Kuzum ona bakarsan benim hamileligim (hatta herkesin hamileligi meger oyleymis) adetliyken sanki tutmuş gibi.Ay nasıl olurki yumurta olmadan hamilelik hic aklım almadi valla
Canım benim benimde hamile kaldığım adetten sonraki ilk ilişkiydi çünkü korunuyorduk küçük kızım kaza sonucu olmuştu ondan eminim@sevmkee canim bence dun koyu ve bugunde silik olduysa degerlendir...Tam zamani bence yarin bidaha yaparsin iyice silikse ara verirsin.
_SissLey_ ya se min aynen adetin bittigin gun ilk defa nisan ayinda degerlendirdim bende kizlar.Tabiki once Rabbim nasip etti bende ilac iciyorum bosa gecmesin gunler diye abdest alir almaz olmustu...
tsefem28 majesteleri
Kızlar duaniz bitti.Rabbim mubarek Ramazan ayı hurmetine Peygamber Efendimiz (s.a.v) hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda....
portakales D Deborah26
Kuzum ona bakarsan benim hamileligim (hatta herkesin hamileligi meger oyleymis) adetliyken sanki tutmuş gibi.
Aslinda soyle oluyormus.Adetliyken yumurta ve yumurtalar gelisiyo ve iliski olunca saglikli spermi secip dollenmeye basliyo.Hatta bunu anlatan arkadas dediki bosuna yumurtaya can veren Allahim denmiyor dedi
Misal ben en son 28 martta adet oldum.Suan ultrasondaki haftama bebegin gelisimine gore 30 martta hamile kalmisim gibi imkansiz ama aslinda dedigim gibi o zaman olusan yum dollenmis
Umarim anlatabildim
Rabbim ol derse olur.Kuzum ona bakarsan benim hamileligim (hatta herkesin hamileligi meger oyleymis) adetliyken sanki tutmuş gibi.
Aslinda soyle oluyormus.Adetliyken yumurta ve yumurtalar gelisiyo ve iliski olunca saglikli spermi secip dollenmeye basliyo.Hatta bunu anlatan arkadas dediki bosuna yumurtaya can veren Allahim denmiyor dedi
Misal ben en son 28 martta adet oldum.Suan ultrasondaki haftama bebegin gelisimine gore 30 martta hamile kalmisim gibi imkansiz ama aslinda dedigim gibi o zaman olusan yum dollenmis
Umarim anlatabildim
Kızlar okuyan dilleriniz tesbih çeken elleriniz dert görmesin inşallah dilerim su listede ki herkes bayrama çok mutlu olarak girer Rabbim hepimize minik huzurlarımızı gönderir inşallah. Ya bisi sorucam hani 7 gün farklı sayılarda aye tel kürsü okunarak yapilan hacet duası varya netten biraz bakindim da biraz ürktüm okuyanlar çok riski felan yaziyo aranızda deneyen oldumu çok kuvvetli bir tertib felan diye yazıyo
/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz]
Ben adet bittiği gün pek önemsemem hep yumurtlama günü önemserim@sevmkee canim bence dun koyu ve bugunde silik olduysa degerlendir...Tam zamani bence yarin bidaha yaparsin iyice silikse ara verirsin.
_SissLey_ ya se min aynen adetin bittigin gun ilk defa nisan ayinda degerlendirdim bende kizlar.Tabiki once Rabbim nasip etti bende ilac iciyorum bosa gecmesin gunler diye abdest alir almaz olmustu...
Kız niye hiç bana demiyorsunuz ki.Evet bende duydum şahsen uygulamıştim bende o ay hamile kalmıştım cnm.
Burda bulgarların bir lafi var :)
Torunlarına söyluyorlar nineleri evlendikleri zaman hemen bebek yapmasnlar diye.
adeten hemen sonra ve adetinin gelmesi ne 1 2 gun varken ilişkiye girme diye.
Ninelet boş konuşmaz.
ya se min
cnm ben hamile kaldığımı adetime 12 gün varken ogrenmiştim.
ve doktor demiştiki sen yumurtlama günu degil adeten hmn sonra hamile kalmışsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?