- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
]/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Cgpbas derya =====> 29 haziran=> sol kasikta batmalar var sarı akıntı var bacaklarim ve belim agriyor... umarım pozitiftir ama umitlenmek istemiyorum
temizleneli 13 gun falan oldu dahaCanım ya erkenmi gelmeye başladı adetin.
Ben o kadar çok kişi tanıdım ki pko lu olup hamile kalan.
İnşallah olacak en kısa zamanda gelecek miniğin
canım evlilik yıldönümü hediyen hayırlı bir evlat olsun înşallah hep mutlı ol
170 ayetel kursi okudum hepimiz icin..Rabbim insallah bu mubarek ayda bebislerimize kavusturur bizi...hamile arkadaslarimiz insallah cok guzel rahat keyifli hamilelik gecirip Rabbim guzel dogumlar nasip etsin...Emeklerimizin dualarimizin karsiligini insallah aliriz
Amin inşallahBende çok isterdim batimi beklemeyi ve sizinle paylaşmayıRabbim cekemeyecegimiz yük vermesin insallah
Inşallah canım. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallahAmin inşallah
Gelecek yine bebeşin seninde inşallah ve sıkı sıkı tutunacak inşallah
kizlar ben ayet paylastim kendi fikrimi paylasmadim :) yaptigimiz dualar boşa gitmiyor süphesiz. estagfirullah cekmek cok iyiymis. o yuzden paylasmak istedim. bi faydasi olur diye . amacim sizi umutsuzluga düşürmek degildi.
Herkesten allah razı olsun. .. inşallah Rabbim hepimize nasip ederElifAhsen02 umuttttt
duanız bitti canlar..
Rabbim hayırlı saglıklı bereketli evlatlar nasip etsin...
Herkesten allah razı olsun. .. inşallah Rabbim hepimize nasip eder
Kizlar bayan cayini kullanan var mi? Kist icin aldim hem adet agrilarina iyi geliyormus hemde iltihap kiste iyi geliyormus... Akzer bayan cayinin icinde civan percemi hayit tohumu aslan pencesi hibiskus cobam cantasi papatya adacayi var...icmeye basladim sizinle de paylasayim dedim..n11.com da var
sen bilin gülüm :))Kızlar yeni listeyi yarın mı yapalımmm
sen bilin gülüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?