleriniz bosa gitmez,insan maddi manevi yıpranıyor insallah pozitif sonucla butun stresi unutturur sana bebegin...Rabbim esine sifa versin hayirli saglikli evlatlariniz olsun insallahArkadaşlar yarın benim de dua günüm. Uç hafta sonra tüp bebek tedavisine baslayacagZ. Ciddi derecede Sperm sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İnşallah sağlıklı spermler bulunur ve döllenme gerçekleşir. Bu niyetle okumanizi ve bebegimize kavusmamiz için dua etmenizi rica ediyorum sizlerden.
100 embie 100 Deborah için yatsıdan sonra okurum inşallah Allah en kısa zamanda bebişlerini gönderir inşallahKIZLAR BI KISI DUA ALMADI AMA O ALSA BILE BITMIYOR....
BIRLIKTE BITIRELIM HADI CANLAR
kızlar ben bu akşam müsaitim ,100+100 alayım . listeye eklemeyin olur mu beni yanlışlıkla sadece okuyacağım . müsait oldukça gönüllü okurum sizler için. Allah kabul etsin.KIZLAR BI KISI DUA ALMADI AMA O ALSA BILE BITMIYOR....
BIRLIKTE BITIRELIM HADI CANLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?