Canimmm bir hissediyorum bir hissedmiyorum aglayip duruyorum moralim dusuk olmadi buayda galiba allahimm gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesi tez zamandabenim de son 2gunum..canım sen bişeyler hissediyor musun?bende yapalım dedim ama eşim bekleyelim dedi vazgeçtim..yaparsan sonucu haber et
Gozunaydinnn tebrik ederim guzel anne saglikla kucağına al insallahHepinize tek tek çok teşekkür ederim canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarimiz kabul oluyor çok şükür darısı sizlerin başına
Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hergün ağlaya ağlaya dua ediyorumadet olmama rağmen yineden dün kan vermeye gittim eşimin elimden sonucu alışını görseniz ağlardınız. pozitif olacağına çok inanmıştı. sonra dru beklemek bile istemedi. hayaller başka bahara kaldı yine...
Canım benim senin adına çok sevindim inşallah değerin kat kat artsın sağlığıyla gelsin miniginSağol canım birbirimize çok dua ettik rabbim inşallah sana da yaşatır bu duyguyu harika bişey sabahtan beri mutluluktan durup durup ağlıyorum
Allahım ailene tüm sevdiklerine kavuştursu inşallah inşallah minigin de gelir :)SEVIM VE CANSU ICIN 250 SER ALDIM KIZLAR...
DUALARINIZA BENIDE EKLEYIN LUTFEN.
BU GURBETTE AILEMSIZ SON BAYRAMIM OLSUN.
HEPIMIZIN DERDI VAR AMA GURBET COK ZOR ANLATILMAZ YASANIR.
RABBIM BETERINDEN KORUSUN AMA USANDIM CABALAMAKTAN
Canım yorgunluktan kalkamıyorsundur. Kalkarsın bundan sonra inşallahGünaydınnn kızlarr...
Çok sıcak birgün..
Ben bugün pek mutsuzumm neden bilmiyorumm...
Gece kalkamadım.. hatta cam açık yatmıştık sabah kalktıgımda kapalıydı.. Eşime e camı kapamışsın neden kaldırmadın filan dedim.. O da ben kapamadım sen kapadın gördüm dedii.. Ve bu 2 gecedir oluyor ben hiç farkında değilim.. Normalde dal kıpırdasa uyanırım... Davulcunun o iğrenç çalmasını bile duymamışım..
Bir de rüya gördüm hastanedeyiz doktor bizi tüp bebek merkezlerine yönlendiriyor.. Eşime bişi yapacaklar genetik için ameliyat gibi ve çok pahalı ama o pek hevesli ve mutluydu..
Çok sıkıldım artık ben bu psikolojıden yaaa
Canım gözünaydın tüp bebekmi.Bana dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim dualarimizi kabul etti çok şükür 12. gün degerim 464.7 hamileyim inşallah rabbim devamını getirir
Ne güzel yazmışsın canım yaCanım; bu bekleyişimizin bilmem kaçıncı günü. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola değil mi. Günler geçti,aylar hatta yıllar geçti yol bir türlü bitmedi, varamadık gideceğimiz durağa, sıkıldık, sanki kapalı kaldık orada, hep izledik bu mutluluğu yaşayanları, geçip gittik yanlarından. Evet belki koşmuyoruz artık ama yinede yürümekten vazgeçmedik, tökezledik, düştük, dinlendik ama hep yürüdük....O durağa varırmıyız yoksa hiç uğramadan yollar tükenirmi bilmiyorum, bildiğim tek şey duramayız.Hayat devam ettiği sürece yürümek zorundayız bazen sarı, bazen bembeyaz, bazen yemşeşil bazende kapkara sokaklardan geçeceğiz, ama geçeceğiz. Ben senin (sizin) güçlü adımlarını gördüm, sevdim, kendiminki bildim. Zaman zaman durduğumuz dinlenmek istediğimiz yada düştüğümüz oldu, olabilir. Dinlen dök içini oraya. Sonra karşına bak bilmediğin ne uzun bir yolun ve ellerini sevgiyle tutan ne çok el var yanında...İyi ol...
Baya geç tarihe atmışlar canım yaAy kızlar genetik testi için gün aldım üniversiteden ne zamana verdiler biliyor musunuz ekime hatta kasıma veriyoruz ama size bir günüm var ekimde onu veriyim dedieşimle şok olduk sonuç çıkasıya da bir ayı buluyormuş. Özele sorcam bakalım ne kadar tutcak ona göre orada yaptırıyım bari çok geç çünkü
AMIN CNM DUALARINIZI BEKLIYORUM.Burnumun diregi sizladi kiyamamm..
Allah tez vakit ailene kavustursun ve anne ol ki yalnizligin gitsib insllh canim..
SAGOL CNM AMIN INSALLAH IKI HASRETIMDE SON BULSUN BU BAYRAMDA.Ayşe cim çok üzülüyorum gerçekten senin için.
5 sene dile kolay geliyo aile hasreti çok zor
Rabbim in imtihanı bu da canım
İnşallah hem bebeşin gelir hemde ailene kavuşursun en kısa zamanda.
Rabbim şu ramazanın yüzü suyu hürmetine kapalı bütün kapıları açsın inşallah senin için
5 YILDIR FRANSADA YASIYORUM CNM.BURDAKI KANUNLAR BIRAZ ZORLASMIS .Nerde yaşıyorsun canım sen hic gidip gelemiyormusun ailenin yanina
oznur65 canım Allah tamamına erdirsin inşallah hic bir sorun yaşamazsın güne bu haberle başlamak ne güzel umudum artıyor bu haberleri duydukça biraz anlatirmisin yaşadıklarını canım
portakales canım benim noldu sana kendine gel herkese moral verirdin nazar mi değdi yoksa sana üzülme bitanem herşey yaradanın elinde mevla sevdiği kulunun sesini duymak ister demek daha çok yalvarmamizi istiyo üzülme lütfen dilerim en yakın zamanda kavuşursun bebeğine
portakales ah canm benimm bende geçen buna benzer bisy yasadim normalde uykum kedi uykusu gibi hemen uyanirim . afedersin banyodaki lavaboyu eşim kullanmiyo gece kapisini kapattigima eminim ama sabah bi uyandim kapisi acik sen mi actin dedim yo sen kalktin lavaboya sonra bisey demeden gelip yattin dedi . o kadar dalgin yorgun oluyo ki insan . sana nazar mi degdi caniim . ins olacak bebislerimiz gelecek o zaman bu gunlerin intikamini onlari ısırarak alıriz ins :)
portakales kuzum sana noldu
Yipratma kendini bu kadar sagligindan olma...Sen guclu bi kadinsin herseyin ustesinden gelirsin evelallah
Rabbim hayirlisini nasip etsin herseyin...
Kizlar son iki gun test yapsammi bir ne dersiniz ayy bilelemedim de testimde yok gidip alip yapsammi acaba;(
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @SEVMKEE(sevim) ve @FIRDEVSCANSUarkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.......................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)............250/250
3=YASEMİN...................................
4=DAMLA_22.................................250/250
5=ZEYNEB21(zeynep).................250/250
6=TUBATESBİH..............................250/250
7=EMBİE .........................................
8=DEBORAH26(özgen)... ................250/250
9=WHİTEROSE00............................250/250
10=PORTAKALES(burcu). ...............250/250
11= CGPBAS DERYA............ ...........250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)....... ........250/250
13=DAMLA2015(öznur)....................250/250
14=ARZM61(arzu) ............................250/250
15=OZNUR65(öznur).........................250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar).........250/250
17=SEVMKEE(sevim).........................
18=FIRDEVSCANSU(cansu)...................250/250
19= IRMAK10(merve).......................250/250
20=RUKALL.....................................250/250
21=ELİFAHSEN02(ESRA)................250/250
22=UMUTTTTT (emel)..........................250/250
23=TSEFEM28(tuğba)......................250/250
24=MAJESTELERİ........ ....................250/250
25=KİMYAGER1508(derya)...............
26=ZEYNEP0682(zeynep)..................250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)..................250/250
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).........250/250
29=PAPYONKİLİKLİ .......................250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................250/250
31=SVD1910(hatice).........................
32=MRYMOGZTRK(meryem)...........250/250
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM................. ...
35=SABİS35(sabiha)...... ...............250/250
36=ESK26Z.....................................
37=ASİLZADE02 (ayşe).................. 250/250
38=KARACAMDN(medine)..............250/250
39=VESON(tuğba)....................... ...250/250
40=687403_İGT(gülay).......... .........250/250
41=KOVA77.....................................
42=FRDAA(ferda)...........................250/250
43=AMİNEASYAEYMEN.................250/250
*melisamelisss................................100/100
KALAN.......................................3.150/3.150
** 250 ADET DUA ALALIM...
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?