Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bana dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim dualarimizi kabul etti çok şükür 12. gün degerim 464.7 hamileyim inşallah rabbim devamını getirir

tebrikler canım , çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah gelecektir devamı, merak etme. kendine dikkat et. ağır kaldırma yorma kendinide fazla.
Rabbim isteyen herkeseeeee tez zamanda nasip etsin inşallahh

Canım; bu bekleyişimizin bilmem kaçıncı günü. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola değil mi. Günler geçti,aylar hatta yıllar geçti yol bir türlü bitmedi, varamadık gideceğimiz durağa, sıkıldık, sanki kapalı kaldık orada, hep izledik bu mutluluğu yaşayanları, geçip gittik yanlarından. Evet belki koşmuyoruz artık ama yinede yürümekten vazgeçmedik, tökezledik, düştük, dinlendik ama hep yürüdük....O durağa varırmıyız yoksa hiç uğramadan yollar tükenirmi bilmiyorum, bildiğim tek şey duramayız.Hayat devam ettiği sürece yürümek zorundayız bazen sarı, bazen bembeyaz, bazen yemşeşil bazende kapkara sokaklardan geçeceğiz, ama geçeceğiz. Ben senin (sizin) güçlü adımlarını gördüm, sevdim, kendiminki bildim. Zaman zaman durduğumuz dinlenmek istediğimiz yada düştüğümüz oldu, olabilir. Dinlen dök içini oraya. Sonra karşına bak bilmediğin ne uzun bir yolun ve ellerini sevgiyle tutan ne çok el var yanında...İyi ol... :KK19:

aman yaa :KK61: benide ağlattınız he :KK42: rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

Bugün hem mutlu olduk oznur65 oznur65 sayesinde
benim yüzümden de ağladık...
Hakkınızı helal edin vallahii
Allahimm evlat isdeyenlere basta bu topikde bulunan cani gonul 41 arkadasima canlarima tesekkur ederim portakales portakales rabbimm gonlune gore versin sen kalbinin ferah tut rabbime sigin inana bende cok uzuldum anlayoruz seni emin ol sagolsun D Deborah26 arkadasimiz diyecek herseyi aciklamis sen hakkini helal et bize canim burcum rabbim gonlune gore versin:cry::cry::KK42::KK42::KK36:

Evet kuzum nasibi o kadarmis.Sende tedbirli olursun bazen insan olacaklarin onune gecemiyor kendini suclama.Bende prolaktine ilac kullanirken gebe kaldim kimyasal oldu meger onu kullanirken korunmak lazimmis ya dusuk olurmus ya sakat dogarmis.Verende Alanda Rabbim ama hep o ilaca ve uyarmayan doktora bagliyorum ben :KK43:

Insallah bidahaki gebeligin saglikla gecer ve huzurla buyutursun miss kokulu yavrunu :KK74:
Amin canım inşallah :KK19:

Ay kızlar genetik testi için gün aldım üniversiteden ne zamana verdiler biliyor musunuz ekime hatta kasıma veriyoruz ama size bir günüm var ekimde onu veriyim dedi :cry: eşimle şok olduk sonuç çıkasıya da bir ayı buluyormuş. Özele sorcam bakalım ne kadar tutcak ona göre orada yaptırıyım bari çok geç çünkü

Allahimm evlat isdeyenlere basta bu topikde bulunan cani gonul 41 arkadasima canlarima tesekkur ederim portakales portakales rabbimm gonlune gore versin sen kalbinin ferah tut rabbime sigin inana bende cok uzuldum anlayoruz seni emin ol sagolsun D Deborah26 arkadasimiz diyecek herseyi aciklamis sen hakkini helal et bize canim burcum rabbim gonlune gore versin:cry::cry::KK42::KK42::KK36:
Ferda annem nereye veda konuşması gibi olmuş, bizi bırakmaaaaa:KK64:

Çok teşekkür ederim Ferdacım inişli çıkışlı gidiyoruz işte ... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Güzel günlerr görelim hep birlikte sevinç çığlıklarımızı paylaşalım tez vakit.. :KK19:

Ay kızlar genetik testi için gün aldım üniversiteden ne zamana verdiler biliyor musunuz ekime hatta kasıma veriyoruz ama size bir günüm var ekimde onu veriyim dedi :cry: eşimle şok olduk sonuç çıkasıya da bir ayı buluyormuş. Özele sorcam bakalım ne kadar tutcak ona göre orada yaptırıyım bari çok geç çünkü

canım işte o yüzden bende devleti hiç sevmiyorummm....
İnsanı daha da strese sokmaya bayılıyorlar..

Ağlama duvarına döndü ayol burası yeterin hadi toparlanın size ayrılan vaktin sonuna geldiniz, yasemin ne yemek yapcan huuuu:)

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @SEVMKEE(sevim) ve @FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
arkadaşlarımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50.......................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)............250/250
3=YASEMİN...................................
4=DAMLA_22.................................
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
(zeynep).................

6=TUBATESBİH..............................250/250
7=EMBİE .........................................
8=DEBORAH26(özgen)... ................250/250
9=WHİTEROSE00............................250/250
10=PORTAKALES(burcu). ...............250/250
11= CGPBAS DERYA............ ...........250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)....... ........250/250
13=DAMLA2015(öznur)....................250/250
14=ARZM61(arzu) ............................250/250
15=OZNUR65(öznur).........................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
(bahar).........250/250
17=SEVMKEE(sevim).........................
18=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
(cansu)...................250/250
19= IRMAK10(merve).......................250/250
20=RUKALL.....................................250/250
21=ELİFAHSEN02:anneadayı:(ESRA)................250/250
22=UMUTTTTT (emel)..........................
23=TSEFEM28(tuğba)......................250/250
24=MAJESTELERİ........ ....................250/250
25=KİMYAGER1508(derya)...............
26=ZEYNEP0682(zeynep)..................250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)..................
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).........250/250
29=PAPYONKİLİKLİ .......................250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................250/250
31=SVD1910(hatice).........................
32=MRYMOGZTRK(meryem)...........250/250
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM................. ...
35=SABİS35(sabiha)...... ...............250/250
36=ESK26Z.....................................
37=ASİLZADE02 (ayşe).................. 250/250
38=KARACAMDN(medine)..............250/250

39=VESON(tuğba)....................... ...250/250
40=687403_İGT(gülay).......... .........250/250
41=KOVA77.....................................
42=FRDAA(ferda)...........................
43=AMİNEASYAEYMEN.................250/250

KALAN.......................................4.500/4.500

** 250 ADET DUA ALALIM...

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ

Kızım benim büyüyünce şarkıcı olurmuyum diye soran 65 yaşında bi babam var benim normal olmam nasıl beklenir:KK70:

Çok teşekkür ederim Ferdacım inişli çıkışlı gidiyoruz işte ... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Güzel günlerr görelim hep birlikte sevinç çığlıklarımızı paylaşalım tez vakit.. :KK19:
Amin amin aminn canimm insallahh paylasalimm tabiki sen iyi ol bozma moralini biriniz kotu olsaniz burda perisan oluyorum.(Rabbi yesir veletu ars Rabbi teymum bil hayr)rabbim en hayirlisini versin hakkimizda

Back
X