- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
ya kızlar evdeki kara sineklerden kurtulmak için bi fikriniz varmı delircem ya
Camlara sineklik şart başka da elektriğe ilaç da takabilirsin canım..
Geri kalan yöntemler biraz vahşi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar evdeki kara sineklerden kurtulmak için bi fikriniz varmı delircem ya
Canım önceki ay klomen kullanmıştım adetim normalden kısa surdu temizlendikten 1 hafta sonra tamda yumurtlama günümdü tekrar kanama oldu tahminim yumurta kaldı atılamayan o atıldı diye düşünüyorum simdi bekliyorum bakalım adetimi
Kızlar beni cikarmissinız toplu almıştım ben hep okudum okumaya devam ediyordun ama nasip hayrlisi@Cgpbas Derya , R Rukall , @papyonkilikli Damla_22 arkadaşımızın duası için bekliyoruz okumuşmuydunuz?
Cnm elbette ben kendime Yapmıyorum benimki de kalçadan yapılandı eşim sağlık memuru o yapıyor.ama göbekten yapılan çatlatma iğnesi de var onları kendin yapabiliyorsunBen 1 kere çatlatma iğnesi vurulmuştum.
Ama kendim değil hastanede.. 1 sene önce
Kendim vuramam ki. Sen nasıl kendin iğne yapıyorsun.
O zaman acayip sivilcem çıkmıştı yüzümde..
Hiç kasıklarım falan ağrımamıştı çatlamadımı acaba o zaman. Sen nasıl anladın 40 saat olduğunu
Kızlar beni cikarmissinız toplu almıştım ben hep okudum okumaya devam ediyordun ama nasip hayrlisi
Cnm bahsettiğin ovulasyon lekelenmeler olabilirCanım önceki ay klomen kullanmıştım adetim normalden kısa surdu temizlendikten 1 hafta sonra tamda yumurtlama günümdü tekrar kanama oldu tahminim yumurta kaldı atılamayan o atıldı diye düşünüyorum simdi bekliyorum bakalım adetimi
Zaten senin ağzından bal damlıyor maşallahCanım muhtelem temmuzda olursun sen.. Tahminim 6 hazirana göre hesaplayacaksın.. Bu arada bazen vücut öyle yaparmış..Seni umutlandırmak istemem ama kuzenim de öyle oldu ve bi daha ki ay hamile kaldı.. Dilerim seninde öyle olur..
Zaten senin ağzından bal damlıyor maşallah
Cnm bahsettiğin ovulasyon lekelenmeler olabilir
Canım benim duamizi okudum salâvat çektim namazda bağışlayacağım allahım kabul etsin inşallah ..birde benim bat 26 haziran seninde 26/27 mi kadere bak öyleyse duamiza aynı gün okundu ben kendimden ümidim yok ama inşallah da sen hamis haberlerini verir sin inşallahHımm sanırım oyle benimki 26/27 gun... hayırlısı olsun inşallah canım bekleyip göreceğiz. Rabbim neylerse güzel eyler.
Yok merkez değil korfez sen merkezdemisinCanım bende kocaeli cihanda tedavi görüyorum merkezde mi oturuyorsun
Kanaman bir gün mü oldu yoksa devam eden kanamamıydı anlamadım sen şimdi regl kaçtasın çatlatma iğnesini kaçta oldun ara kanaman kaçıncı gün oldu Detaylı yazar mısın ?? Kafam karıştıNasıl anlamadım yumurtlama lekesi mi ama bu ara kanama bittikten sonra her ilişkiden sonra yine kanama oldu sancılı bide anlam veremedim korktum hatta adete kadar dinlenmeye çekildim bende ne varsa iyilessin iyice
evet canım adaşız artık rumuzdan anlaşılırDamla-2015 inde adı öznur sanırım benim rumuzumdan anlaşılacağı gibi adım öznur
Amiiiinnn canimmm aminnn allahim gonlumuze gore versinCanım benim inşallah inşallah da hamis haberlerini alırız sanada tüm isteyenlere de nasip etsin rabbimiz