Ben de anlamadım :)Ay nasıl olurki yumurta olmadan hamilelik hic aklım almadi valla
Bence dene bende boş gecmem normalde :)Kız niye hiç bana demiyorsunuz ki.
Ben bir yerde duydum sanki bunu ama tam hatırlayamıyorum
Tamam bundan sonra adetin bittiği güne mesai yazıyorum çalışma var :)
Allah Allah adetin 3. Günü hamile kalmışsın gibi bişey yani.Kuzum ona bakarsan benim hamileligim (hatta herkesin hamileligi meger oyleymis) adetliyken sanki tutmuş gibi.
Aslinda soyle oluyormus.Adetliyken yumurta ve yumurtalar gelisiyo ve iliski olunca saglikli spermi secip dollenmeye basliyo.Hatta bunu anlatan arkadas dediki bosuna yumurtaya can veren Allahim denmiyor dedi
Misal ben en son 28 martta adet oldum.Suan ultrasondaki haftama bebegin gelisimine gore 30 martta hamile kalmisim gibi imkansiz ama aslinda dedigim gibi o zaman olusan yum dollenmis
Umarim anlatabildim
Ben geçen ay okudum gece 11 den sonra 7 gün boyunca.Kızlar okuyan dilleriniz tesbih çeken elleriniz dert görmesin inşallah dilerim su listede ki herkes bayrama çok mutlu olarak girer Rabbim hepimize minik huzurlarımızı gönderir inşallah. Ya bisi sorucam hani 7 gün farklı sayılarda aye tel kürsü okunarak yapilan hacet duası varya netten biraz bakindim da biraz ürktüm okuyanlar çok riski felan yaziyo aranızda deneyen oldumu çok kuvvetli bir tertib felan diye yazıyo
Yalniz sunuda unutmamak lazim ki. Doğum yarihi hesaplanirken hicbir.zaman birlesme günü sorulmaz. En son ki adetin baslangici hamilelik baslangici kabul.edilir. Dollenme tarihi belirlenmez yani.Allah Allah adetin 3. Günü hamile kalmışsın gibi bişey yani.
Nasıl oluyor ki. Adetin 14. Günü yumurtan var büyüyo çatlar falan demedimi doktor
Yerini beğenmediysen başa alayım seni :) :)HEP SONU ÇEKİYORUM HAHAHAHHA :)
Evet adetin geçtiği gün bebek 4 haftalık diyolar hemen doğruEvet canım doktor hesabi öyle oluyor son adet tarihini gebeliğin ilk haftası olarak sayıyorlar. Hani ovu. Günlerini hesaplayıp duruyoruz ya Yaradanın hikmeti iste boşuna hesap yapmaya gerek yok o zaman yeterki ol desin
Evet adet 1 gün geçse bebek 4 haftalık diyolar.Yalniz sunuda unutmamak lazim ki. Doğum yarihi hesaplanirken hicbir.zaman birlesme günü sorulmaz. En son ki adetin baslangici hamilelik baslangici kabul.edilir. Dollenme tarihi belirlenmez yani.
Yerini beğenmediysen başa alayım seni :) :)
Bende hesaplıyorum hepKIZLAR BAKIN ALTTA KENDİ YUMURTLAMA ZAMANIMI HESAPLATTIM..
SİZDE AYNI SİTEYE GİREREK HESAPLATIN...
Eki Görüntüle 1567968
Yumurtlama günü az çok tahmin ediliyor ama bazen yumurta 3 gün sonra çatlayabiliyormuşADETİN HANGİ GÜNLERİNDE GEBELİK (HAMİLELİK) KOLAY OLUR?
Düzenli adetleri olan ve ayda bir adet gören kadınlarda yumurtlama çoğunlukla adetin başlamasından 14 gün önce olur. Yani adetleriniz düzenliyse bir daha ki adetinizin başlayacağı günü tahmin edebilirsiniz ve bu günden yaklaşık 14 gün önce yumurtlama olacağını düşünerek yumurtlama gününden 2-3 gün önce ilişkiye başlamalısınız. Başka bir ifadeyle adet başlamadan 17 gün önce ilişkiye başlamanız gerekir. 2 gün arayla ilişkiye 1 hafta boyunca devam etmelisiniz. Bu dönemde gebelik şansınız en yüksektir.
Fakat her kadının adeti düzenli değildir ve her kadında yumurtlama bu kadar düzenli olmaz, o yüzden herhangi bir zamanda da gebelik olma şansı vardır.
Burada belirtilen günler hamilelik şansının en yüksek olduğu günlerdir, diğer günlerde ilişkiye girmenin bir zararı olmaz ancak hamilelik oluşma şansı düşüktür.
Bide telefonuma program indirdim.KIZLAR BAKIN ALTTA KENDİ YUMURTLAMA ZAMANIMI HESAPLATTIM..
SİZDE AYNI SİTEYE GİREREK HESAPLATIN...
Eki Görüntüle 1567968
Yumurtlama günü az çok tahmin ediliyor ama bazen yumurta 3 gün sonra çatlayabiliyormuş
Bide telefonuma program indirdim.
Orda yazıyor
şu gün gebelik şansı orta
şu gün gebelil şansı yüksek
adete şu kadar gün kaldı
şu gün yumurtlama günü diye yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?