Allah razi olsun canim bn telden girdigim icin yapamiyorum yada yapiliyorsa bn bilmiyorumbu arada ferda kardesımın duasınıda ekledım:)
Burcu doğru söylüyor ben 8,9 gün kala yapmistim cikmamisti.yaptigin gece bakıcaksın nerdeyse dediğine hala güluyorumkızlar biraz alış-veriş işlerim var hahahah...
ayyy her yerimde ağrıyor sabah 4 de yatıp 12 de kalkmak hiç benlik değil..
Öperimm şimdilik...
@damla 2015 bu arada idrar testi yapmak için çok erken bide sonucuna üzülmek için..
Biraz geç kaldım söylemek için ama en azından moralini bozma canım.. hem her şey olacağına varır en nihayetinde..
D Deborah26 gelişmekte olan bebeğiniz özenle sevilirrr
Ben de katılmak istiyorum nasıl baslayacağız, nasıl oluyor anlatırmısınız?KIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)[Müslim]
(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]
(Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
Daha sonraki duamız;
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR.
BİZİMLE DUA YA BAŞLADIKTAN SONRA HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:
1= @ERSU ............. ....
2= @Fame35 .............
3= @fermante...........
4= @ozgecan19.... .....
5= @Zeyneb21 ..........
6= @sedaaaaaaaaa ....
7= @firdevscansu.........
8= @tuuba84.................
9= @Mihrimah00...........
10= @askiminaskiyim.....
11= @ElifAhsen02..... ....
12= @papyonkilikli........
13= @oznur65............. ..
14= @Esk26z................
15= D Deborah26 ..............
16= @gamze42................
17= @pamukprenses187....
Ben bu dua listesinde varım, tekrar başlayacak olan duada da olmak istiyorum.Arkadaşlar diğer dua topiğine Katılmak isteyenler bugün isimlerini yazdırabilirler yarın yeni listeye başlıyoruz inşallah
amin amin insallah canım. Cümlemizin insallahBende 300/300okurum canlarimasilzade02 aysem elvin33 medinecigim canlarim rabbim evlat ozlemini insallah bu guzel ayda mukafatini verir tez zamanli kucaklariniz evleriniz nese ile dolsun insallah
Canım ya bebeğin geliyormuş görünce çok sevindim, dualarımız kabul oluyor çok şükür :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı ve hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat eylesin inşallah, Rabbim büyüyüp okula gideceği günleri görmeyi de nasip etsin inşallah canım ❤❤Yasiminim çok şükür yükseliyor salıda bakılıcak bakalım, pek bişey hissetmedim 50 çıktığında midem o kadar ağrıyorduki onun için gittim zaten dr a. Daha aedtime 3 4 gün varken 50 çıktı, ishaldim sadece onu hatırlıyorum, bide belki burda yazılanlardan etkileniyordum 2 kere karnımın orda pıt pıt atma oldu, ama ordan atar damar geçiyor aslında normal:) şimdide uykum geliyor sadece nezleyim vücudum halsiz belki ondandır,hasta olmadığım için göğüslerim biraz şişti acıyor.başka bi belirti yok bende canım.
Ben bunu sormuştum daha önce katılabiliyormuşuz yeni gelmek isteyenler ekleniyormuş canım :)Kizlarrr kuzucuklarim doger duaya bizde katila biliyormuyuz yoksa yeni gelenlermi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?