Canım Bende yumurta oluyo çatlıyo ama bende hamile kalamıyorum ki. Yumurta yok diye üzülme. Zaten 1 yumurta yeterli oluyo gebelik için yeterli tutsun.kizlar bende yumurta takibi yaptim bu ay. ama klomenle bile sadece 1 yumurtam oluşuyor. bu ay klomen kullanmadim. çatlatma ignesi vurdum karindan, ama hic agrim olmadi şeffaf akintimda olmadigörev gibi ilişki yasayincada cok kasiyorm geriliyorum
Benim umudumda kalmadı doktor tedavi önerdi yumurta tembelliği var bende ama sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedavi ye başlamadı testi getir diyorAma şu da var. En azından bir sonraki ovulasyonun ramazana denk geliyor inşallah o zaman olur Ramazanı Şerifin yüzü suyu hürmetine.
Aminnn inşallahhhAynen canım benim benimde aynı seninki gibi oluyor hayırlısı allahtan inşallah buayda gelsin miniklerimiz rabbimiz nasip etsin inşallah
Evet bi sorun olsaydı sorun araştırılırdı ya.sebepsiz olmamasi ayri strese sokuyor insani en azindan tedavini bilsen tedavi olursun ins rabbm bu ramazanda guldursun yuzunu bayram hediyesi olsun bebisin gelsin
250/250 yazabilirsiniz.SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @OZNUR65(öznur) ve @ASKIMINASKIYIMarkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.......................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)............
3=YASEMİN...................................
4=DAMLA_22.................................
5=ZEYNEB21(zeynep).................
6=TUBATESBİH..............................250/250
7=EMBİE .........................................
8=DEBORAH26(özgen)... ................250/250
9=WHİTEROSE00............................250/250
10=PORTAKALES(burcu). ...............250/250
11= CGPBAS DERYA............ ...........
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)....... ........
13=DAMLA2015(öznur)....................
14=ARZM61(arzu) ............................
15=OZNUR65(öznur).........................
16=ASKIMINASKIYIM...............250/250
17=SEVMKEE(sevim).........................
18=FIRDEVSCANSU....................
19= IRMAK10(merve).......................250/250
20=RUKALL.....................................
21=ELİFAHSEN02(ESRA)................
22=UMUTTTTT (emel)..........................
23=TSEFEM28(tuğba)......................250/250
24=MAJESTELERİ........ ....................
25=KİMYAGER1508(derya)...............
26=ZEYNEP0682(zeynep)..................250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)..................
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).........250/250
29=PAPYONKİLİKLİ .......................250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................250/250
31=SVD1910(hatice).........................300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)...........
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM................. ...250/250
35=SABİS35(sabiha)...... ...............250/250
36=ESK26Z.....................................250/250
37=ASİLZADE02 (ayşe).................. 250/250
38=KARACAMDN(medine)..............
39=VESON(tuğba)....................... ...250/250
40=687403_İGT(gülay).......... .........
41=KOVA77.....................................
42=FRDAA(ferda)...........................
43=AMİNEASYAEYMEN.................250/250
KALAN......................................6.200/6.200
** 250 ADET DUA ALALIM...
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ
inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur,2 gecedir ben kalkmıyorum eşim hazırlıyo vallaBugün kasık ağrım yok inşallah yarın öbürgün olur akıntım olur
Ve inşaallah bu Ramazan ın yüzü suyu hürmetine olur ya..
Zaten sahur vakti yaklaşıyor diye çok yatamıyorum kalkıp duş alıyorum
Niye yaptirmiyor?Bide hatirladigim kadariyla 2 cocugun var dimi senin?Benim koca harbi odun
Moralimde bozuldu zaten lekelenme olunca moralim bozuldu bana yazdığı mj daha çok moralimde bozuldu alt tarafı bir sperm testiydi
Neden böyle yapıyorBenim koca harbi odun
Moralimde bozuldu zaten lekelenme olunca moralim bozuldu bana yazdığı mj daha çok moralimde bozuldu alt tarafı bir sperm testiydi
Evet evet sahurluğu eşim hazırlıyor benimdeinşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur,2 gecedir ben kalkmıyorum eşim hazırlıyo valla
;Kız onur kim:) Yoksa oda baharın kocasının adımı:)
Çok güldüm ya Allah'ta seni güldürsün yine telefonun azizliği... hiçte gözünden kaçmıyor. .Kız onur kim:) Yoksa oda baharın kocasının adımı:)
Ayşecim haklısın ama üzülme erkeklik egosundan ötürü sergilenen davranışlar bunlar.Konduramıyor demekki sabırlı ol suyuna git, tatlı dille çözersin belki. Aklında olsun sperm testi için kap veriyorlar ona koyup yarım saat içinde götürebiliyomuşsun.Önceden görüşsen eşim rahatsız ben alıp getirsem olurmu diye sor bakalım, olur derlerse evde bi punduna getirir alıp götürürsün belkide?Benim koca harbi odun
Kimin müşterilerinin yanında yazıyon:) Ne iş yapıyosun annem sen?Çok güldüm ya Allah'ta seni güldürsün yine telefonun azizliği... hiçte gözünden kaçmıyor. .
bazen müşterinin yanida yazıyorum hızlıca telefonda kafasına göre düzeltiyor yazdıklarımı; )
Evet canım benim küçüğü 11 büyüğü 16 yasında iki kızım var bir yıl önce olursa olsun dedi olmadı bende yumurta tembelliği var ve iyne tedavisi dedi doktor sperm testi istedi esimde vermedi verse belki tedaviyle olurNiye yaptirmiyor?Bide hatirladigim kadariyla 2 cocugun var dimi senin?
Benim de 11. Gün bu ay 3-4 gün erken yumurtladım kısmet birlikte bat bekleyeceğiz o zaman ovulasyon testi falan kullanıyor musun?Bugün adetimin 12. Günü yarın yada öbürgün benim ovulasyon günüm
İnşallah olur ya.
Sanırım ben de dün ovulasyon gerçekleşti bir arkadaş daha birlikte bat bekleyeliminşallah kızlar bende önceki gün çatlatma iğnesi vurundum dün ve dün gece ağrılarım oldu değerlendirdik inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?