Arada girer gene muhabbete katılırım elbet... Biraz pozitif yönümü kaybettim ve sinirli olumsuz ve iabdetlerden tat alamamaya başlayan bir insan olmaya başladım..
O yüzden biraz diyetisyen biraz kitaplar ile yogunlaşığ salt kendime dönmek istiyorum..
Arada nasılsınız diye uğrarım elbett
Aynen canım adet olamamakta büyük sıkıntıBuna şükür tabi ki
Bilmiyorumki evet film cektirmistim ama ufak bi islemdi rahim agzini actim biraz dar dedi daha rahat iliskiye girebikirsin şimdi dedi. Ilk defa duydugum icin sizinle paylaşmak istedimRahmi nasıl açtı canım, senin rahim filmin çekilmişti diye biliyorum orada bilinmedi mi
İnşaallah canim inşallah hepimizo güzel haberi alırızDİlerim en kısa zamanda güzel haberlerinzi alırım canım..
Ulrasona bakti yumurtalari gördü güzel dedi sonra diger masa varya muyene oldugumuz orda sanki icime bisey itti cikardi cok kisa süreli... bu ay daha rahat geçecek dedi. Daha neler göreceğiz bakalım ins daha fazla yipranmadan gelir bebeklerimiz.Canım nasıl bi işlem o ilk defa duydum.
Nerden anladı doktor acaba..
İnşallah gelir miniğin
ayy cnm doktorlar bişi demi ama benımde cok dar oldugunu hissediyorum sernde ankaraydın hangi doktora gidiyon cnmUlrasona bakti yumurtalari gördü güzel dedi sonra diger masa varya muyene oldugumuz orda sanki icime bisey itti cikardi cok kisa süreli... bu ay daha rahat geçecek dedi. Daha neler göreceğiz bakalım ins daha fazla yipranmadan gelir bebeklerimiz.
Hadi inşallah bu işlem işe yarar canım yaUlrasona bakti yumurtalari gördü güzel dedi sonra diger masa varya muyene oldugumuz orda sanki icime bisey itti cikardi cok kisa süreli... bu ay daha rahat geçecek dedi. Daha neler göreceğiz bakalım ins daha fazla yipranmadan gelir bebeklerimiz.
Lina kadin sagligi meral hocaya gidiyorum canim. Yenimahallede.ayy cnm doktorlar bişi demi ama benımde cok dar oldugunu hissediyorum sernde ankaraydın hangi doktora gidiyon cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?