Tamam canım bir önceki yazdığını geç gördümCanim bende 250 ser aldim siradaki arkadaslar için
tamam inşallahCanım dua baya ilerledi. Listemiz şuan kapalı.
O yüzden bir sonraki tura alalım seni.
Ramazanın içinde inşallah yeni listemize başlıycaz
Çıkmadan seninkinide ekliyorum canımWhiterose ve portakales için 250 şer aldım gün içerisinde okurum inşallah Allah kabul etsin
tabikide listenin sonuna kadar okucam olur mu öle şeydaha öncegamzeli es i silmiştik yanlış hatırlamıyorsam...
Eğer listenin sonuna kadar okuyacaksa kızlarda onay verirse ekleriz tabii
Allahım güzel allahım inşallah inşallah da nasip edecek seninde minigin gelecek ve sende kucağına alacaksın hiç suphen olmasın duaların gücüyle rabbimizinde izniyle muradına ereceksin rabbi hep li mines salin allahim nasip et amin inşallah ......İnşallah inşallah bende inanıyorum bizde hamile olacaz Allah ın izniyle
Benim çevreden akrabalardan arkadaşlardan o kadar çok hamile varki anlatamam
Çok üzülüyorum bi tek ben varım hamile kalamayan
Bende cok merak ediyrum kimlerle yazisiyorum diye :)
Fotolarimizi mi paylassak[/QUO
bnde bende :) hatta eşim diyor ki yakınsanız gidin yemek filan yiyin bir yerler de :)
bncede kimseyi kırmayalım bu günlerde.Bence kimseyi geri çevirmeyin kimin Duası daha makbul bilinmez hergün 1-2 kişi listeden çıkıyor onların yerine yenileri konulmasında bence sakınca yok tabi emek veren sizlersiniz kararı siz verin
aminnn o günleri görebilecek miyim bilemiyorum artık...kızlar bu arada herkese tek tek yazmıyorum inanın ama hepinizi takip ediyor sevincinizle seviniyor
üzüntünüzle üzülüyorum söylim dedim...
Rabbim inşallah hepinize hayırlı sağlıklı bereketli evlatlar nasip ederi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?