- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Ben sarıldım bile :) (bu arada yazarken bende sulandım )
Sanırım benim renkliler gelmek üzere ondan bu kadar hassas bi haldeyim :)
İyi yazmışsın ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sarıldım bile :) (bu arada yazarken bende sulandım )
İnşallah canım çok istiyorum ikiz olmasını rabbim 8 yıl sonra nasip etti bide ikiz olursa süper olur
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim dualarimizi kabul etti çok şükür 12. gün degerim 464.7 hamileyim inşallah rabbim devamını getirir
Canım; bu bekleyişimizin bilmem kaçıncı günü. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola değil mi. Günler geçti,aylar hatta yıllar geçti yol bir türlü bitmedi, varamadık gideceğimiz durağa, sıkıldık, sanki kapalı kaldık orada, hep izledik bu mutluluğu yaşayanları, geçip gittik yanlarından. Evet belki koşmuyoruz artık ama yinede yürümekten vazgeçmedik, tökezledik, düştük, dinlendik ama hep yürüdük....O durağa varırmıyız yoksa hiç uğramadan yollar tükenirmi bilmiyorum, bildiğim tek şey duramayız.Hayat devam ettiği sürece yürümek zorundayız bazen sarı, bazen bembeyaz, bazen yemşeşil bazende kapkara sokaklardan geçeceğiz, ama geçeceğiz. Ben senin (sizin) güçlü adımlarını gördüm, sevdim, kendiminki bildim. Zaman zaman durduğumuz dinlenmek istediğimiz yada düştüğümüz oldu, olabilir. Dinlen dök içini oraya. Sonra karşına bak bilmediğin ne uzun bir yolun ve ellerini sevgiyle tutan ne çok el var yanında...İyi ol...![]()
aman yaabenide ağlattınız he
rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Allahimm evlat isdeyenlere basta bu topikde bulunan cani gonul 41 arkadasima canlarima tesekkur ederim
Amin canım inşallahEvet kuzum nasibi o kadarmis.Sende tedbirli olursun bazen insan olacaklarin onune gecemiyor kendini suclama.Bende prolaktine ilac kullanirken gebe kaldim kimyasal oldu meger onu kullanirken korunmak lazimmis ya dusuk olurmus ya sakat dogarmis.Verende Alanda Rabbim ama hep o ilaca ve uyarmayan doktora bagliyorum ben
Insallah bidahaki gebeligin saglikla gecer ve huzurla buyutursun miss kokulu yavrunu![]()
İnşallah inşallah da canım benim güzel haberler vermek nasip olsun :) allah razı olsun canımgözünaydın madem inş güzel haberler alırız :)
Ferda annem nereye veda konuşması gibi olmuş, bizi bırakmaaaaaAllahimm evlat isdeyenlere basta bu topikde bulunan cani gonul 41 arkadasima canlarima tesekkur ederimportakales rabbimm gonlune gore versin sen kalbinin ferah tut rabbime sigin inana bende cok uzuldum anlayoruz seni emin ol sagolsun D Deborah26 arkadasimiz diyecek herseyi aciklamis sen hakkini helal et bize canim burcum rabbim gonlune gore versin
![]()
Allahimm evlat isdeyenlere basta bu topikde bulunan cani gonul 41 arkadasima canlarima tesekkur ederimportakales rabbimm gonlune gore versin sen kalbinin ferah tut rabbime sigin inana bende cok uzuldum anlayoruz seni emin ol sagolsun D Deborah26 arkadasimiz diyecek herseyi aciklamis sen hakkini helal et bize canim burcum rabbim gonlune gore versin
![]()
Ay kızlar genetik testi için gün aldım üniversiteden ne zamana verdiler biliyor musunuz ekime hatta kasıma veriyoruz ama size bir günüm var ekimde onu veriyim dedieşimle şok olduk sonuç çıkasıya da bir ayı buluyormuş. Özele sorcam bakalım ne kadar tutcak ona göre orada yaptırıyım bari çok geç çünkü
Ağlama duvarına döndü ayol burası yeterin hadi toparlanın size ayrılan vaktin sonuna geldiniz, yasemin ne yemek yapcan huuuu:)
Canimm birtanem yok gitmiyorum biryere kalbi guzel gonlu guzel insanlar oldugu icin tesekkur etmek isdedim birakilirmi bu canlarFerda annem nereye veda konuşması gibi olmuş, bizi bırakmaaaaa![]()
Amin amin aminn canimm insallahh paylasalimm tabiki sen iyi ol bozma moralini biriniz kotu olsaniz burda perisan oluyorum.(Rabbi yesir veletu ars Rabbi teymum bil hayr)rabbim en hayirlisini versin hakkimizdaÇok teşekkür ederim Ferdacım inişli çıkışlı gidiyoruz işte ... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Güzel günlerr görelim hep birlikte sevinç çığlıklarımızı paylaşalım tez vakit..![]()