- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
- 33
Bende okuyabilirmiyim acaba kimse varmi benide listeye alır misinzKIZLAR BI KISI DUA ALMADI AMA O ALSA BILE BITMIYOR....
BIRLIKTE BITIRELIM HADI CANLAR
Ayyy canım ne güzel Allah razı olsun hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah. Teşekkür ederim :)@ Embie ve @Deberoh26canlarim dualrinizi okudum rabbim kabul eylesin kucaklariniz bebisle dolsun biraz gec yazdimm ama onceden okudumm inaninki hekesin duasina cok ozeniyorum abdest alip namazimi kilip okuyorumm raabbim dualrimizi kabul eylsin canlarim
Oyyyy kuzum olurmu şaka yapıyorum, niyet öenmli nede olsa sadece hoşuma gitti:) Ayrıca bugün paylaştığın o muzlu şeyi deniycem eşim pek sever öyle şeyleriTüm dualar sizin olsun cnm benim
yeterki bebişiniz gelsin razıyım ben duasız kalmaya.
nede olsa bu ay korunuyoruz
Sahi nasılsın nasıl oldun daha iyimisin su iç bol bol....Tüm dualar sizin olsun cnm benim
yeterki bebişiniz gelsin razıyım ben duasız kalmaya.
nede olsa bu ay korunuyoruz
Yine bir Emir vakası :))Canım benim eşimin adı emir de ondan bi arkadaş daha öyle yazmışYoksa niyet olarak embiecim için okuduğunuzu biliyorum görünce hoş oluyor sadece:)Deborah ve emir için 250/250 aldım
Bende okuyabilirmiyim acaba kimse varmi benide listeye alır misinz[/QUOTE
Arkadaşım normalde listemiz kapalı ama arkadaşlar nasıl karar verir bilmiyorum...Kızlarrrrr???
Bakarlar canım anca bakarlar her an herkes giremiyor.Listemiz kapalı normalde ama ramazanın hatrına bi istisna yaparlarmı bilmem sen hergün girip dua alabilicekmisin kesin?Mesguller sanirim bakan olsa keskee ..
Hergun girerim giremesemde hergun mutlaka okurum okuturumda kuran kursu hocsymBakarlar canım anca bakarlar her an herkes giremiyor.Listemiz kapalı normalde ama ramazanın hatrına bi istisna yaparlarmı bilmem sen hergün girip dua alabilicekmisin kesin?
Allah yardımcın olsun canım ben hiç yaptırmadım ama umarım sıkı sıkı tutunmuştur, transferin olumlu sonuç verir...Ben yarın giremezsem yarınki arkadaşların duasını şimdi alıyorum 250\250 okuyacağım inşallah.kızlar transfer sonrası adet belirtileri hissedip hamile kalan var mı bugün 6.günüm transfer sonrası
Kolay gelsin canım
İnşallah adet olmazsın canım bebiş vardıryok be canım işte bir umut belkide aslında yine umudum kırıldı adet yaklaştıkça bat 3-4 temmuz bakalım
Yarında biz gelelim diyoruz )sagol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?