Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kızlar herkese günaydın benim bugün transfer sonrası 7. Günüm bel ağrısı dışında bişey yok bide bol bol gaz tabiibenimle aynı gün olan bayanlar vardı sizlerde durum nasıl belirti felan varmı cmrt ye az kaldı

yazmayın böyle şeyler okurken ağlamaya başlıyorum...
insanlar bizlerin yerinde kendilerini düşünmediklerinden oluyor. onların olmuş ya gerisi boş. bütün milletin içinde akıl verirler bide. bi düşün biz ne haldeyiz. ama yok işte insanlarda o kadar anlayış. sabır...

Arkadaşlar yarın benim de dua günüm. Uç hafta sonra tüp bebek tedavisine baslayacagZ. Ciddi derecede Sperm sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İnşallah sağlıklı spermler bulunur ve döllenme gerçekleşir. Bu niyetle okumanizi ve bebegimize kavusmamiz için dua etmenizi rica ediyorum sizlerden.

Arkadaşım merhaba;
:enim eşimdede varikosel ve buna bağlı sperm sayıları düşüktü. Tüp bebeğin inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşime Saraçoğlunun kürlerini kullandık. Ben bizzat yaşadım ve gördüm. Evvel Allahın izni ile mücizevi bir düzelme oldu. Sayılar ve değerlerde müthiş bir artış var. Benim ve benim gibi arkadaşlara vesile olur inşallah. Allaha emanet olun.

Ayşecim ne güzel imrendim sana, ibadetine Allahım kabul etsin, dua eden dillerin güzel yüreğin sayesinde çokça sevaplar kazan, tez zamanda bebeğini kucağına al inşallah. Hamile haberleride hem güzel oluyor hem de üzücü. Bende ister istemez kendime yontuyorum içim burkuluyor sonra korkuyorum Allahım böyle düşündüğüm için affet beni bu yüzden dahada bekletme diyorum İnşallah çok kısa zamanda bizde hamileyim deriz canım...

Bahsettiğin Keçiboynuzu kürü mü

Hayır 5 aşamalı bir kür. Her aşamada farklı bitkiler geliyor. Bazılarının içinde polen bal vs oluyor. Bazılarına ekstra nohut incir falan kullanılıyor

Yalnız ben yukarıda mesajın ilk paragrafını alıntı yapmıştım. Ama isim almayı becerememişim :) O arkadaşımız kendisini biliyordur sanırım . Kusura bakmasın

Bizde sperm sayısı 12 milyondu. Hareket çok az. Şu an işyerinde olduğum için değerleri tam hatırlamıyorum. Mevcut sonuçlarınızı saraçoğluna mail gönderiyorsunuz. O da durumunuza uygun kürler gönderiyor. Her bir kür 3-4 ay sürüyor. Ve her kürde 250-300 TL arası değişiyor. Benimde tüpler tıkalı idi. Bende kür kullandım ancak faydası oldumu bilmiyorum. Çünkü film çektiremedim daha. Yaşım 41. amh de düşük. Nasip olursa eylül gibi tüp bebek düşünüyorum. bu arada amh kürünü spariş verdim onu kullanacağım. En azından yumurta kalitem yükselsin

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> whiterose00 ve portakales arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;

1=ESES50..............................250/250
2=ZEYNEPELMİRA...............250/250
3=YASEMİN......................... 250 /250
4=DAMLA_22.....................
5=ZEYNEB21
.................300/300

6=TUBATESBİH..................250/250
7=EMBİE ...........................
8=DEBORAH26...................250/250
9=WHİTEROSE00...............250 / 250
10=PORTAKALES...............
11= CGPBAS DERYA..... ......
12=AYSEYIGIT1453............300/300
13=DAMLA2015...................250 /250
14=ARZM61.........................250 / 250
15=OZNUR65.......................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
...250/250
17=SEVMKEE.......................
18=FIRDEVSCANSU
..........250/250
19= IRMAK10..........................250/250

20=ELİFAHSEN02................250/250
21=UMUTTTTT.........................
22=TSEFEM28...........................300/300
23=MAJESTELERİ........ ..............
24=KİMYAGER1508..................250/250
25=ZEYNEP0682......................250/250
26=RAVZATUĞBA......................
27=BUDAGEÇERYAHU..............250/250
28=PAPYONKİLİKLİ ...........250/250
29=MASCULİN..........................
30=SVD1910..................................300/300
31=MRYMOGZTRK.......................300/300
32=PARLAKKARTANESİ..............350/350
33=YAVRUKARTALİM.................250 /250
34=SABİS35.................. ..............250/250
35=ESK26Z................................250/250
36=ASİLZADE02.......................250/250
37=KARACAMDN....................250/250

38=VESON.............................. 250 /250
39=687403_İGT......................250/250
40=KOVA77..........................250/250
41=FRDAA(ferda)................
42=AMİNEASYAEYMEN.......300/300

KALAN.............................2.350 / 2.350

*Listemiz Kapalıdır*

**KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DUA SAYISI

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.

Biz isteyelim allahimizdan oda inşallah hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla gelsin miniklerimiz ...

bugün benim de 7 günüm canım.bütün adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hasta olmammmm

arkadaşlar beni şimdi listeye eklediniz mi? anlamadım bu arada daha önceki listede herkese okudum şimdiki yeni listeye katılamadım cenazem vardı sonra ablam ameliyat oldu ondan giremedim nete .keyfi değildi

tabikide listenin sonuna kadar okucam olur mu öle şey

tamam arkadaşlar zorla hele bide dua olmaz o yüzden yeni liste oluşturcağınız zman katılırım. arkadaşlara sıkıntı olmasın dualarnız kabul olsun

Canım takipte kal bir dahakine alalım seni olur mu?
Sevgiler..

aminnn o günleri görebilecek miyim bilemiyorum artık...

inşallah canım umudumuz görme yönünde ama Allah büyük ne diyelimm

İnşallah inşallah da planladığın gibi olur olurda minigin kavuşursum canım benim allahım hayırlı kılsın nasip etsin inşallah

İnşallah emekleriniz, çabalarınız boşa çıkmayacaktır canım..
41.yaşına 41 kere maşallahlık bir hamile olarak devam edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…