ama bugün 14. Gün yarın mı bugün mü yapılacak acele cevap iftara çok az kaldı105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra
Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)
canım evet ben sık gırebılıyorum ama ıste bende babamlara gıdecegım bu carsamba ve ne zaman donecegım bellı degıl ve hatta orda tel cekmez o yuzden belkı bır ay fılan kalabılırımBende 1 hafta falan annemlere gitcem canım.
Bakalım kızlar me karar verecek
Gitmeyen de vardır tabi.
Takip edecek olan çıkarsa biz duamızı alır gideriz.
Sen ne zaman döncen bayram tatilinden.
Sen nete sık giriyorsun Yapardın listeleri
Canim bende tam dua almak icin girdimyavrukartalim canım bi tek sen kaldın.
Bugün 15. Günmüş yeni farkettim ama iftar Çoktan oldu bile. Neyse Hayırlısıama bugün 14. Gün yarın mı bugün mü yapılacak acele cevap iftara çok az kaldı
evet canım ben 2 yıl önce gittim birkaç kere laparoskopi yapıcam dedi laparoskopi olacağım sabah ben biraz panik yaptım diye ben bu ameliyatı yapmam dedi bastı gitti odadan sonrasında şikayetçi falan olmuştum. Sadece geçmişte eskişehira yakın bir yerde sanırım söğütte çalışmış ordan hergün 10-15 hasta geliyormuş ego tavan yani. Herşeye rağmen hekimliğine sözüm yok başarılıymış arkadaşımda o doktorla başladı tedaviye ve hamile kaldı sadece tavrı çirkinbu arada ramazan bayırlı için çok sert bi dr olduğunu duymuştum. soru filan soramıyormuşsun doğru mu?
canım benim hakkını helal et.dualara sen vesile oldunAminn canımm rabbim isteyen herkese nasip etsin...
bugun sanirim canm yeni gordum kusura bakma.ama bugün 14. Gün yarın mı bugün mü yapılacak acele cevap iftara çok az kaldı
Ben sabahtır bugün Çarşamba zannediyordum. Meğer perşembeymiş az önce takvime baktım da farkettim. Oruç kafama vurdu sanırım:) neyse Hayırlısı artıkbugun sanirim canm yeni gordum kusura bakma.
olsun oku genede canim zarari olmaz bence niyet onemli :)Ben sabahtır bugün Çarşamba zannediyordum. Meğer perşembeymiş az önce takvime baktım da farkettim. Oruç kafama vurdu sanırım:) neyse Hayırlısı artık
Aetık ilk fırsatta okur sonra da o suyla yarın orucumu açarım Allah dualarımızı geri çevirmez umarımolsun oku genede canim zarari olmaz bence niyet onemli :)
15 gun sonra bırakıyosun ama dıkkat et sonra düşüğe sebep olacagından inşallah iyi gelirKesinlikle çok açıklayıcı oldu canım . Tşk ederim. Saraçoğlu kürlerini kullandım bende inşallah çaılmıştır. Isırgan otunu deneyeyim. Bayramdan önce memlekete gidiyorum orada daha doğalını bulurum. Tşk ederim tavsiyen için
15 gun sonra bırakıyosun ama dıkkat et sonra düşüğe sebep olacagından inşallah iyi gelir
Anladım canım sen baya kalacakmışsın.canım evet ben sık gırebılıyorum ama ıste bende babamlara gıdecegım bu carsamba ve ne zaman donecegım bellı degıl ve hatta orda tel cekmez o yuzden belkı bır ay fılan kalabılırım
İyi diyelim iyi olalım canımSelam hatunlar nabersiniz napiosnz yokluğumda var mi yeni havadisler bakem
Buna şükür tabi kiAdet oldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?