- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Bende kocaeli derincede oturuyorum canımbnde kocaeli darıcada oturuyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kocaeli derincede oturuyorum canımbnde kocaeli darıcada oturuyorum :)
CanimBen buayda hissetmiyorum yine olmadı galiba engec 26 si bat Yirmibes ve yirmialtiyi hiç beklemiyorumbuay 27 den devam edelim
ayy toplaşabilsek ne kaa güzel olur :)Bende kocaeli derincede oturuyorum canım
Canım benim inşallah inşallah da hamis haberlerini alırız sanada tüm isteyenlere de nasip etsin rabbimizCanimbnde 4gun var cok moralim bozuk artik bedene olan psikoljikmen olan seyler isdemiyorum;(
Aynen canım yaa ne güzel olur ben buraya gelin geldim 1.5 yıl oldu sen kocaelili misinayy toplaşabilsek ne kaa güzel olur :)
Aynen canım yaa ne güzel olur ben buraya gelin geldim 1.5 yıl oldu sen kocaelili misin
Bende doğma büyüme İstanbul Aslen Trabzon gelin olarak Kocaeline geldimdoğma büyüme darıcalıyım ama aslen Erzurum tabi.
Hımm sanırım oyle benimki 26/27 gun... hayırlısı olsun inşallah canım bekleyip göreceğiz. Rabbim neylerse güzel eyler.Deyaaa bizim yumoş günlerimiz aynıydı adet döngün benden az demekki.benim 31-32 falan.Hadi inşallah güzel haberlerin gelsin...
tsefem28 neden ara kanaman oldu canım?
hayırlısı olsun canım hakkında güzel haberlerle gelirsin inşaallahCanım benim adetim haziran sonu temmuz başı gibi