mesela bir hafta kesin bekle, bak biz 12 14 15 16 da yoğun çalıştık benim daha 3 gün önce belli oldu, bide belli olması ayrı değer yükseldimi ,kese göründümü diye beklemek okadar zorki anlatamam .en fazla 12 gün geçmiş çünkü ilişkiden sonra, tabi sen bilirsin kafan daha rahat olur daha test yapmamışsın diye dedim.
Yaptım canım ve çok net bi tek çizgi :-(yine hüsran:-(benim erken yapmamın sebebi kan sulandırıcı iğneye başlayacağım hemen bu yüzden acelem kan testi de yaptırmak istemiyorum heray heray burdaki sağlıkçılardan da çekinir oldum Of Moral sıfırmesela bir hafta kesin bekle, bak biz 12 14 15 16 da yoğun çalıştık benim daha 3 gün önce belli oldu, bide belli olması ayrı değer yükseldimi ,kese göründümü diye beklemek okadar zorki anlatamam .en fazla 12 gün geçmiş çünkü ilişkiden sonra, tabi sen bilirsin kafan daha rahat olur daha test yapmamışsın diye dedim.
Cnm sen neden kan sulandırıcı kullanman gerekiyor.benim 3 kaybım var Dr bana da eğer hamile kalırsan kullanman gerek dedi.pıhtılaşma sorunumu varYaptım canım ve çok net bi tek çizgi :-(yine hüsran:-(benim erken yapmamın sebebi kan sulandırıcı iğneye başlayacağım hemen bu yüzden acelem kan testi de yaptırmak istemiyorum heray heray burdaki sağlıkçılardan da çekinir oldum Of Moral sıfır
Ama idrarda çıkmaya bilir kanda baktirda kesin olsun istersen. Hüsranda neymis herseyin bi vakti var beklemekten baska elden ne gelir güçlü ol.Yaptım canım ve çok net bi tek çizgi :-(yine hüsran:-(benim erken yapmamın sebebi kan sulandırıcı iğneye başlayacağım hemen bu yüzden acelem kan testi de yaptırmak istemiyorum heray heray burdaki sağlıkçılardan da çekinir oldum Of Moral sıfır
Evet canım benimde 2 kaybım oldu araştırıldı testler yapıldı pıhtılaşma çıktı bu yüzden kullanacakmısimCnm sen neden kan sulandırıcı kullanman gerekiyor.benim 3 kaybım var Dr bana da eğer hamile kalırsan kullanman gerek dedi.pıhtılaşma sorunumu var
Çok şükür bizde pıhtılaşma yok ama Dr her ihtimale karşı başlayacağız Demişti en son kayıpta.bir seneyi geçti olmadı ama. Ama sanki sağlıklı gebelik OLDUĞUNU anlayınca başlayacağız dedi.yani sanırım kalp atışlarını falan duyunca.yada ben öyle anladım bilmiyorum . Dr sana hamilelik anlaşılır anlaşılmaz başlayacağız mı dedi?bu konuda seni bilgilendirdi mi?cnm eğer böyle bir risk varsa ya kan ver ya da iki gün sonra testi tekrarla derim. Sağlıkçılardan neden çekiniyorsun ki? Kan vermekten mi yoruldun yoksa? Hiç çekinme cnm bu onların göreviEvet canım benimde 2 kaybım oldu araştırıldı testler yapıldı pıhtılaşma çıktı bu yüzden kullanacakmısim
Ama idrarda çıkmaya bilir kanda baktirda kesin olsun istersen. Hüsranda neymis herseyin bi vakti var beklemekten baska elden ne gelir güçlü ol.
Doktor bana günün geçince kan testi istiycem varsa iğneye başlayacağız dedi,adet günümü beklıyim ogün bidaha yaparım, hem yoruldum hemde ben bu testlerde hiç yanilmadım varsa gösterdi zatenÇok şükür bizde pıhtılaşma yok ama Dr her ihtimale karşı başlayacağız Demişti en son kayıpta.bir seneyi geçti olmadı ama. Ama sanki sağlıklı gebelik OLDUĞUNU anlayınca başlayacağız dedi.yani sanırım kalp atışlarını falan duyunca.yada ben öyle anladım bilmiyorum . Dr sana hamilelik anlaşılır anlaşılmaz başlayacağız mı dedi?bu konuda seni bilgilendirdi mi?cnm eğer böyle bir risk varsa ya kan ver ya da iki gün sonra testi tekrarla derim. Sağlıkçılardan neden çekiniyorsun ki? Kan vermekten mi yoruldun yoksa? Hiç çekinme cnm bu onların görevi
Canım 300/300 okudum 250/250 yazmışsın alışkanlıktan heraldeyada yeni uyandın ondan mı
Bende bu aralar öyleyim canım gözümün önündeki eşyayı üç gün aradım çöpe attım heralde dedim her yere baktım yok yok sonra bi baktım ki günde elli kere girip çıktığım yerde gözümün önündehhahahahahah okuduğumu yazana kadar unutuyorumm :)))
iyi ki gördünn
Bende bu aralar öyleyim canım gözümün önündeki eşyayı üç gün aradım çöpe attım heralde dedim her yere baktım yok yok sonra bi baktım ki günde elli kere girip çıktığım yerde gözümün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?