- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Allah razi olsun canm ya170 ayetel kursi okudum hepimiz icin..Rabbim insallah bu mubarek ayda bebislerimize kavusturur bizi...hamile arkadaslarimiz insallah cok guzel rahat keyifli hamilelik gecirip Rabbim guzel dogumlar nasip etsin...Emeklerimizin dualarimizin karsiligini insallah aliriz
Ohhh afiyet olsun kuzum :) mide bulantisina dramamine verdi ama onu icmiyorum azcik dayanikli olabileyim diye birde derdim yanma benim bulanti o kdr zorlamiyo bebegin gelisimi iyi demisti doktor 12.haftada cok sukuraskiminaskiyim
GeldimiiiiKizlar meraba iyisiniz insallah esim geldi cok şükür biraz toparladim psikoloji olarak :)
Bende arkadaslara 250ser okuyorum...Allah kabul etsin
Canım şekil bozukluğunu vajinal muayene ilemi anladı.Tatlim rahimde sekil bozuklugu varmis onu düzeltmek icin . normalde ben tüp bebek için gitmiştim. Ama hoca bunu tespit etti. Tüpe gerek yok dedi. Yapsakta bu şekilde tutmaz dedi. Histeroskopi sonraki 6 ay doğal deneyin dedi. Bu surede hamile kalacagini düşünüyorum dedi. Gece adet oldum bugün hastaneyi aradim. Haftaya pazartesi için gün verdiler.
Kafanı dinle canım inşallah bebeşin gelir en kısa zamandaCanım listenin sonuna kadar herkese 250 okuyacağım bi süre girmeyecegm listeyi aldım hergün okuyup dua ederim sizlere...
Canım ya erkenmi gelmeye başladı adetin.kizlar bende cikolata kisti var ve adetlerim cok duzensiz . adetten 1 hafta once falan sarı lekelenme oluyor bi çok adetimde. bazende direk kanama.. az once cok afedersiniz lavaboda resmen yikildim cok cok ozur dilerim çamasirim beyazdi ve sari lekem vardi kaynar sular bosaldi kafamdan aşagiolmadi oysaki bu ay hic olmadigi kadar umutluydum ramazanin bereketiyle hamile kalicam diyodum. kismet rabbim herseyin en iyisini biliyor süphesiz.. agliyorum engel olamiyorum rabbim kaldiramayacagimiz dertler vermesin . bat çok var anlamadim neden boyle oldu. oysaki gunlerimi henuz degerlendirmistik anlamadim gitti hüsran şok çaresizlik ve sabri ogrendim 2,5 senedir. rabbim ins ol der hepimiz seviniriz
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin170 ayetel kursi okudum hepimiz icin..Rabbim insallah bu mubarek ayda bebislerimize kavusturur bizi...hamile arkadaslarimiz insallah cok guzel rahat keyifli hamilelik gecirip Rabbim guzel dogumlar nasip etsin...Emeklerimizin dualarimizin karsiligini insallah aliriz
Evet canım kötü bişey yapmadın.kizlar ben ayet paylastim kendi fikrimi paylasmadim :) yaptigimiz dualar boşa gitmiyor süphesiz. estagfirullah cekmek cok iyiymis. o yuzden paylasmak istedim. bi faydasi olur diye . amacim sizi umutsuzluga düşürmek degildi.
Bende çok isterdim batimi beklemeyi ve sizinle paylaşmayı]/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Frdaa ===========> 26 Temmuz
Allah razı olsun canım benim herkesede nasip olsun hayırlı evlatlar amin inşallahKocaman masaaalllaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?