Kız onur kim:) Yoksa oda baharın kocasının adımı:)Onur ve Bahar 250 ser
Hayy ne guldum ama ya cok guzel rabbimm sizide guldursunn :)Kız onur kim:) Yoksa oda baharın kocasının adımı:)
Kız onur kim:) Yoksa oda baharın kocasının adımı:)
Hahahaha Allah iyiliğinizi versinn çok güldümm..
Demek Aşkımınaşkının ismi Bahar mışşşşş :))
ivit canım . ben Bahar :)))
Amiin allah razi olsun emin olun hergub okuyacagn fazlasiyla hemde ..Peki nasıl istersen...
Adini silmeyecegim güveniyorum elbet :)
Ama gitmeseydin iyiydi...
Sorun var ise tez vakit düzelir inşallahh.. Rabbim sana hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..
Sevgiler...
Bence seninki kimyasal degil canim hele ilk 1700 olmus kese tam olusmus yani 1500den sonra kese gorunuyor cunku...Benim ilk düşükte canım 1700 e kadar çıktı. Bu düşükte ilk gün 12 iki gün sonra 41 çıktı sonra da doktor kan testi yaptırtmadı gerek yok dedi bir hafta yapmadık kaça çıktı bilmiyorum. Aslında yumurta dölleniyor ama bi şekilde düşüyor benim kanda var galiba bişey ya. Bende öyle diyim bari üç kez düşük oldu diyim ikisinde kese görüldü birinde görülmedi diyim bari napıyım sırf tahlili yapsınlar diye
Bugün adetimin 12. Günü yarın yada öbürgün benim ovulasyon günümArkadaşlar benim için dua edin sanırım dün ovulasyon günümdü. Umarım iyi değerlendirmişizdir de bu ay bebeğimiz gelir. Ovulasyon günü benim gibi bu Günler'de olan var mııııııııı??????
Aminnn inşallahhh canımsağolasın canım benimmmmm:))) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin i nşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?