kızlar günaydın,
yeni dua listesi bu sayfadan devam etmeyecek mi, yenisini bulamadım hafta sonu girmedim değişmiş hemen :)
Hayır arkadaşlar duaya devam ediyoruz bugün benim ve Gülay için okuyoruz inşallah.sanırım yarın da son iki kişiye okunacak ve sonra liste başa dönecek.bir değişiklik yok yani.sadece başka bir topikte başka bir dua paylaşımı var yine hamile kalmak için onun bilgisi kafanızı karıştırmış olabilirgünaydın kızlar, herkese iyi haftalar :))
bu arada liste farklı bir yerde mi başlanmış ? ben mi yanlış anladım
günaydın kızlar, herkese iyi haftalar :))
bu arada liste farklı bir yerde mi başlanmış ? ben mi yanlış anladım
kızlar günaydın,
yeni dua listesi bu sayfadan devam etmeyecek mi, yenisini bulamadım hafta sonu girmedim değişmiş hemen :)
Duamıza devam arkadaşımkızlar bizi aydınlatın :)
Allahım yar yardımcın olsun canım. İnşallah hayırlı güzel haberler ve akabinde güzel haberlerle devam edersin.Kizlar hayirli sahurlar herkese. Ben bugün 15.30 da histeroskopi olucam. Kalan 4 arkadaş içinde 250 aliyorum. 1-2 gün giremeyebilirim. Nolur dua edin operasyonum iyi geçsin. Kendimi iyi hissettigimde girip gelişmelerden haberdar ederim sizi. Hepinizden Allah razi olsun. opuyorum hepinizi
hııımm.. . çok sağol canım. yukarılarda yeni sayfayı göremedim falan yazılmış bende yeni liste yapıldığını sandım.Hayır arkadaşlar duaya devam ediyoruz bugün benim ve Gülay için okuyoruz inşallah.sanırım yarın da son iki kişiye okunacak ve sonra liste başa dönecek.bir değişiklik yok yani.sadece başka bir topikte başka bir dua paylaşımı var yine hamile kalmak için onun bilgisi kafanızı karıştırmış olabilirduamıza devam
Şimdiden benim için okuyan herkesten Allah Razı olsun Allah dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah
inş olmassında hepimiz seviniriz burada. Allahm hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla.Günaydın arkadaşlar;
Bugün benim ve vesonun sırası.
Ne tesadüfdür ki ikimizde aynı tarihte regl bekliyoruz.
Dualarımız şifa olur ve hayırlısı ile ikisi de gelmez inşallah.
Ben her ikimiz içinde 250 okudum.
Yıllardır heyecanımı hayal kırıklığımı kendim yaşarım. Adet olmaya yakın umutlanır. Olmayınca üzülürüm. Ablam ile çok canız ama yinede heyecanımı belirtilerimi o ay olup olmayacağım umudumu pek paylaşamam. Sonrasındaki hayal kırıklığını kendim yaşayım diye. Aylardır regl tarihinden bir hafta önce sancılarım başlıyor. Bu ayda geçen hafta perşembeden başladı. Yani 9 gün önceden. Onun için daha bi korkulu bekleyiş oluyor. Ha geldi ha gelecek diye 9 gün önceden kıvranıyorum.
Allahım yar yardımcımız olsun. Hayırlısı ile Ramazanı Şerifin ve edilen duaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur ve gebelik haberlerimizi buradan paylaşırız hem kendimize hem ailemize bayram hediyemiz olur inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.
Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dualar için. Güzel bir gün güzel bir hafta dileği ile Allaha emanet olun.
panik yaptık birden :) bende devam etmek istiyorum.Duamıza devam arkadaşım
inş olmassında hepimiz seviniriz burada. Allahm hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla.
Bu arada embie arkadaşımız yoksa ben alabilirim kalan 200 ü
amin inşallah
Canım benim yeni listede olacaksın dimi sadece liste yapmiycan diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?